Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pozvi ji na hezké místo, klidně zaplať jídlo či pití nebo zmrzlinu(nemusíš pokaždé),řekni jí, že jí to sluší. Normální člověk se těší na toho druhého a ne na dary.Ty si vymýšlej na výročí.
Plechovou kytku
Tak to je moc. Ne, holky opravdu nejsou jako kluci. Buď jednu opravdovou kytku, v létě třeba za ucho, nebo nic. Pozvi ji na Aperol / pivo / víno / limonádu, dej jí pusu v háječku a nevymýšlej jiný kraviny ![]()
@Kutil Tom píše:
Pokud první rande skončilo objetím, druhé by mělo skončit ojetím
To je totiž teprve správně využitá příležitost
a ta plechová kytka slouží jako zátěž, aby dotyčná nemohla moc rychle utíkat ![]()
@Kutil Tom píše:
Važ slova, podle toho na co se ptá je mu tak 14 a frndu viděl leda když lezl s mámou do vany.
@Veselej kluk píše:
Plechovou kytku![]()
![]()
![]()
Tak to je moc. Ne, holky opravdu nejsou jako kluci. Buď jednu opravdovou kytku, v létě třeba za ucho, nebo nic. Pozvi ji na Aperol / pivo / víno / limonádu, dej jí pusu v háječku a nevymýšlej jiný kraviny
Co vy s touhle sračkou furt máte. Každá, skoro každá si poručila Aperol.
Mě by dáreček od ctitele na druhém rande potěšil, i ta kytka z plechu, pokud jsi šikovný a výsledek nebude vypadat jak výtvor z výtvarky žáka 6. třídy. Stačí maličkost, nemusí být pugét, ale prostě drobná pozornost, která vyjadřuje, že jsi se na další rande těšil a na slečnu jsi myslel. Jasně, živá růžička potěší také, stejně jako třeba ten muffin. Mě bys drobným dárkem nevyděsil, ani bych to nebrala jako přehnanou snahu, předzásnubní dar a závazek. Já na jedno rande nesla upečenou bábovku, protože jsme se o bábovkách předtím bavili a on je měl rád… Vztah z toho nakonec nebyl, já nečekala, že bábovka ho zaváže k vážnému vztahu, myslím, že ani on to nevnímal jako nátlak. Jen milá pozornost někomu, komu jsem chtěla udělat radost, bez dalších významů a skrytých úmyslů.
@Lexter píše:
tak já třeba bych si dala pivo, ale to je na prvním rande takový blbý
Jestli budete venku v horku, dej jí do ruky nanuka.
Nebude se muset nosit vůbec s ničím a ty nebudeš za creepa.
Plechový pugét si nech v rukávu na výročí.
Problém vyřešen ![]()
@stinga píše:
Proč? Taky jsem si takhle s jednou dal.
Zadnej chlap se nepujde ptat na emimino, jestli ma dat holce na druhem rande rucne vyrobene plechove kvetiny.
Jses zenska a trollis, ale je to mile, karikaturni troleni, zaslouzi si odpoved
.
Dej ji k tem plechovym kvetinam i z kartonu udelanej truhlik, do neho ty kvetiny zasadis zelenym epoxidem. Pak vymysli basnicku, kterou napises na truhlik, neco jako : Jak grandiozne jsou tve oci, cele me srdicko se jen kolem nich toci. To na zensky ucinkuje. ![]()
Příspěvek upraven 24.07.23 v 13:56
Každopádně až si ji zaváže plechovou kyticí a vysvětlí jí, že přijala dar, tak už musí být jen jeho, tak na třetí rande může jako dárek vykovat pás cudnosti, aby si to pojistil
Po té kytce už nebude moct odmítnout ho nosit.
@stinga píše:
Souhlas. Pokud nejdu přímo „na pivo“, tak dát si škopek ke společné večeři divné fakt je ![]()
@rmot píše:
Každopádně až si ji zaváže plechovou kyticí a vysvětlí jí, že přijala dar, tak už musí být jen jeho, tak na třetí rande může jako dárek vykovat pás cudnosti, aby si to pojistilPo té kytce už nebude moct odmítnout ho nosit.
@Lexter píše:
Nevypadá, že chlastáš, ale vono jo ![]()