Dá se obejít celý život bez gyndy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85544
15.3.18 15:28
@mroe píše:
Presne. Vidi jich denne třicet, mozna vic, je to pro nej stejne zajimave jako noha nebo pusa. Podle me ho vzrusi tak maximalne zajimavy nalez.

:mrgreen: presne tak to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
15.3.18 15:30
@Keyllah píše: :mrgreen: nominuji na nejlepší vtip dne ;)
@Keyllah píše: :mrgreen: nominuji na nejlepší vtip dne ;)

hloupej člověk se směje i cizímu neštěstí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
15.3.18 15:35

Zakladatelko. klidně půjdu s tebou budu tě držet za ruku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
15.3.18 15:53
@inkakřivák píše:
@warita Tenhleten fanatizmus s preventivnima kontrolama nechapu.Když budeš mít doma nebo někde v blízké rodině jeden jediný případ ěžké nemoci, budeš mít hned jiný názor. A budeš mít dojem, že by ty prevence mohly být i častěji. To mi věř.
A představa, že rakovina čípku nebere mladé holky, je stejně hloupá jako představa, že mladá holka nemůže dostat rýmu.

ale to vis, ze mame v rodine tezke nemoci. Dokonce mnohonasobne rakoviny. A? Nejak nemam potrebu kvuli tomu chodit na preventivky. Stat se muze vselico a treba i stane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
15.3.18 16:00
@mroe píše:
Presne. Vidi jich denne třicet, mozna vic, je to pro nej stejne zajimave jako noha nebo pusa. Podle me ho vzrusi tak maximalne zajimavy nalez.

já si zas myslím, že když se mu tam roztáhne nějaká pěkná holka, hezký tělo, pěkná pipina, tak že úplně chladnej nezůstane :think: minimálně ho zasvrbí gulky :think: :mrgreen: ale jakmile bere do ruky nástroje, tak to odezní :nevim: pokud teda není gay, nebo impotent nebo asexuál anebo celkově už tím povoláním zdegenerovanej a vyhořelej, že s ním nic nehne. Otupělost :think: Kurňa musím se zeptat svýho doktora příště :lol: :think: nějak citlivě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
15.3.18 16:33

@warita A svým přístupem tomu jenom jdeš naproti. Tak hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19811
15.3.18 17:21
@inkakřivák píše:
Mně přijde úsměvné, že si někdo myslí, že ten gynekolog to bere jako něco já nevím, se sexuálním podtextem, když tam má tu ženu. On bere vaše orgány naprosto stejně, jako očař oči nebo ortoped třeba nohu. Nedává tomu vůbec žádný smysl, je to prostě práce, nic víc. A pokud někdo trpí představou, že je to příliš nemravné, pak to má on v hlavě špatně nastaveno. Ten doktor na to dlabe.

Jsem si vzpomněl na ten vtip o gynekologovi a cikánce, co vykládal Krampol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
15.3.18 17:25

Jo taky mi naběhl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
15.3.18 17:31

Já bych k doktoce gynekoložce nikdy nešla, jsou to sadistky. S doktory-muži, nemám problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
16.3.18 18:02
@KlPaBa píše:
Dá se obejít celý život bez gyndy?

Tak vpravěku, středověku atd gynda nebyla a indiánky v amazonských pralesích jsou také bez gyndy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
16.3.18 18:06
@inkakřivák píše:
Mně přijde úsměvné, že si někdo myslí, že ten gynekolog to bere jako něco já nevím, se sexuálním podtextem, když tam má tu ženu. On bere vaše orgány naprosto stejně, jako očař oči nebo ortoped třeba nohu. Nedává tomu vůbec žádný smysl, je to prostě práce, nic víc. A pokud někdo trpí představou, že je to příliš nemravné, pak to má on v hlavě špatně nastaveno. Ten doktor na to dlabe.

Lékařka taky na to dlabe, když prohlíží varlata a penis. Si myslím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
16.3.18 18:46
@Božislava píše:
Lékařka taky na to dlabe, když prohlíží varlata a penis. Si myslím. :nevim:

Myslis spravne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19811
10.4.18 08:18

@KlPaBa Teď mě napadlo: Vyčurat se do zkumavky a moč dát do laboratoře na testy je morálně přijatelné a čestné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.4.18 08:23
@Božislava píše:
Tak vpravěku, středověku atd gynda nebyla a indiánky v amazonských pralesích jsou také bez gyndy. :mavam:

To jo, ale třeba ty indianky ani neznají rakovinu čípku nebo prsu. Skolí je obyč chřipka, když to tam někdo dotáhne. A když rodí a něco se po (ikdyž věřím, že rodí celkově líp než zhýčkané Evropanky), tak prostě umřou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
10.4.18 09:19

Já jsem měla obrovský problém po znásilnění a následném vyšetření hovadem gynekologem, kdy na něj kriminalistka vlétla a zbytek strávila se mnou. Chápu to. Malem jsem vykrvácela, ale to trauma bylo tak velké, že jsem si připadala, že každé vyšetření je znovu znásilnění. Už jsem z toho venku, ale dalo to hodně práce. Zakladatelko, zajdi k psychologovi, jde s tím pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí