Dá se obejít celý život bez gyndy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24529
15.3.18 05:56
@Anonymní píše:
@anavi13 Když já pro ty,,starší rodiče" moc nejsem (nechci se nikoho dotknout), to raději noc než ve čtyřiceti…

Chápu. Uvidíš nech tomu čas. Ale opravdu se není čeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
15.3.18 06:31

@anavi13 ani za takových podmínek. Radši tomu podlehnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24529
15.3.18 06:38

@KlPaBa ajo, tak to ti přeji ať nikdy nic takového nezažiješ. Já třeba potratila. A při tom začátku krvácení jsem byla vděčná za prohlídku a bylo mi to úplně jedno jak to probíhá. Ale kdyby jsi tu prohlídku potřebovala tak si vytypuj šikovnou lékařku a u vyšetření můžeš mít i manžela. Víš co ono nemusí jít o život, ale někdy se objeví potíže, které jsou prostě jen hrozně obtěžující. Pokud víš, že nechceš léčit rakovinu, tak je pro tebe opravdu prevence zbytečnost. Tohle já třeba respektuji. Je to každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19811
15.3.18 07:02
@anavi13 píše:
@KlPaBa Nevím tedy jak by jste řešily akutní gynekologické potíže… třeba velmi silné bolesti nebo krvácení…to bys ses nechala prohlédnout? Fakt kdyby šlo o ohrožení života.

Asi by si hodila mašli. Její pocity, její volba. Akorát, že to klade na morální piedestal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
15.3.18 07:34
@KlPaBa píše:

Tak podlehni a nezakladej o tom diskuze. Kazdy sveho stesti strujcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.3.18 07:35
@eumedon píše:
Asi by si hodila mašli. Její pocity, její volba. Akorát, že to klade na morální piedestal.

Nebo nezažila takovou břišní bolest, smrt blízkého. Myslí jen na sebe. Ale je to její volba, tady na diskuzi ji nemá smysl klást rozumné argumenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
15.3.18 07:56
@KlPaBa píše:

a proč tedy nevyhledáš ženu lékařku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
15.3.18 09:23
@KlPaBa píše:
@inkakřivák Ty si vtípek když ti příde nemožné nesvlékat se hned pred každým kdo si ukáže.

Nemáš to trochu popletené? Ne před každým, ale před lékařem, ty vtipkařko. Lékař - gynekolog. Na ulici nebo u zubaře to nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
15.3.18 09:25

@warita Tenhleten fanatizmus s preventivnima kontrolama nechapu.

Když budeš mít doma nebo někde v blízké rodině jeden jediný případ ěžké nemoci, budeš mít hned jiný názor. A budeš mít dojem, že by ty prevence mohly být i častěji. To mi věř.
A představa, že rakovina čípku nebere mladé holky, je stejně hloupá jako představa, že mladá holka nemůže dostat rýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
15.3.18 09:31
@Russet píše:
Nebo nezažila takovou břišní bolest, smrt blízkého. Myslí jen na sebe. Ale je to její volba, tady na diskuzi ji nemá smysl klást rozumné argumenty.

Hele já si myslím, že je to hodně ale hodně mladá holka, která si zde dělá z lidí srandu. Protože už to, že raděj umře než jít k doktorovi - no tak jo. Je vidět, že jí nikdy ještě skutečně nic vážného nepotkalo krom nějaké té rýmy, angíny a píchání uší. Myslím si, že stačí jedna jediná taková třeba ledvinová kolika a poleze k doktorům po čtyřech. Aebo opravdu takový solidní gynekologický zánět a bude po morální výši. Klídek, je to troll a dělí si z nás srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24529
15.3.18 11:03

@inkakřivák těch žen co nechodí na gyndu je fakt hodně, takže já věřím, že paní píše pravdu. Ale povětšinou pak je nějaký problém donutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.3.18 12:23
@anavi13 píše:
@inkakřivák těch žen co nechodí na gyndu je fakt hodně, takže já věřím, že paní píše pravdu. Ale povětšinou pak je nějaký problém donutí.

Jo, víc žen na gyndu nechodí, ale jen prostě ze studu a že jim jako nic není. Nebo jsou to starší ženy, co si myslí, že už to nějak doklepou :mrgreen: Že když třeba už po sedmdesátce už nežijí s mužem, není třeba tam chodit, ale nenapíšou na epipi, že raději zemřou. Buď je to trapný vtipálek nebo žena úplně mimo realitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
15.3.18 13:42
@anavi13 píše:

to si také myslím. Ono je jednoduché dělat hrdinku že tam nikdy nepůjdu ale ve chvíli kdy je nějaký větší problém… Já se taky snažím co jde vyřešit sama ale jsou situace kdy je jasné že to chce zásah od doktora. I ted se potvrdilo co jsem říkala jenže sama si hormonální léčbu nezařídím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
15.3.18 14:27

Mně přijde úsměvné, že si někdo myslí, že ten gynekolog to bere jako něco já nevím, se sexuálním podtextem, když tam má tu ženu. On bere vaše orgány naprosto stejně, jako očař oči nebo ortoped třeba nohu. Nedává tomu vůbec žádný smysl, je to prostě práce, nic víc. A pokud někdo trpí představou, že je to příliš nemravné, pak to má on v hlavě špatně nastaveno. Ten doktor na to dlabe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
15.3.18 15:16
@inkakřivák píše:
Mně přijde úsměvné, že si někdo myslí, že ten gynekolog to bere jako něco já nevím, se sexuálním podtextem, když tam má tu ženu. On bere vaše orgány naprosto stejně, jako očař oči nebo ortoped třeba nohu. Nedává tomu vůbec žádný smysl, je to prostě práce, nic víc. A pokud někdo trpí představou, že je to příliš nemravné, pak to má on v hlavě špatně nastaveno. Ten doktor na to dlabe.

Presne. Vidi jich denne třicet, mozna vic, je to pro nej stejne zajimave jako noha nebo pusa. Podle me ho vzrusi tak maximalne zajimavy nalez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí