Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5229
1.2.17 11:07

@Hanulaka Už se těšíme. A kolik máš hodin odcvičených ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
1.2.17 11:22

@Tusý Sice cvičím, ale dietu nedržím. Vůbec mi nepřijde, že bych trochu zhubla, možná trochu zpevnila. A toho únorového měření se jako bojím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.2.17 11:54

@Tusý tak měření : pas -2cm, můj špeček -3cm, boky-0,5cm, stehno -2cm. Dietu nedržím, jen cvičím kalanetiku. 50 minut každý den jen 1× jsem vynechala. Pružnost se mi neuvěřitelně zlepšila, záda nebolí. Tak asi tak. :mavam: a co Ty? Jde to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
1.2.17 13:03

@Hanulaka Gratulujji, to je skvělé :-) Takové krásné úbytky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.2.17 14:39

@tsasenka moc děkuji, ale je to dřina. Ten špek chci dát pryč :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
1.2.17 17:59

@Hanulaka stejně si dobrá, že cvičíš denně od začátku. To já jsem nemohla, třepalo se mi celé tělo, musela jsem si dát pauzu.
Ale ty výsledky stojí za to, ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.2.17 18:52

@tsasenka jasně stojí to za to! Doufám že vydržím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
2.2.17 12:42

@Hanulaka No tak tomu říkám krásná práce :potlesk: Jen tak dál a hlavně vydržet :palec: Za každý měsíc malá změna a když to pak za půl roku sečteme, to teprve hodí krásný čísla ;) A lepší pružnost je super a že nebolí záda to je nej nej nej :palec:

Já cvičím ob den a místo jedný kalanetiky každý týden si dám doma 20 minut pole dance, ale není to žádná sláva, zatím se moc neunesu :mrgreen: Z kalanetiky mám 10 hodin odcvičených a začíná být vidět zlepšení při cvičení a trochu pevnější tělo by se už taky dalo vidět, i když zatím né moc… Za 4 dny měřím, tak uvidíme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
2.2.17 12:47
@tsasenka píše:
@Tusý Sice cvičím, ale dietu nedržím. Vůbec mi nepřijde, že bych trochu zhubla, možná trochu zpevnila. A toho únorového měření se jako bojím :mrgreen:

Ale neboj, určitě tam bude něco zase vidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
2.2.17 18:24

@Tusý Těším se na výsledky, no, až to sečtem za půl roku, tak to budou fakt super čísla :-) Hlavně vydržet, vydržet a vydržet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
2.2.17 18:30

Jé, to jsem ráda, že jsem klikla zrovna teď, když se mně objevila v nových příspěvcích vaše diskuse. S dovolením se také přidám, chystám se dnes opět na první hodinu po dlouhé době, tak bych se ráda s někým virtuálně motivovala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
2.2.17 19:36

@KatkaX Ahoj, vítej, jen se přidej, bude to fajn, když nás bude víc ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.2.17 20:55

@KatkaX Jasně, taky zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
3.2.17 12:42

@KatkaX Ahoj :mavam: Čím víc nás bude, tím líp :dance: A jak dlouho jsi předtím cvičila? A jaký byly výsledky? Už se těším na poznatky z první hodiny - jak to šlo po té dlouhé době. Takže změřit cm a přidej se k nám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
3.2.17 12:46

@tsasenka My to vydržíme ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie