Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Tusý Já jsem měla druhý porod lepší - rychlejší, ale při samotném porodu jsem teda trpěla mnohem víc. Nestihla jsem před těhu cvičit, protože jsme stavěli, pak malá nepřibírala, tak jsem se bála s tím začít.
Teď cvičím, i když to teda moc nestíhám, ale tak snad to bude stačit, těhu chci být nejdřív za rok, tak uvidím. Musím vydržet a dám vědět, jaký byl třetí a poslední porod.
Nikoho ani neznám, že by před a v průběhu těhu cvičil kalanetiku a pak rodil.
A co záda, máš je lepší? Já Ti nevím, jak tu kalanetiku začlenit během dne, abych ji cvičila celou. Nemáš nějaký nápad, jak to zvládnout se skoro ročním dítkem? ![]()
@tsasenka To bohužel neporadím, malá teď začala s lezením a plazením a míň spí, tak už s tím taky trochu bojuju. Záda zatím o malinko lepší, ale ještě to chce… Jinak úbytky teď nemám, na konci dubna byly tři oslavy, dvoje narozky a jedna svatba a včera jsem měla narozky, tak jsem baštila samý dortíčky
Ale už je po, tak zase musím najet na lepší režim. Trochu ztrácím motivaci, potřebuju něčím nakopnout..
@Tusý Já jsem si jako motivaci dala, že se chci obléct do jedněch úžasných šatů. A pokud se mi podaří dát dolů ještě 7 kg, tak s 175/69 bych mohla nosit celý šatník a jako odměnu za tu dřinu mám vyhlédlou kabelku ![]()
Už za 5 kg jsem si pořídila hadřík, prostě se to chce něčím namotivovat
Snažím se cvičit přes den, když malá spí tu zkrácenou verzi, jen jsem si trochu upravila. A to by bylo, aby to nešlo ![]()
@tsasenka Jdu hledat motivaci co mě namotivuje…
A držím ti palce, určitě to půjde ![]()
@Tusý Tak já jsem se zařekla, že těch 7 kg, dám dolů co nejdřív, prostě jsem se hecla. Obleču už vše, ale že bych se v tom odvážila ven, to ne. Takže zatnu zuby a musím to dát. Když budu cvičit, tak to půjde i rychleji. Asi si dám na ledničku fotku v narvaných šatech, aby mě to odrazovalo ![]()
A jak jsi na tom Ty? ![]()
@tsasenka Já jsem teď zhubla 1 a půl kila co jsem nabrala na oslavách a doufám, že to i nadále půjde dolů. Jenom chlap mi každou chvíli něco nosí s tím, že vždycky zapomene, že jím zdravě a nesněz to, že…?
Já mám na lednici fotku jak jsem vypadala, když mi bylo 19, tak snad to pomůže a bude mě to motivovat…
@Tusý Super, tak další kilo a půl dole
Já s tím hrozně zápasím, zhubnu kilo, pak se váha dlouho nehne a pak to jde zase dolů. Nepřibírám, ale jde to pomalu. Takže jdu do švihadla, dřív jsem taky skákala a hoodně zhubla, ale pak jsem si něco udělala s kolenem a byl konec. Dávala jsem 3×1000 skoků denně. Takže ke kalanetice budu obden dávat švihadlo a musím si dávat pozor, ať si zase něco neudělám.
Vždycky, se do nějakého cvičení zapálím, pak se u toho zraním a je konec. Kalanetiku teda cvičím půl roku a dobrý, kdybych neměla ty přebytečná kila, tak si myslím, že mám super postavu. Takže se teď upínám k tomu švihadlu. Dneska by mi ho snad měl tchán dovézt (objednávala jsem si digi švihadlo), tak dám vědět, jak to jde.
Já se k té krásné postavě prostě dopracuju, nevzdám to ![]()
@tsasenka Důležité je, že to jde..
Držím palce. Švihadlo mám taky, ale do toho se mi moc nechce ![]()
Holky, cvičíte ještě? Já mám dole 5 kilo, teď se mi teda váha zasekla a nemůžu se dostat pod 75, ale snad to brzy zlomím. Cvičila jsem krátkou verzi a teď mi malá začíná moc hezky spát, tak jsem se vrátila k hodinové verzi několikrát za týden, podle toho, jak stíhám.
Já se jednou na těch 64 kg prostě dostanu ![]()
@tsasenka píše:
Holky, cvičíte ještě? Já mám dole 5 kilo, teď se mi teda váha zasekla a nemůžu se dostat pod 75, ale snad to brzy zlomím. Cvičila jsem krátkou verzi a teď mi malá začíná moc hezky spát, tak jsem se vrátila k hodinové verzi několikrát za týden, podle toho, jak stíhám.
Já se jednou na těch 64 kg prostě dostanu
Prosim te, kde najdu tu kratkou nebo dlouhou verzi, dik?
@tasa Ta krátká verze je v modré knížce kalanetika, možná se to dá i stáhnout, ale nevím, já mám tu knížku
@tsasenka píše:
@tasa Ta krátká verze je v modré knížce kalanetika, možná se to dá i stáhnout, ale nevím, já mám tu knížku
Dik. heled a spotis se u toho a co tepovka?
@tasa Potím se u toho, tepovku neřeším, ono je to makačka i tak, dá to docela dost zabrat
@tsasenka píše:
@tasa Potím se u toho, tepovku neřeším, ono je to makačka i tak, dá to docela dost zabrat
Ty jo, poceni bych u kalanetiky necekala.jako dite jsem ji cvicivala a urcite se nezpotila
@tasa Nejsem teda zpocená, tak, že by ze mě lil pot, ale když cvičím vše bez přestávky na jeden zátah a nikam nemusím odbíhat, tak rychleji dýchám a trochu se potím. Ale čím víc cvičím, tak tím je to víc v poho ![]()