Dá se obejít celý život bez gyndy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
elibro
10.2.18 02:15
@Anonymní píše:
tak až budu těhotna tak to na gyndu půjdu. 26 let

Tak ti nevím… To se té gyndy tak bojíš a kombinuješ to s nějakým zvláštně fatalisticko-esoterickým pohledem na nemoci? Jako za to první je to zbytečné a pokud ti to přijde nepřekonatelné, určitě by se a tím dalo něco udělat dobrou přípravou… Stojí-li za tím nějaké trauma nebo fobie, i s tím se dá něco dělat. Zadruhé to jde sice mimo mě a můj názor na svět, nicméně uniká mi pak potřeba tohohle dotazu tady.

Každopádně k odpovědi: Možná tě to bude stát o něco víc trápení a bolesti, možná život, možná se nestane vůbec nic. Stejně se můžeš ptát na praktika, na zubaře…

• Citovat
  • Upravit
26928
10.2.18 06:41
@Jana206 píše:
Trolle :mrgreen: Pokud jsi chlap, tak ano.

Souhlasim. Muj manzel ve svych letech taky jeste nebyl na prohlidne u gynDr. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
10.2.18 08:50
@KlPaBa píše:

Tak jestli chces riskovat ruzne nadory..a v tehotenstvi si to vubec nedovedu predstavit, kdybych nechodila na gynde na prevenci, tak uz tu mozna nejsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
10.2.18 11:23
@Anonymní píše:
Anonym z důvodu osobních udaju
já doposud na gyndě ještě nebyla, ale až budu těhotná tak půjdu. Už mi sice přišla pozvánka na vyšetření rakoviny, ale já po zkušenostech z rodiny a blízkých bych na lékařskou lečbu rakoviny nešla. Takže i v tom směru mi je gynda k ničemu kdyby mi určila rakovinu. Já jsem možna pro někoho divna, ale nemoci beru jinak než ostatní po zkušenostech co mám

Jiná… myslíš hloupá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.18 13:32

@drewlet ano

• Citovat
  • Upravit
36504
11.2.18 13:43
@Anonymní píše:
Anonym z důvodu osobních udaju
já doposud na gyndě ještě nebyla, ale až budu těhotná tak půjdu. Už mi sice přišla pozvánka na vyšetření rakoviny, ale já po zkušenostech z rodiny a blízkých bych na lékařskou lečbu rakoviny nešla. Takže i v tom směru mi je gynda k ničemu kdyby mi určila rakovinu. Já jsem možna pro někoho divna, ale nemoci beru jinak než ostatní po zkušenostech co mám

no tak bez prevence umři v bolestech, co jiného Ti poradit, kdy odmítáš gynekologickou prevenci zhoubných nemocí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.18 16:05
@j.a.n.i1 taky ty neříkam že jsi hloupá že na gyndu chodíš. Hold každý k tomu přistupuje jinak a jinak nemusíš mít strach můj život nežiješ tak neřeš
@Burj Chalifa píše:
no tak bez prevence umři v bolestech, co jiného Ti poradit, kdy odmítáš gynekologickou prevenci zhoubných nemocí

já jsem se na radu neptala co vím. jen jsem odpověděla na dotaz zakl. takže nerad. Jinak od bolestech si dokažu pomoc bez léku, ale zase viděla jsem na živo jak umíralí lidé v bolestech na rakovinu a to byla rakovina dle lekařu podchycená včas a měli lečbu. Takže jestli myslíš že o tohle přijdu díky tomu že odmítám gynekologickou prevenci. Tak moc ráda

• Citovat
  • Upravit
102087
11.2.18 16:23
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 taky ty neříkam že jsi hloupá že na gyndu chodíš. Hold každý k tomu přistupuje jinak a jinak nemusíš mít strach můj život nežiješ tak neřeš

Jelikož o tom zakládáš diskuzi, tak si k tomu můžu napsat svůj názor… a ty se za ten svůj evidentně stydíš, protože jsi schopná ho napsat jen anonymně. A je celkem pochopitelné, že neříkáš, že jsem hloupá, že na gyndu chodím, ono totiž na chození na prevenci není nic hloupého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
11.2.18 16:24
@Anonymní píše:
já jsem se na radu neptala co vím. jen jsem odpověděla na dotaz zakl. takže nerad. Jinak od bolestech si dokažu pomoc bez léku, ale zase viděla jsem na živo jak umíralí lidé v bolestech na rakovinu a to byla rakovina dle lekařu podchycená včas a měli lečbu. Takže jestli myslíš že o tohle přijdu díky tomu že odmítám gynekologickou prevenci. Tak moc ráda

Jasně a kdyby podchycená nebyla a ty léky neměli, tak by se jako stalo co - ta rakovina by se lekla, že si ji nikdo nevšímá a utekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.2.18 18:39
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 taky ty neříkam že jsi hloupá že na gyndu chodíš. Hold každý k tomu přistupuje jinak a jinak nemusíš mít strach můj život nežiješ tak neřešjá jsem se na radu neptala co vím. jen jsem odpověděla na dotaz zakl. takže nerad. Jinak od bolestech si dokažu pomoc bez léku, ale zase viděla jsem na živo jak umíralí lidé v bolestech na rakovinu a to byla rakovina dle lekařu podchycená včas a měli lečbu. Takže jestli myslíš že o tohle přijdu díky tomu že odmítám gynekologickou prevenci. Tak moc ráda

jsi totální blázen a hazardér se zdravím a životě. V pozadí všeho asi bude stud, že se stydíš roztáhnout u doktora nohy.Ve vlastním zájmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
11.2.18 19:28
@KlPaBa píše:

Da…ale mozna navsteva na gynde ten zivot muze vyznamne prodlouzit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
11.2.18 19:34

@KlPaBa Dá, kde žiju pravidelné prohlídky vůbec nejsou běžné, pozvánky na možné vyšetření ženy dostanou poštou tuším ve 24letech. Antikoncepce je také běžně k dostání, aby byla dostupná i lidem, co z náboženských důvodů na prohlídku nemohou. V ČR jsem jednou potřebovala nouzově koupit na dovče a měla jsem dojem, že je snad snazší si koupit heroin :mrgreen: Každá země to má nastavené jinak. Kdo chce, může. Osobně mi reakce, že kdo nejde na prohlídku=sebevrah přijdou hysterické. Stejné totiž lze říct i o lidech, co se nesnaží zuřivě dostat na screening rakoviny mozku, plic, o těch co kouří… Souhlasím s názorem, že by to mělo být právem, nikoliv povinností.

• Citovat
  • Upravit
26270
11.2.18 19:38
@Lalelale píše:
@KlPaBa Dá, kde žiju pravidelné prohlídky vůbec nejsou běžné, pozvánky na možné vyšetření ženy dostanou poštou tuším ve 24letech. Antikoncepce je také běžně k dostání, aby byla dostupná i lidem, co z náboženských důvodů na prohlídku nemohou. V ČR jsem jednou potřebovala nouzově koupit na dovče a měla jsem dojem, že je snad snazší si koupit heroin :mrgreen: Každá země to má nastavené jinak. Kdo chce, může. Osobně mi reakce, že kdo nejde na prohlídku=sebevrah přijdou hysterické. Stejné totiž lze říct i o lidech, co se nesnaží zuřivě dostat na screening rakoviny mozku, plic, o těch co kouří… Souhlasím s názorem, že by to mělo být právem, nikoliv povinností.

A nasledna nakladna onkologicka lecba? Tez by mohla nejaka instituce odmitnout anebo tam by platila ta povinnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
11.2.18 19:46

@Lalelale Ale ono to je pravem a nikoliv povinnosti… A to, ze je blbej ten, kdo to pravo nevyuzije je ciste muj osobni nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
11.2.18 20:14

@Malaga přesně všichni co nechodí na pravidelné prohlidky k jakemu kolik lékaři by si měli léčbu hradit sami, protože je ta léčba mnohem nakladnejsi v horším stadiu do kterého se dostali svou vinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí