Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Tusý Sice cvičím, ale dietu nedržím. Vůbec mi nepřijde, že bych trochu zhubla, možná trochu zpevnila. A toho únorového měření se jako bojím ![]()
@Tusý tak měření : pas -2cm, můj špeček -3cm, boky-0,5cm, stehno -2cm. Dietu nedržím, jen cvičím kalanetiku. 50 minut každý den jen 1× jsem vynechala. Pružnost se mi neuvěřitelně zlepšila, záda nebolí. Tak asi tak.
a co Ty? Jde to?
@tsasenka moc děkuji, ale je to dřina. Ten špek chci dát pryč ![]()
@Hanulaka stejně si dobrá, že cvičíš denně od začátku. To já jsem nemohla, třepalo se mi celé tělo, musela jsem si dát pauzu.
Ale ty výsledky stojí za to, ne? ![]()
@Hanulaka No tak tomu říkám krásná práce
Jen tak dál a hlavně vydržet
Za každý měsíc malá změna a když to pak za půl roku sečteme, to teprve hodí krásný čísla
A lepší pružnost je super a že nebolí záda to je nej nej nej ![]()
Já cvičím ob den a místo jedný kalanetiky každý týden si dám doma 20 minut pole dance, ale není to žádná sláva, zatím se moc neunesu
Z kalanetiky mám 10 hodin odcvičených a začíná být vidět zlepšení při cvičení a trochu pevnější tělo by se už taky dalo vidět, i když zatím né moc… Za 4 dny měřím, tak uvidíme ![]()
@tsasenka píše:
@Tusý Sice cvičím, ale dietu nedržím. Vůbec mi nepřijde, že bych trochu zhubla, možná trochu zpevnila. A toho únorového měření se jako bojím
Ale neboj, určitě tam bude něco zase vidět ![]()
@Tusý Těším se na výsledky, no, až to sečtem za půl roku, tak to budou fakt super čísla
Hlavně vydržet, vydržet a vydržet ![]()
Jé, to jsem ráda, že jsem klikla zrovna teď, když se mně objevila v nových příspěvcích vaše diskuse. S dovolením se také přidám, chystám se dnes opět na první hodinu po dlouhé době, tak bych se ráda s někým virtuálně motivovala ![]()
@KatkaX Ahoj, vítej, jen se přidej, bude to fajn, když nás bude víc ![]()
@KatkaX Ahoj
Čím víc nás bude, tím líp
A jak dlouho jsi předtím cvičila? A jaký byly výsledky? Už se těším na poznatky z první hodiny - jak to šlo po té dlouhé době. Takže změřit cm a přidej se k nám ![]()