Cysta na vaječníku – bojím se. Co mám čekat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2871
13.2.13 10:50
@mexxinka píše:
Zdravím všechny :mavam:
I já mám tyto problémy, ve 12 letech jsem šla na první operaci s cystou, pak ve 26 a teď ve 28 mám další dvě (jedna z nich má 5,5cm). Tak čekám co bude dál. Zajímalo by mne, zda některá z vás co má cystu, jestli vás bolej záda..
Moc děkuju za odpověď :D

Těžko říct, bolí mě záda :D Ale to mám z práce :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.2.13 15:29

ahá

Tak to je nás víc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
18.2.13 20:23

No jsem zvědavá co bude dělat. Budu vysazovat HA, a pokud se začne zvětšovat, půjdu na laparo. Pokud to bude ok, nebrání nic miminku. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
21.2.13 12:18

@Randgrid ahojky jsem 2 dni po laparo a dr. říkala že nakonec cysta nebyla cysta ale nějaké vajíčko co se tam zapouzdřilo a stim nic nedělali že prý pro ten vaječník to je lepší, nevim nějak to nechápu musim se zeptat svého dr. jinak všechno v pořádku, jak děloha tak průchodnost vaječníku tak jsem zvědavá jak se nám bude teď dařit, nedařit, ale muj dr. povídal že většinou ta laparka tomu pomuže uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
22.2.13 14:18

Ahoj holky, mi taky našli cystu na pravém vaječníku…Zatím nic nevím, jdu až v pondělí na gynekologii…Jen jsem se chtěla zeptat, jestli někdo neznáte nějakou babskou radu, třeba by pomohl ženský čaj, nebo nějaká mast? Člověk vyzkouší vše, však víte :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
22.2.13 18:18

@katja376 antikoncepce pry pomaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
22.2.13 19:37

@pipiinka jo taky mi to ted říkala dr. v nemocnici že antikoncepce je na cysty dobrá, jelikož se snažíme o mimi tak to nehrozí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
23.2.13 10:56

@prcek3 tak na to vlitnene co nejdriv, ja otehotnela tyden po laparce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
23.2.13 12:08

@pipiinka no jo ale když mám před ms???tak to stejně nemá cenu né??až po a budou se blížit plodný dny tak to bude velké snaženíčko :-)Jsem moc zvědavá jestli se nám už konečně po laparo zadaří:-)jak vám to dlouho před laparo nešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
23.2.13 12:13

@prcek3 mno ja taky mela pred ms a stejnak jsem otehotnela, ale me i profukovali, v unoru ms, brezen laparka a 1.4. // na tehu testu
pred laparkou jsme se rok nechranili a tehotna jsem nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
23.2.13 12:18

@pipiinka mě taky profulovali, protože zkoušeli jestli jsou dobře průchodné, ještě zkoumali dělohu a tam je taky vše v pořádku. Tak dobrá, zítra na manželka vlítnu, dnes má noční :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
23.2.13 12:19

@prcek3 drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
23.2.13 12:29

@pipiinka díky moc snad se nám taky brzy povede a najdu // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2871
24.2.13 13:20

@pipiinka No, tohle jsme zkoušeli 3 měsíce.. silnější HA, ale zmenšila se jen nepatrně. Může a nemusí..Ale jelikož chceme mimčo, vysadila jsem a budu chodit na kontroly, jestli cysta dělá neplechu, ještě pro jistotu na nějaké testy jestli to nebude nějaký nádorek což je prý skoro nepravděpodobné, ale není zapouzdřená a je měkká. Pak za dva týdny půjdu na kontrolu jestli ovulace správně funguje a na nějaké hormonální testy před otěhotněním. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
24.2.13 13:43

@Randgrid ja byla na laparce 3×, dvakrat z toho byl nador

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie