Dá se obejít celý život bez gyndy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
14.3.18 14:59
@Keyllah píše:
něco na tom bude, ty rodičky se asi opravdu necítili být celé těhotenství „zneužívány“ doktory, to že by se tak měly cítit, jim asi opravdu nevysvětlíš :think: a psát o tom, že než preventivní prohlídku a následné léčení, že je lepší utracení se ctí, než v ponížení žít dál, ti přijde normální? To není o názoru zakladatelky proč nemít dítě, to je o tom, že všem ostatním cpe, jak roztahují nohy pomalu na ulici, jen proto, že byly těhotné nebo u lékaře na prohlídce…

Otěhotnět a rodit může i bez doktora :nevim: Dřív se to obešlo bez gyndy taky, stačila porodní bába. Ale ty řeči jsou opravdu vadné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
14.3.18 15:01
@malá_holka píše: :roll: :roll: :roll: těžko se člověk vcítí do někoho, kdo byl znásilněnej, nebo kdo z nějakýho důvodu považuje gyndu za nechutnou :think: to máš jak se zubařem, někteří tam nebyli klidně 20let.
A je to důvod nemit deti a cely zivot nejit ke gynekologovi? Podle me je to důvod se s tim pokusit vyrovnat…třeba s pomoci psychologa.
Kdyz založila tuhle diskusi, tak evidentne nejaky problém je a bud jeji manzel nebo ona nejaky problém citi.
A hadam, ze manzel s životem bez deti zas tak srozumeny není…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
14.3.18 15:03
@malá_holka píše:
no tak je jiná no :mrgreen: nechápe, že je pro nás normální roztahovat nohy na gyndě av křesle a mimochodem, ono to roztahování noh je, taky to nějak extra nemusím. Dost ponižující poloha při tom.

tak hádám, že extra příjemné to asi nebude nikomu -) svoje roční preventivky vždy o pár měsíců přetáhnu, ale vyřešila jsem to moc milou a vstřícnou doktorkou a je to o dost lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
14.3.18 15:05
@Russet píše:
Otěhotnět a rodit může i bez doktora :nevim: Dřív se to obešlo bez gyndy taky, stačila porodní bába. Ale ty řeči jsou opravdu vadné…

určitě může, je otázkou na kolik by chtěla ona i dítko přežit bez újmy :think: hádám, že porodní bába by vadila taky, jinak by přece mohla chodit ke gynekoložce a u ní klidně i rodit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
14.3.18 15:07
@mroe píše:
A je to důvod nemit deti a cely zivot nejit ke gynekologovi? Podle me je to důvod se s tim pokusit vyrovnat…třeba s pomoci psychologa.
Kdyz založila tuhle diskusi, tak evidentne nejaky problém je a bud jeji manzel nebo ona nejaky problém citi.
A hadam, ze manzel s životem bez deti zas tak srozumeny není…

ty jo nevím, ale jejich věc. Manžel se může rozvést, kdyby to byl pro něho problém. Lidi maj různý důvody k různým věcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
14.3.18 15:08
@Keyllah píše:
tak hádám, že extra příjemné to asi nebude nikomu -) svoje roční preventivky vždy o pár měsíců přetáhnu, ale vyřešila jsem to moc milou a vstřícnou doktorkou a je to o dost lepší ;)

já mám chlapa a je taky super. Borec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
14.3.18 15:14

Hele já kdesi četla, že ono to s tím stěrem z čípku zas tak horký není prej. Že to zachytí až pomalu raka, nic předtím. Že to ie vlastně vymýsl, ale kdo ví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.3.18 15:15
@malá_holka píše:
ty jo nevím, ale jejich věc. Manžel se může rozvést, kdyby to byl pro něho problém. Lidi maj různý důvody k různým věcem.

Tak kdyby se rozvedl, byl by aspoň upřímný. Znám jednoho, co teď vyčítá své dlouholeté manželce i to, že mu neporodila vlastního syna. Ona je nemocná a děti nemůže mít. On by je asi mít mohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.3.18 15:17
@malá_holka píše:
Hele já kdesi četla, že ono to s tím stěrem z čípku zas tak horký není prej. Že to zachytí až pomalu raka, nic předtím. Že to ie vlastně vymýsl, ale kdo ví :think:

Jsou dva druhy testů. Ten placený je přesnější. Ale není to jen rakovina čípku. Nemocné mohou být vaječníky i děloha. Haprují hormony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
@Russet píše:
Tak kdyby se rozvedl, byl by aspoň upřímný. Znám jednoho, co teď vyčítá své dlouholeté manželce i to, že mu neporodila vlastního syna. Ona je nemocná a děti nemůže mít. On by je asi mít mohl.

to je děs no :roll: tak ať jde a udělá si je, hovado.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
@malá_holka píše:
ty jo nevím, ale jejich věc. Manžel se může rozvést, kdyby to byl pro něho problém. Lidi maj různý důvody k různým věcem.

Jiste. Ale pokud pise sem, asi s tim někdo není srovnany. Podle me manzel a ona potrebovala zjistit, jak moc divny jeji postoj je.
Podle me ale to není důvod zalezt do jeskyne a tise trpet. Skoro se vsim se da pracovat, když se chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
14.3.18 15:19
@Russet píše:
Jsou dva druhy testů. Ten placený je přesnější. Ale není to jen rakovina čípku. Nemocné mohou být vaječníky i děloha. Haprují hormony…

placený, jako samoplátce? nebo hrazenej pojišťovnou? já vím, cysty, cokoliv. zánět, pohlavní nemoci, kvasinky. ty problémy s hormonama :think: jde to vůbec fakt léčit? nebo na to nacpou antiko aby to překryli? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.3.18 15:22
@malá_holka píše:
placený, jako samoplátce? nebo hrazenej pojišťovnou? já vím, cysty, cokoliv. zánět, pohlavní nemoci, kvasinky. ty problémy s hormonama :think: jde to vůbec fakt léčit? nebo na to nacpou antiko aby to překryli? :think:

U nás je jedn zadarmo a druhý za 500. Nevím, jak je to jinde. Hormonální antikoncepci doktoři na úpravu cyklu dávají, ale existuje i předčasný přechod a to antikoncepce nezachrání…Proti tomu jsou kvasinky brnkačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
14.3.18 15:23
@malá_holka píše:
Hele já kdesi četla, že ono to s tím stěrem z čípku zas tak horký není prej. Že to zachytí až pomalu raka, nic předtím. Že to ie vlastně vymýsl, ale kdo ví :think:

No, zachytí to ty 2 stupně před ním… a řešení v tomto stádiu je na cca 20 minutový zákrok a hotovo. Místo chemoterapie či ozařování, když se na to přijde až ve chvíli, kdy to začne způsobovat nějaké vnímané problémy… Ano, pro někoho to důvod není, pro mě ano, stejně jako chodím na prevenci i s kožními znaménky, na krev, na EKG, na UTZ na screening rakoviny prsu… nevidím důvod proč tam nezajít, když mě to stojí jen trochu nepohodlí a může mě to zachránit od vážnějších problémů. Ano, najdou se lidé, kteří nikdy žádný problém mít nebudou, ale statisticky bude rozhodně víc těch, kteří problém tohoto typu mít budou a v jakém stádiu se na něj přijde bude záležet právě jen na těch preventivních prohlídkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
14.3.18 15:25
@Russet píše:
U nás je jedn zadarmo a druhý za 500. Nevím, jak je to jinde. Hormonální antikoncepci doktoři na úpravu cyklu dávají, ale existuje i předčasný přechod a to antikoncepce nezachrání…Proti tomu jsou kvasinky brnkačka.

Jojo jeden je plě hrazený, druhý se platí a ceny mohou být různé, nicméně i ten méně přesný má celkem slušný záchyt změn, spíš mám takový pocit, že může mít víc falešných poplachů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí