Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
chtěla bych si vybrat dárek k narozkám - zaujaly mne hodinky Gant. Kdo máte zkušenost, napište mi prosím, jestli jsou kvalitní, když už jsou poměrně drahé.
Nevíte, kde v Praze bych se na ně mohla mrknout v kamenném obchodě, nějaký větší výběr? Většinou jsem našla jen na internetovém obchodě, ale chtěla bych si je zkusit na ruce.
Díky
Ahoj, dostala jsem tyhle . Bylo to překvapení za dceru od tchyně a tchána, takže jsem si je nevybrala. Jsou dost vystouplé, takže mi k miminu dost vadily, časem jsem si zvykla. Řemínek je po 2,5 letech zažloutlý, ale já s nima dělám úplně všechno, i na zahradě. Čistit jsem je v sezoně musela kartáčkem na zuby, protože ty hránky na bocích řemínku se nedaly jinak vyčistit. Třeba někdo poradí, jestli se dá řemínek nějak vybělit nebo jestli jde vyměnit, zatím jsem to nezjišťovala.
Fungují spolehlivě.
@Mamutice Mamka je taky ma, funguji normalne, ale ma kozeny pasek a na to, jak kratce je ma, je v blbym stavu…
Tak ale da se vymenit. U manzelovych znackovych hodinek taky extra dlouho nevydrzel.
@Anielka Hm, tak to nejsem sama. Musím říct, že tohle mě na nich hodně zklamalo
. A to ještě ani nevím, kolik ten náhradní pásek stojí… ![]()
Gant je módní firma, ne hodinarska, tak musíš počítat s tím, ze ti vydrží cca 10 let a ne do konce života
Děkuju za názory. @Genovesa ty hodinky jsou hezký.
Já jsem na prstýnky i hodinky opatrná, na práci si je sundavám, ale přesto bych nerada, aby se mi třeba po 2 letech ošoupaly (chtěla bych spíš kovovový pásek).
@Mamutice Tak i po té zátěži, co jim dávám, samotné hodinky jsou jako nové. Nemysli si, že vzhledem k tomu, že s hodinkama dělám všechno, bych si sama sem na vesnici vybrala bílý umělý řemínek
.
@Genovesa taky bydlím na vesnici, takže chápu. O řemínek nejde, dá se vyměnit, navíc to bude stejné jako u jiných značek. Ale ty hodinky mě zaujaly, přestože to není typická hodinářská firma.
@Mamutice píše:
@Genovesa taky bydlím na vesnici, takže chápu. O řemínek nejde, dá se vyměnit, navíc to bude stejné jako u jiných značek. Ale ty hodinky mě zaujaly, přestože to není typická hodinářská firma.
Tak řemínek je vyměněný. Noname tam nepasují. Originál stál přes 600,–. Ale tak zas mám černej
. A hodinky šlapou dál, už 3,5 roku, to je fakt.
A neni lepsi si koupit hodinky od znacek co vyrabeji jenom hodinky a ne modu? Ja bych se asi zeptala jaky maji strojek a co se tyka pasku holt ho treba vymenis ![]()
Drahá značka a jen značka. většinou se jedná hodně o padělky. To bych radši nějaké dámské švýcary za dobré peníze. koukni třeba na Tissot.