Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jaky nápad? Normální cross body. Ty vzory z te látky jsou pekne, ale nic prevratnyho.
Za tu cenu ta kabelka proste nestoji, muj názor. Navíc i ta střední je tak na peněženku plus mobil ale to uz záleží na každém kam a na co ji chce nosit.
@veria píše:a
Jaky nápad? Normální cross body. Ty vzory z te látky jsou pekne, ale nic prevratnyho.
Za tu cenu ta kabelka proste nestoji, muj názor. Navíc i ta střední je tak na peněženku plus mobil ale to uz záleží na každém kam a na co ji chce nosit.
No dle mě jsou ty kabelky nápadité. No jen jsem chtěla říct, že kdo si koupí koženkovou kabelu, neměl by pak být zklamaný, že že kabelka vypadá jako z koženky. ![]()
Ale jo, nápadité celkem jsou, ty vzory a barvy. Ale nektera kvalitnější kozenka vypada skoro jako kůže, coz neni tento pripad…
A ještě jeden dotaz, dají se kabelky a peněženky vidět nekde v obchodě? Nebo se dají objednat jen na netu ![]()
Edit: ještě ideálně v Praze nebo okoli
@smilestrawberry maji prodejnu v Praze.Ale nevim kde presne. Mozna bude nektera vedet, nebo to zjistite na jejich FB.
Od Dary mám dvě kabelky, první přišla neočištěná od krejčovské křídy, látka nic moc, černá byla vyšisovaná..druhá (stála 1900, nic laciného) má zase moc prošité švy na obou stranách u poutek, co drží popruh. Reklamovat nebudu, ale fakt mě to štve, protože se mi z toho prošitého udělaly dvě dírky v kožence. Takže za mě je fajn ten výběr, naoko fakt hezké, ale proto, že jsem čekala měsíc, než ji ušili, kolik stála peněz a jak je udělaná, příště už u Dary nekoupím. Max. něco drobnějšího, mám ještě taštičku na šminky a v pohodě.. :-/
Je holky tak to jsem zklamaná, že je to špatně ušité, zas tak levné nejsou
Sice mám pořád problém si vybrat, ale nějaké favority mám, teď jsem na vážkách jestli to vůbec objednávat ![]()
Ahoj, dobrý den
včera darazila má první objednávka. Mám tu střední a je překrásná. Vypadá opravdu luxusně.
Vejde se mi tam vše: 2×klíče, mobil, peněženka, čtečka, kapesníky, latkové tašky na nákup, kosmetická taštička, diář a nějaké další drobnosti jako flash disk, propiska bloček a pepřák.
Takže za mě obrovská spokojenost a určitě v budoucnu koupím další.
Hezký den
Ahoj, dobrý den,
chci se taky podělit o svou zkušenost s Dara bags. Za poslední rok jsem si koupila tři kabelky Dara bags. Musím říct, že se za tu dobu podstatně změnila kvalita provedení kabelek - první dvě byly ušité moc pěkně, žádné křivé švy apod. Poslední kabelka, kterou jsem si pořídila letos v únoru, je na tom bohužel úplně jinak - křivé švy, špatně zapošitý zip, odřená koženka na poutku, spousta nezačištěných švů - tj. čouhajících nitek, takže jsem musela vzít nůžky a místo radosti z kabelky nitky nejdřív odstříhat. Při podrobnějším prozkoumání kabelky jsem zjistila další nedostatky, například po měsíci nošení se mi začala rozjíždět podšívka… ![]()
Kamarádky si u Dara bags kabelky taky kupují a bohužel mají stejnou zkušenost jako já, tzn. že se kvalita jejich kabelek za poslední dobu zhoršila. Jako by je šily rychle, aby se jich vyprodukovalo co nejvíc, a preciznost se pomalu vytratila.
Vždycky jsem se těšila, že budu mít krásnou a originální kabelku, za kterou si klidně připlatím. Teď ale musím říct, že si u nich už kabelky objednávat nebudu - nestojí mi to pak za to zklamání. Reklamovat kabelku zatím nebudu, ale pokud se podšívka rozjede úplně, nic jiného mi bohužel nezbude.
Takže za mě spíš nekupovat. Maximálně nějaké menší věci, například jejich klíčenky a kosmetické taštičky jsou fajn, s těmi jsem neměla žádné negativní zkušenosti.
Ahoj, několik vás tu psalo, že máte od Darabags peněženku, chci se zeptat, jak rychle se ta bavlněná látka na peněžence ošoupe a potrhá? Díky za odpovědi
Zdravím holky, obnovuji diskuzi. Chtěla bych si pořídit od Dara Bags kabelku, chci neutrální, ale zas ne černou a nemůžu se rozhodnout mezi dvěma. Můžete mi poradit jakou byste si vybraly a proč?
https://darabags.com/…middle/no-42 nebo https://darabags.com/…-197-metalic
@Jajo82 asi záleží hlavně, jak velkou potřebuješ, ne? Barevně se mi taky líbí mnohem víc ta první.
A vůbec, já taky po Darabags pošilhávám, jak je to s kvalitou kabelek? Potřeboval bych velkou, business styl - na menší noťas a milion papírů… ![]()
Já tu druhou, naopak se mi ta metalíza líbí, přijde mi zajímavější
.
Ale Ty píšeš, že chceš spíš neutrální kabelku, tak v tom případě raději tu první.
@Moise píše:
@Jajo82 asi záleží hlavně, jak velkou potřebuješ, ne? Barevně se mi taky líbí mnohem víc ta první.
A vůbec, já taky po Darabags pošilhávám, jak je to s kvalitou kabelek? Potřeboval bych velkou, business styl - na menší noťas a milion papírů…
Taky jsem u nich koukala na business kabelky, líbí se mi tato, ale pořád nějak nejsem přesvědčená o kvalitě.