Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mexxinka píše:
Zdravím všechny
I já mám tyto problémy, ve 12 letech jsem šla na první operaci s cystou, pak ve 26 a teď ve 28 mám další dvě (jedna z nich má 5,5cm). Tak čekám co bude dál. Zajímalo by mne, zda některá z vás co má cystu, jestli vás bolej záda..
Moc děkuju za odpověď
Těžko říct, bolí mě záda
Ale to mám z práce ![]()
No jsem zvědavá co bude dělat. Budu vysazovat HA, a pokud se začne zvětšovat, půjdu na laparo. Pokud to bude ok, nebrání nic miminku. ![]()
@Randgrid ahojky jsem 2 dni po laparo a dr. říkala že nakonec cysta nebyla cysta ale nějaké vajíčko co se tam zapouzdřilo a stim nic nedělali že prý pro ten vaječník to je lepší, nevim nějak to nechápu musim se zeptat svého dr. jinak všechno v pořádku, jak děloha tak průchodnost vaječníku tak jsem zvědavá jak se nám bude teď dařit, nedařit, ale muj dr. povídal že většinou ta laparka tomu pomuže uvidíme
Ahoj holky, mi taky našli cystu na pravém vaječníku…Zatím nic nevím, jdu až v pondělí na gynekologii…Jen jsem se chtěla zeptat, jestli někdo neznáte nějakou babskou radu, třeba by pomohl ženský čaj, nebo nějaká mast? Člověk vyzkouší vše, však víte ![]()
@pipiinka jo taky mi to ted říkala dr. v nemocnici že antikoncepce je na cysty dobrá, jelikož se snažíme o mimi tak to nehrozí ![]()
@prcek3 tak na to vlitnene co nejdriv, ja otehotnela tyden po laparce
@pipiinka no jo ale když mám před ms???tak to stejně nemá cenu né??až po a budou se blížit plodný dny tak to bude velké snaženíčko
Jsem moc zvědavá jestli se nám už konečně po laparo zadaří:-)jak vám to dlouho před laparo nešlo?
@prcek3 mno ja taky mela pred ms a stejnak jsem otehotnela, ale me i profukovali, v unoru ms, brezen laparka a 1.4. // na tehu testu
pred laparkou jsme se rok nechranili a tehotna jsem nebyla
@pipiinka mě taky profulovali, protože zkoušeli jestli jsou dobře průchodné, ještě zkoumali dělohu a tam je taky vše v pořádku. Tak dobrá, zítra na manželka vlítnu, dnes má noční ![]()
@pipiinka No, tohle jsme zkoušeli 3 měsíce.. silnější HA, ale zmenšila se jen nepatrně. Může a nemusí..Ale jelikož chceme mimčo, vysadila jsem a budu chodit na kontroly, jestli cysta dělá neplechu, ještě pro jistotu na nějaké testy jestli to nebude nějaký nádorek což je prý skoro nepravděpodobné, ale není zapouzdřená a je měkká. Pak za dva týdny půjdu na kontrolu jestli ovulace správně funguje a na nějaké hormonální testy před otěhotněním. ![]()