Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tím líp, alespoň nebude otravovat jindy. ono ha by měla zmírňovat, někomu uplně pomoct od výskytu cyst. takže já jsem pro ni, když se teda nebudeme snažit o mimčo.
14mm je to málo, ale pořád to tam nemá co dělat.:) já ji mám 41mm x 21mm. před měsícem byla 46mm x 25mm. tak uvidíme..
Tak to je dobře, že se ti zmenšuje, přeji ti, ať úplně zmizí
. No já brala HA necelý 4 roky, Chloe, což je prý dost silná antikoncepce a měla by se brát do zmizení problémů (měla jsem ji především na akné), maximálně 1 - 2 roky. Dozvěděla jsem se to nedávno, tak jsem ji hned vysadila, jsou to přece jen hormony a mám z toho strach… Teď přemýšlím, proč mě neřekl, jak je veliká, ale jen jak je dlouhá…
Mě praskla cysta v listopadu bolelo mě hrozně břicho tak mě vezli rychlou
ale nevím jestli to má ted vliv nějak na menstruaci a na ovulaci vždycky jsem to poznala ale ted to nepoznám. nevím jestli jsem třeba neotěhotněla mezi tím byla bych i ráda ![]()
Ahoj všichny prosim vás můžete mi někdo napsat co je to HAmoje nevěsta byla tet v listopadu na operaci cisty a vzali ji vaječník a vejcovod a byla na kontrole po14 dnech a ma jí chudínka na druhy straně mam oni veliky strach protože nemají jěště maly jsem stoho hotova dík za odpověd magda
@magadena píše:
Ahoj všichny prosim vás můžete mi někdo napsat co je to HAmoje nevěsta byla tet v listopadu na operaci cisty a vzali ji vaječník a vejcovod a byla na kontrole po14 dnech a ma jí chudínka na druhy straně mam oni veliky strach protože nemají jěště maly jsem stoho hotova dík za odpověd magda
@magadena píše:
tak me brali pryc s cystou i vajecnik a taky vejcovod a od te doby nemam ms:-/ ![]()
@magadena píše:
Co je HA? Používá se to jako zkratka pro hormonální antikoncepci..
Ahojky holky. Male je nam 22 mes.dnes nasli takovy nalez Deloha infantilni, pr. ovarium vel.13 mmm s cystoidni formaci vel. 8 mm leve ovarium stineno… Muze mne prosim nekdo kdo tomu rozumi vice napsat jak je to nebezpecne???
Na gindu ma jit az 24 ledna, ja se zblaznim…
![]()
@Natalie30 píše:
Ahojky holky. Male je nam 22 mes.dnes nasli takovy nalez Deloha infantilni, pr. ovarium vel.13 mmm s cystoidni formaci vel. 8 mm leve ovarium stineno… Muze mne prosim nekdo kdo tomu rozumi vice napsat jak je to nebezpecne???![]()
Na gindu ma jit az 24 ledna, ja se zblaznim…
![]()
![]()
Nejsem doktor, ale na netu jsem našla toto:
http://lekarske.slovniky.cz/…lni-deloha-2
A cystoidní formace je nějaký útvar naplněný tekutinou, u kterého si MUDr. není úplně jistý, jestli je cysta. Přesně to určí až histologie, pokud Ti to budou odstraňovat nebo odsávat. U mě to taky vypadalo jako obyčejná cysta a ve výsledku to byl už cystadenom. Teď mám další cystu a prozatím ji jen sledujou.
Takže se z toho nálezu opravdu zatím nedá vyčíst, jak je to nebezpečné.
Držím palce!
@Kicki píše:
Nejsem doktor, ale na netu jsem našla toto:
http://lekarske.slovniky.cz/…lni-deloha-2A cystoidní formace je nějaký útvar naplněný tekutinou, u kterého si MUDr. není úplně jistý, jestli je cysta. Přesně to určí až histologie, pokud Ti to budou odstraňovat nebo odsávat. U mě to taky vypadalo jako obyčejná cysta a ve výsledku to byl už cystadenom. Teď mám další cystu a prozatím ji jen sledujou.
Takže se z toho nálezu opravdu zatím nedá vyčíst, jak je to nebezpečné.
Držím palce!
Zdravím všechny ![]()
I já mám tyto problémy, ve 12 letech jsem šla na první operaci s cystou, pak ve 26 a teď ve 28 mám další dvě (jedna z nich má 5,5cm). Tak čekám co bude dál. Zajímalo by mne, zda některá z vás co má cystu, jestli vás bolej záda..
Moc děkuju za odpověď ![]()
@mexxinka píše:
Zdravím všechny
I já mám tyto problémy, ve 12 letech jsem šla na první operaci s cystou, pak ve 26 a teď ve 28 mám další dvě (jedna z nich má 5,5cm). Tak čekám co bude dál. Zajímalo by mne, zda některá z vás co má cystu, jestli vás bolej záda..
Moc děkuju za odpověď
me bolel silene zlucnik a souviselo to s cystou