Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@tsasenka Jo já malý taky dávala v restauraci šťouchaný brambory a ty jí chutnaly (ale dala jsem jí jenom trošičku radši). A co nám na naše nepřibírání řekne dr, to jsem teda zvědavá. V 10m váží úplně stejně jako v 8m
Ale na nutrilon prdim, zatím je spokojená a hlady nebrečí, tak to ještě nechám do roka, snad se rozpapá už konečně.
A kalanetiku už asi nikdo necvičí… Já jí dala včera a zase jsem se příjemně protáhla. Tak aspoň něco, když už nic ![]()
Já bych se ke kalanetice zas chtěla vrátit. Máte prosím cviky, nebo videa?
@Tusý Já zase musím říct, že se mi začíná tvarovat tělo. Váha se momentálně zastavila, ale normálně v zrcadle to začíná být lepší
Tak snad to přijde ![]()
Naša malá měla v 10 měsících 7,85 kg, tak jsem zvědavá, jestli něco přibere. Já jsem chtěla skončit s kojením. Takže jsem přešla na Nutrilon. Jestli Ti kojení nevadí, tak koj dál
Mně už to bylo dost nepříjemné a teď jsem teda spokojenější. 22.5. jdeme na roční, tak Ti řeknu, kolik vážíme. Snad mi aspoň nezhubne.
@mijah zkus dát do vyhledávače kalanetika kniha, vyskočí http://www.databazeknih.cz/…anetika-1639 a pak je pro pokročilé zelené super kalanetika a to je bomba, výsledky jdou vidět rychleji ![]()
@tsasenka píše:
@mijah zkus dát do vyhledávače kalanetika kniha, vyskočí http://www.databazeknih.cz/…anetika-1639 a pak je pro pokročilé zelené super kalanetika a to je bomba, výsledky jdou vidět rychleji
Neni to i nekde ke stazeni?
@tsasenka píše:
@tasa no, to nevím, zkusit ulozto.cz? tam by to mohlo být
A podle Jaky kalanetiky tu holky cvici? mozna je lepsi video kvuli predvedeni cviku.dik
@tasa co vím, tak cvičíme podle modré knížky, já jsem začala super kalanetiku, tak si nějaké cviky přidávám. Myslím, že se to dá koupit v antikvariátu a nebo na aukru.
@tsasenka To co je vidět v zrcadle je důležitější než váha, jen tak dál
Léto už tu bude za chvíli.
Jinak jsem dostala u dr vynadáno, že má o 35g míň, než v 8m a za tři týdny jdeme znova na váhu. Prý nesmí ubírat. Ale měla jsem fakt smůlu, jak rostou další zuby, tak mi 3 dny vůbec nic nejedla, ani příkrmy, ani mlíko a to bylo v době 5 dní před kontrolou. takže jsem kojila 2× za 24 hodin, tak hodně ubrala a za ty dva dny jsme to nedohnaly, aby dr na kontrole neremcala. Ale už se trochu zlepšujeme s příkrmama.
A zase mi nepřišlo upozornění, že někdo napsal do diskuze… Si tu zaškrtnu, že to chci a už to tu zase zašrtnutý nemám..
@Tusý Já se děsím další kontroly. Sice už začala trochu víc jest, ale pořád asi nejí tolik, kolik by měla. Ale je spokojená, už se těším, jak budeme mít za sebou roční prohlídku a další bude za půl roku. Jen mě to stresuje. Každé dítě přibírá jinak, jedou si vlastním tempem. Kdyby byla větší, tak se s ní už líp domluvím, že musí trochu víc papkat ![]()
Jde to dolů, ale hoodně pomalu. Dneska mi to hubnutí teda moc nejde, za chvilku si dám kalanetiku, tak snad to půjde. Ještě bych chtěla dát 7 kg minimálně. No, uvidíme. Hlavně s tím cvičením nechci přestat. Prý se lepší rodí, díky kalanetice. A protože asi třetí budu chtít stihnout tak, abych měla mateřskou, musím makat ![]()
@tsasenka Jako já předtím kalanetiku cvičila, pak jsem teda cvičila i jiný věci, ale porod jsem měla fofr a pohodička, ale těžko říct, jestli to tak bylo díky kalanetice, když jsem pak 2 roky cvičila Jillian a pole dance a na kalanetiku jsem si ani nevzpomněla… Ale kdo ví…
Když je spokojená, tak jí to asi stačí. Ty doktorský tabulky nás akorát stresujou. U nás už zvládneme tak 3 lžičky ovoce (to jí vůbec nejede), pak 30g masozelenina k obědu a 60g kaše večer - úspěch velikej, fakt, tak snad to brzo bude ještě lepší. Ať máte už prohlídku za sebou a máte klídek ![]()