Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@tsasenka To já zatím kojím více méně plně, malá příkrmy nechce, vždycky dá jednu lžičku a konec, takže uvidíme, jak mi půjde hubnutí přes kojení. Ale v zrcadne se mi zdá, že už se něco pomalilinku rýsuje. Začínám zase trochu vidět pas ![]()
@1.gabii píše:
Ahoj holky, potřebovala bych poradit.
Chodím 3×-4× týdně do posilovny a chtěla bych začít i s kalanetikou, když říkáte, že to má tak perfektní účinek.
Jsem si na 1000% jistá, že každý den hodinu nebudu cvičit ani omylemDoma se k tomu prostě nepřinutím a ani by mě to nebavilo čili bych s tím brzo sekla.Cvičit zase každý den mi připadá také přehnané-přeci jen svaly musí občas odpočívat. Jak byste to nakombinovaly vy? Fitka se zbavovat nechci, moc mě to baví. Cvičit kalanetiku 2× týdně 30 minut asi učinek mít také nebude.. Děkuji všem za radu
![]()
na co účinek? na fyzičku? na hubnutí? díky za info.
@Tusý U nás příkrmy taky žádná sláva, ale snažím se. Dneska kojení jen v noci, přes den nechce. Tak pomalinku jdu do Nutrilonu.
To je super, že vidíš výsledky
Já jsem si říkala, že bych zkusila sukni, kterou jako jedinou jsem oblekla po návratu z porodnice. Tam by mohl být „vidět“ rozdíl po 8 měsících
@tsasenka To já zkouším pomalu oblíkat ty věci co mi od půlky těhotenství nebyly. Ale trička přes prsa, to je mazec, doufám, že se do nich pak časem vejdu, jinak je můžu všechny prodat ![]()
@Tusý Já jsem dneska vlezla do skříně a začala zkoušet to, co jsem nosila před těhu a normálně se skoro do všeho narvu, ale ještě bych v tom ven nešla. Takže kalanetika fakt funguje a to oblečení je asi lepší, než metr. Sukně, kterou jsem nosila po porodu, tak ta je mi už fakt hodně pohodlná a klouže na bokách. Jaro je ještě daleko a pokud půjde nějaký ten cm dolů (trochu víc
), budu to moct všechno nosit.
A trička…no coment - plná skříň a přes prsa ani omylem
![]()
@Hanulaka Tak co, jak jde cvičení? Budeš zítra měřit? Já už se hrozně těším na výsledky, ať mě to pěkně nakopne… ![]()
@tsasenka A jak to jde tobě? Kolik hodin už máš odcvičeno? Já zatím 9 a zítra mě čeká desátá, tak budu konečně zase o deset let mladší
A šestého mě čeká měření, tak snad už uvidím nějaké změny v centimetrech
Ale už se začíná zlepšovat celulitida, tak je to asi na dobré cestě ![]()
@Tusý Tak já mám s dneškem 35 hodin, ale budu jich potřebovat asi tak 350, aby mi to pomohlo
Každopádně jsem se zbavila bolesti zad a mnohem líp se protáhnu ![]()
Holky, fakt jsem zvědavá, jak to vám to půjde. Já budu mít další měření až 19.2. hodila by se další motivace ![]()
@tsasenka píše:
@Tusý Tak já mám s dneškem 35 hodin, ale budu jich potřebovat asi tak 350, aby mi to pomohloKaždopádně jsem se zbavila bolesti zad a mnohem líp se protáhnu
Jo jo, taky se mi trochu zlepšily záda a protažení už je taky lepší než bylo. ![]()
@tsasenka A jako 35 hodin, to je mazec, to už musíš mít skoro novou postavu, ne?
Určitě to další měření dopadne mnohem líp - nejsou už vánoce, nebudeš nemocná, takže poctivě cvičíš… No už se těším, až budeš měřit ![]()