Dárek holce na druhé rande

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3865
24.7.23 14:31
@stinga píše:
tak já třeba bych si dala pivo, ale to je na prvním rande takový blbý

Vůbec! :lol: Na třetím ale jo, to už bude minimálně líbačka :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
24.7.23 14:52
@Veselej kluk píše:
Vůbec! :lol: Na třetím ale jo, to už bude minimálně líbačka :lol: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
24.7.23 14:54
@Kutil Tom píše:
Proč? Taky jsem si takhle s jednou dal.

je to neromantické :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
24.7.23 15:00
@unuděná píše:
Souhlas. Pokud nejdu přímo „na pivo“, tak dát si škopek ke společné večeři divné fakt je :lol:

Ahaaa, tak proto… Že jsem to nevěděla dřív :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
24.7.23 15:00
@stinga píše:
je to neromantické :mrgreen:

Ale houbičky. Šli jsme na procházku parkem, že si tam něco dáme, myslel jsem teda původně, že to bude spíš dvojka vína, ale slečna si vybrala radši pivo :D sedli jsme si s ním hezky na břeh jezírka, romantika jak blázen :srdce: akorát ji tam bohužel píchali jen komáři, na mě se nedostalo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31246
24.7.23 15:04

To je opravdu moc brzo na takové dary, s tím si počkej. To ji spíše vyděsí. Když už vážně chceš, tak něco hodně malého pro radost a taky mít na paměti, kam dete (aby se s onom dárkem nemusela tahat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
24.7.23 15:13
@broskvová zmrzlina píše:
Vem ji na zmrzku, to by mě potěšilo nejvíc

To vidím jako samozřejmost pozvat na úvodních rande na kafe/zmrzlinu/párek v rohlíku :lol:
Jednou sem dostal tak blbý nápad pozvat holku co neznám na večeři. Vůbec se mi nakonec nelíbila a ona navíc to brala jako samozřejmost :D. Inu zkušenosti se dycky hodí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.23 15:25

Nečetla jsem to celé. Ale připomnělo mi to, jak jsem se jednou seznámila s jedním borcem v práci… Ani rande nebylo, prostě nic… No druhý den mi do práce přinesl takovou tu růži v krabici za asi 200 Kč :lol: No trapné to bylo… Najednou jsem se mu cítila být zavázána, že s ním MUSÍM na to rande jít, když on mi koupil růži (v krabici :P )… No nic, abych to zkrátila, z rande jsem se vykecala, růži vrátila do obchodu a za peníze šla s kámoškou na dvojku bílého :P :lol:

Toť můj příběh o nevyžádaných dárcích… Tak si to zakladateli přeber :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
24.7.23 16:43

Já jsem dostala velkou růži ze staré škodovky :mrgreen: je moc hezká, červená a detailně propracovaná. Ale my už jsme manžele skoro rok a narazili jsme na stánek s růžemi náhodou když jsme se byli podívat na retro auta. Na druhem rande by mě to vyděsilo určitě, začalo by mě to dusit. Ještě se neznáme a už kolem mě skáče, myslela bych něco o zoufalství. Nic ji nedavej, běžte třeba na koupaliště a zatáhni útratu, uděláš lepší dojem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
24.7.23 16:45
@Lorre píše:
To vidím jako samozřejmost pozvat na úvodních rande na kafe/zmrzlinu/párek v rohlíku :lol:
Jednou sem dostal tak blbý nápad pozvat holku co neznám na večeři. Vůbec se mi nakonec nelíbila a ona navíc to brala jako samozřejmost :D. Inu zkušenosti se dycky hodí :dance:

Vidíš my jsme byli na prvním rande na večeři a jak to dopadlo :srdce: zase je pravda, že teď už manzel nabídnul ať se trochu projdeme, než půjdeme jist :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
24.7.23 16:57
@someargue píše:
Vidíš my jsme byli na prvním rande na večeři a jak to dopadlo :srdce: zase je pravda, že teď už manzel nabídnul ať se trochu projdeme, než půjdeme jist :mrgreen:

Já si myslím že to není vhodný z mnoha důvodu na úvodní seznámení. Nejen, že to teda stojí dnes velké prachy (moje peněženka brečí doteď) :mrgreen:, ale je to zkrátka nevhodny i vůči te žene, že by mohla cítit tlak a jistý závazek díky tomu. Dnes už bych se tomu zaručeně vyvaroval :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
24.7.23 17:07
@Lorre píše:
Já si myslím že to není vhodný z mnoha důvodu na úvodní seznámení. Nejen, že to teda stojí dnes velké prachy (moje peněženka brečí doteď) :mrgreen:, ale je to zkrátka nevhodny i vůči te žene, že by mohla cítit tlak a jistý závazek díky tomu. Dnes už bych se tomu zaručeně vyvaroval :)

Nn já jsem v tom jiná. Brala jsem to tak, že nebudu chodít delsi dobu o hladu abych náhodou nemela nějaky tlak. Jasně můžeš se najíst před tím, ale já třeba mezi obědem a večeři nic nechci, Max jablko, tak přece nebudu do sebe rvát večeři když se sejdeme ve 3 odpoledne. No a k těm 6-7 hodinam večer už se hlad dostaví :nevim: a co potom? Trpět kroucení v břiše? Ne, tehdy jsem se zarekla, že kvůli žádnému chlapovi uz trpět nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
24.7.23 17:08
@someargue píše:
Nn já jsem v tom jiná. Brala jsem to tak, že nebudu chodít delsi dobu o hladu abych náhodou nemela nějaky tlak. Jasně můžeš se najíst před tím, ale já třeba mezi obědem a večeři nic nechci, Max jablko, tak přece nebudu do sebe rvát večeři když se sejdeme ve 3 odpoledne. No a k těm 6-7 hodinam večer už se hlad dostaví :nevim: a co potom? Trpět kroucení v břiše? Ne, tehdy jsem se zarekla, že kvůli žádnému chlapovi uz trpět nechci

Tady máš croissant z Lidlu za 16 Kč s nestěžuj si na hlad :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
24.7.23 17:22
@Barevné klubíčko píše:
Nečetla jsem to celé. Ale připomnělo mi to, jak jsem se jednou seznámila s jedním borcem v práci… Ani rande nebylo, prostě nic… No druhý den mi do práce přinesl takovou tu růži v krabici za asi 200 Kč :lol: No trapné to bylo… Najednou jsem se mu cítila být zavázána, že s ním MUSÍM na to rande jít, když on mi koupil růži (v krabici :P )… No nic, abych to zkrátila, z rande jsem se vykecala, růži vrátila do obchodu a za peníze šla s kámoškou na dvojku bílého :P :lol:Toť můj příběh o nevyžádaných dárcích… Tak si to zakladateli přeber :palec:

Snad ti tu růži nedal i s dokladem :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37900
24.7.23 20:38
@Barevné klubíčko píše:
Nečetla jsem to celé. Ale připomnělo mi to, jak jsem se jednou seznámila s jedním borcem v práci… Ani rande nebylo, prostě nic… No druhý den mi do práce přinesl takovou tu růži v krabici za asi 200 Kč :lol: No trapné to bylo… Najednou jsem se mu cítila být zavázána, že s ním MUSÍM na to rande jít, když on mi koupil růži (v krabici :P )… No nic, abych to zkrátila, z rande jsem se vykecala, růži vrátila do obchodu a za peníze šla s kámoškou na dvojku bílého :P :lol:Toť můj příběh o nevyžádaných dárcích… Tak si to zakladateli přeber :palec:

Aha, takže růže v krabici je závazek, ale 200 Kč závazek není a lze je přijmout a utratit bez výčitek svědomí? To byl ale trouba, kdyby dal dve stovky bankovkou, tak by šel na víno on a za Boženu Němcovou by se možná dočkal i pozvání domů. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí