D-test klokanky - má někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1654
11.3.14 09:14
@martina.se píše:
mám obavy, že jsem mnohem větší jantar :mrgreen: a obavu, že dítě někde zapomenu :lol:
:mrgreen:
"tak šátek už jsem po hodině uvázala…ale…kde je dítě? 8o " :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
11.3.14 09:15

@michee naprosto souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.3.14 09:17
@Allons-y píše: :mrgreen:
"tak šátek už jsem po hodině uvázala…ale…kde je dítě? 8o " :lol: :lol:
:mrgreen: :lol: tak toho se právě obávám :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
11.3.14 09:17

@michee Já musím mít Manducu upnutou křížem… obecně mi padají ramínka podprsenky, batohy… jsem nějaká celá divná… a Manduca klasiky to byla hrůza. Pořád to padalo, mě všechno bolelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69031
11.3.14 09:18

Ja dvouletacku obcas nosim jeste ted a pohoda (ma 12 kilo), akorat to dobihani na autobus nic moc, ale ona to miluje. Sprintuju s jazykem na veste a dvanactikilovym batohem a zezadu slysim zachvaty smichu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.3.14 09:18

@avm3 a kurňa.. takže v tom případě fakt šátek - mám to samé - byť ramena jak rambo, tak mi padá vše od podprdy po batoh :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25194
11.3.14 09:19

@martina.se No ne, spřízněná duše :) A máš nějaké zkušenosti s nošením? JAko na novorozence jedině šátek - Manducu jsem brala jen do města, protože to bylo rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561

@martina.se babybjorn one ze zad nepada :D raminka drzi vzadu je spojka, takze to nema sanci…

ale mimo téma, když měl malej krizi tak jsem ho měla v nosítku i doma a luxovala s nim - velká prča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654

@martina.se šátek je fakt v pohodě, vážu ho od 16 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.3.14 09:20
@avm3 píše:
@martina.se No ne, spřízněná duše :) A máš nějaké zkušenosti s nošením? JAko na novorozence jedině šátek - Manducu jsem brala jen do města, protože to bylo rychlejší.

no právě žádné, jsem zakladatelka - ale jak to čtu, tak problém mám stejný jak Ty, takže dobrý bude asi ten šátek, jinak mi bude vše padat.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.3.14 09:21
  • Citovat
  • Upravit
69031
11.3.14 09:23

Tak ona manduca tam ma ten hrudni pasek s prezkou, ale jestli ti padaji i batohy s hrudnim popruhem… fakt to chce vyzkouset. Trochu problem je, ze s brichem mi to vyzkouset temer nikde nenechali a s novorozencem se mi zas nikam nechtelo vlacet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596
11.3.14 09:23

Skoda, ze tam neni Kibi. To mam a miluju, ale je az pro vetsi deti… Kdyby se cirou nahodou chtel jeste nekdo o vysledky testu podelit, byla bych moc rada :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.3.14 09:24

@martina.se taky mi všechno padá z ramenou… takže jsem u manducy taky nosila popruhy křížem (i se mi to teda líp nandavalo než klasicky). A šátek taky držel dobře. A když už byl kluk větší a ve vzpřímený poloze v manduce, tak jsem s ním zvládla chodit i na záchod :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
11.3.14 09:25
@Anielka píše:
http://www.stream.cz/…tska-nositka

tenhle odkaz je v úvodním dotazu :mrgreen: na základě toho jsem se totiž ptala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí