Cvičíte někdo kalanetiku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
21.2.18 07:43

@tasa @Jackiess tak holky, skupina je vytvořená, máte i pozvánky a teď to musí schválit admin. Pokud by ještě někdo četl a měl zájem, klidně se ozvěte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.2.18 07:47
@XYZ1234 píše:
@tasa @Jackiess tak holky, skupina je vytvořená, máte i pozvánky a teď to musí schválit admin. Pokud by ještě někdo četl a měl zájem, klidně se ozvěte :)

Super, děkujuuu :palec: :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
21.3.18 11:05

Tak jak jde cvičení děvčata? Už vidíte výsledky? Já marodím a o cvičení si můžu nechat zdát :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
22.3.18 21:33

@Tusý ted jsou nemocny vsichni, tak si z toho nic nedelej.ja se priznam, ze jsem na to uplne zapomnela jak mi bylo blbe…ale uz si rozpominam, hlavne kdyz porovnam moznosti pohybu, bud unavny nebo nudny nebo za penize a cas, tj. fitko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
10.11.18 14:15

Ahoj děvčátka, opět se vám hlásím. Už je to rok, co jsem začala jíst zdravě, cvičit a zhubla 8 kg. Váhu i centimetry si pořád držím. Cvičím pravidelně 4 x týdně (1× týdně 50 min. orbitrek, 1× týdně běh cca 5 km, 1× pilates a 1× týdně kalanetika). K tomu dodržuji zdravý jídelníček a kila se nevrací. Chci vám všem, které se snažíte zase začít hubnout dodat odvahu. Pokud máte nějaké dotazy ráda odpovím. BTW budu se snažit přidat fotku před a po. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
13.11.18 14:10

@Kelly33 Na fotku se těším. Já jsem teď těhule, takže akorát kynu a kynu :srdce: Ale motivace na potom se bude moc hodit. Jsem ráda, že se držíš na nové váze a neleze to zas nahoru. Parádní práce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
29.12.19 15:46

Zdravím a obnovují diskuzi.Je mi 42 let, mám problémy od malička se zády. Pracuji v kuchyni s to je ten kámen úrazu, moc mi chutná 😀
Chci cvičit doma kalanetiku, ale na YouTube je moc videi a já chci něco pro začátečníky tak na půlhodiny denně. Když budu cvičit denně, kdy budou znat výsledky? Všechno mi věkem jde do břicha 😭
Mám 170cm a 70kg.Chci shodit 5kg.
Poraďte dobré video.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1391
29.12.19 15:59

@Sazkarka Na záda ti to opravdu pomůže, mluvím z vlastní zkušenosti. Kdysi jsem to poctivě cvičila a figura super vše se zpevnilo. Teď jsem 5 let po porodu a ne a ne se dokopat ke cvičení, pro mě je lepší teda kniha. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
29.12.19 16:18
@Sazkarka píše:
Zdravím a obnovují diskuzi.Je mi 42 let, mám problémy od malička se zády. Pracuji v kuchyni s to je ten kámen úrazu, moc mi chutná 😀
Chci cvičit doma kalanetiku, ale na YouTube je moc videi a já chci něco pro začátečníky tak na půlhodiny denně. Když budu cvičit denně, kdy budou znat výsledky? Všechno mi věkem jde do břicha 😭
Mám 170cm a 70kg.Chci shodit 5kg.
Poraďte dobré video.

Postava se zpevni, ale na hubnutí to neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
29.12.19 17:16

Tak hlavně ať nejsem špekata a vyformuju trochu tělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
23.1.20 10:44

@Sazkarka Taky jsem kalanetikou hodně zpevnila, ale na hubnutí je potřeba upravit i stravu.. A někomu třeba ještě bude vyhovovat zařadit nějaké kardio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
23.1.20 18:04

Cvičím měsíc denně 25minut a výsledek teda zatím žádný 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
29.1.20 19:08

@Sazkarka Fakt? :( A měříš cm? Já teda cvičila 3× týdně a výsledky byly extra rychlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
30.1.20 16:01

Nemwrim, poznala bych to na kalhotech a jsou pořád stejné. Je to dnes denodeni cvičení měsíc a nic…tak nevím. Ale já u toho nedržim žádnou dietu, jim sladké denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
30.1.20 16:13

Tak jsem se zaměřila a ani o centimetr míň, nechápu to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková