Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@tsasenka píše:
Holky, já jsem teď 2 týdny v práci, nastoupila jsem po mateřské, tak denně cvičit absolutně nedávám. Jezdím v 5 do práce. Ale cvičím o víkendech, ale ty vaše výsledky mě neskutečně motivujíJo a holky v práci jedou podle kalorických tabulek, tak jsem se přidala, tak uvidím - kalanetika a upravená strava.
Jeeeee, to se ti vubec nedivim, to musi byt pekny šok, zvykat si na úplně jiný rezim.
I ty víkendové lekce dokazi zazrak, urcite
Vsechno lepsi nez nic. A jestli jsi jeste upravila stravu tak to pujde jedna basen. Je uzasny, ze v tom jedete s holkami z práce společně - to se hned drzi lepe, kdyz v tom clovek neni sam ![]()
@Takyjedna píše:
@tsasenka to je skvělý! Gratuluju k práci i k motivaci. Já jsem si včera ukradla taky čas na cvičení, nestihla jsem teda všechno.. Víkend je fakt lepší. Alecza to cítím zlepšení v rozsahu a počtu opakování. Tělo si rozpomíná.
Ty jsi neskutečná jak jedeš.
Uz na sobě vidíš výsledky?
Je báječný jak jaksi se rozjela. ![]()
Já dnes pokračují konečně. Konečně budu mít dostatek času, jen si nejsem pořád jistá u nějakých cviků zda je cvičím dobře, takže jsem se dnes objednala na kafe k mamince a jeste netusi co ji ceka.
Jdu tam s knihou a bude mě ucit.
Já chtěla do Vánoc zvládnout těch prvních 10 lekcí, ale to by znamenalo dnes začít a ani jednou nevynechat
Ty 2 lekce co jsem stihla předtim nepočítám. Teď na cviceni nebyl vubec čas, pohybu jsem teda měla dost díky tomu sněhu, ale potřebuju tvarovat. ![]()
Jinak holky, vy co pravidelně cvičíte.
….. jaké máte výsledky na bříšku? ![]()
Já ze svého bříška začínám mít celkem “deprese”.
![]()
Jinak se omlouvám, že jsem to tu trošku zaspamovala. Já už budu chodit pravidelně a odepisovat taky tak.
![]()
Krásný den všem ![]()
@Turmeric_cappuccino Pilates jsem cvičím od října, jak se oživila diskuze, zařadila jsem i kalanetiku ![]()
Jinak výsledky zatím nějak nepociťuji, jen, že mi jsou volnější rifle přes zadek. Vytahané být nemůžou, mám je myslím jen tak měsíc. Tak přemýšlím, jestli zabrala kalanetika, nebo takový trochu stres z práce. Přece jen jsem tam 2. týden, dneska jsem měla den blbec, udělala jsem chybu a úplně se mi stáhl žaludek. Takže v podstatě o dost míň jím. Ale i když jsem vyčerpaná a zacvičím si kalanetiku, neskutečně mě to dobije energii a cítím se hned líp.
Od příštího týdne jde kolegyňka, co mě zaučuju na mateřskou, tak budu v kanceláři sama. Přemýšlím o tom, že bych si něco odcvičila
v mezičase ![]()
Já jedu za chvíli na pilates, poprvé tady kousek, co bydlíme ted relativně nově… Jinak pilates znám, ale uvidíme, jak ho cvičí tady ta holčina.
Kalanetiku tady bohužel nikdo necvičí a po zkušenostech si myslím, že by to ani nebyla správná kalanetika. Tak zkusím pilates a chci zas najet na kalanetiku doma, mám už takovou rychlou 20min sestavu, a to se mi občas povede cvičit třeba dva měsíce denně. Pak to už vidět je.
Ale teď teda vůbec nezvládám doma nic, homeoffice, dítě víc nemocné než ve školce, dárek jsem dnes koupila první na Vánoce
![]()
ale chci se do toho opřít. Léta jsem hřešila na to, že nejsem tloustnoucí typ, ale věk člověk neočůrá… ![]()
Tak si držme palce navzájem, ať se nám hezky cvičí a je to vidět ![]()
Holky, přeji všechno nejlepší do nového roku. Dala jsem si takové malé předsevzetí, že bych chtěla denně cvičit kalanetiku, plnou nebo zkrácenou verzi. Jdu se vyfotit a jsem zvědavá, kolik toho za ten rok zvládnu odcvičit ![]()
A jak jste na tom vy?
@tsasenka píše:
Holky, přeji všechno nejlepší do nového roku. Dala jsem si takové malé předsevzetí, že bych chtěla denně cvičit kalanetiku, plnou nebo zkrácenou verzi. Jdu se vyfotit a jsem zvědavá, kolik toho za ten rok zvládnu odcvičit
A jak jste na tom vy?
Nápodobně! Vše nej všem! Já se omlouvám za psací pauzu, ale cvičila jsem o svátcích 3×. To mě dost vyčerpalo
.Taky bych ráda každý den, ale to bych asi nedala. Zkusím to jak to půjde nejčastějc. Musím se přiznat, že o Vánocích jsem byla naladěná na jinou dimenzi, trošku, to počáteční nadšení vyprchalo, do kalorických tabulek jsem si taky nic nepsala, ještě že tu máme nový začátek.
🤸♀️
@Takyjedna Asi to taky nedám denně, ale budu se snažit. Ale ta představa, mít řadu 366 dní odcvičených v kuse a ta postava ![]()
Jinak o svátcích jsem prasila, že ano. Ale teď se fakt budu snažit, cvičit i jíst zdravě.
Ale někdo tady psal, že denně cvičil jen tu zkrácenou verzi a že pak opravdu byl k nepoznání, to je prostě fakt povzbuzující ![]()
Ahojte, jak cvičíte? Vycházejí vám předsevzetí? Mě moc ne
, nicméně, včera se mi nechtělo, ale kousla jsem se a zacvičila si cca hodinovou sestavičku, dneska se cítím skvěle a zase si něco odcvičím. Blbý je, že je to strašný žrout času
. Musím kvůli kakanetice zas něco ošulit, tak jsem se např. včera vybodla na pověšení prádla z pračky
Tak snad to dneska všechno stihnu… ![]()
Já to taky flákám, ale snažím se to třeba rozložit během dne, abych toho večer neměla tolik ![]()
Ale máš pravdu, po cvičení se cítím úplně báječně ![]()
@Turmeric_cappuccino píše:
Krasny den holky, jak pokračujete?
Já cvičila včera. By mě zajímalo, jestli jste úspěšnější, než já jednou za týden
.
@Takyjedna Ahojky
, ja ted měla silene obdobi, takze jsem si nenasla hodinku v kuse, takze jsem ted cvicila stylem, ze u vareni nebo nez se mi napusti vana jsem si zacvicila grandplie drepy, pri vareni jsem si udelala par cviku na paze, krk atd, ale od zitra budu mit konecne dost casu, takze chci zacit, jeste musim poridit fotku “pred” ![]()
Ahoj holky, dala jsem si výzvu, že dám 30 lekcí za sebou, docela to šlo, necvičila jsem jen, když jsem šla na pilates. Teď jsem pár dní vynechala, ale jsem na 14 lekcí (včetně dneška) od 26.2., kdy jsem začala.
Kdybych asi tak nežrala, tak by to bylo víc super ![]()