Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše:
tak já třeba bych si dala pivo, ale to je na prvním rande takový blbý
Vůbec!
Na třetím ale jo, to už bude minimálně líbačka
![]()
@Veselej kluk píše:
Vůbec!Na třetím ale jo, to už bude minimálně líbačka
![]()
@Kutil Tom píše:
Proč? Taky jsem si takhle s jednou dal.
je to neromantické ![]()
@unuděná píše:
Souhlas. Pokud nejdu přímo „na pivo“, tak dát si škopek ke společné večeři divné fakt je
Ahaaa, tak proto… Že jsem to nevěděla dřív
![]()
@stinga píše:
je to neromantické
Ale houbičky. Šli jsme na procházku parkem, že si tam něco dáme, myslel jsem teda původně, že to bude spíš dvojka vína, ale slečna si vybrala radši pivo
sedli jsme si s ním hezky na břeh jezírka, romantika jak blázen
akorát ji tam bohužel píchali jen komáři, na mě se nedostalo ![]()
To je opravdu moc brzo na takové dary, s tím si počkej. To ji spíše vyděsí. Když už vážně chceš, tak něco hodně malého pro radost a taky mít na paměti, kam dete (aby se s onom dárkem nemusela tahat).
@broskvová zmrzlina píše:
Vem ji na zmrzku, to by mě potěšilo nejvíc
To vidím jako samozřejmost pozvat na úvodních rande na kafe/zmrzlinu/párek v rohlíku ![]()
Jednou sem dostal tak blbý nápad pozvat holku co neznám na večeři. Vůbec se mi nakonec nelíbila a ona navíc to brala jako samozřejmost
. Inu zkušenosti se dycky hodí ![]()
Nečetla jsem to celé. Ale připomnělo mi to, jak jsem se jednou seznámila s jedním borcem v práci… Ani rande nebylo, prostě nic… No druhý den mi do práce přinesl takovou tu růži v krabici za asi 200 Kč
No trapné to bylo… Najednou jsem se mu cítila být zavázána, že s ním MUSÍM na to rande jít, když on mi koupil růži (v krabici
)… No nic, abych to zkrátila, z rande jsem se vykecala, růži vrátila do obchodu a za peníze šla s kámoškou na dvojku bílého
![]()
Toť můj příběh o nevyžádaných dárcích… Tak si to zakladateli přeber ![]()
Já jsem dostala velkou růži ze staré škodovky
je moc hezká, červená a detailně propracovaná. Ale my už jsme manžele skoro rok a narazili jsme na stánek s růžemi náhodou když jsme se byli podívat na retro auta. Na druhem rande by mě to vyděsilo určitě, začalo by mě to dusit. Ještě se neznáme a už kolem mě skáče, myslela bych něco o zoufalství. Nic ji nedavej, běžte třeba na koupaliště a zatáhni útratu, uděláš lepší dojem ![]()
@Lorre píše:
To vidím jako samozřejmost pozvat na úvodních rande na kafe/zmrzlinu/párek v rohlíku
Jednou sem dostal tak blbý nápad pozvat holku co neznám na večeři. Vůbec se mi nakonec nelíbila a ona navíc to brala jako samozřejmost. Inu zkušenosti se dycky hodí
Vidíš my jsme byli na prvním rande na večeři a jak to dopadlo
zase je pravda, že teď už manzel nabídnul ať se trochu projdeme, než půjdeme jist ![]()
@someargue píše:
Vidíš my jsme byli na prvním rande na večeři a jak to dopadlozase je pravda, že teď už manzel nabídnul ať se trochu projdeme, než půjdeme jist
Já si myslím že to není vhodný z mnoha důvodu na úvodní seznámení. Nejen, že to teda stojí dnes velké prachy (moje peněženka brečí doteď)
, ale je to zkrátka nevhodny i vůči te žene, že by mohla cítit tlak a jistý závazek díky tomu. Dnes už bych se tomu zaručeně vyvaroval ![]()
@Lorre píše:
Já si myslím že to není vhodný z mnoha důvodu na úvodní seznámení. Nejen, že to teda stojí dnes velké prachy (moje peněženka brečí doteď), ale je to zkrátka nevhodny i vůči te žene, že by mohla cítit tlak a jistý závazek díky tomu. Dnes už bych se tomu zaručeně vyvaroval
Nn já jsem v tom jiná. Brala jsem to tak, že nebudu chodít delsi dobu o hladu abych náhodou nemela nějaky tlak. Jasně můžeš se najíst před tím, ale já třeba mezi obědem a večeři nic nechci, Max jablko, tak přece nebudu do sebe rvát večeři když se sejdeme ve 3 odpoledne. No a k těm 6-7 hodinam večer už se hlad dostaví
a co potom? Trpět kroucení v břiše? Ne, tehdy jsem se zarekla, že kvůli žádnému chlapovi uz trpět nechci
@someargue píše:
Nn já jsem v tom jiná. Brala jsem to tak, že nebudu chodít delsi dobu o hladu abych náhodou nemela nějaky tlak. Jasně můžeš se najíst před tím, ale já třeba mezi obědem a večeři nic nechci, Max jablko, tak přece nebudu do sebe rvát večeři když se sejdeme ve 3 odpoledne. No a k těm 6-7 hodinam večer už se hlad dostavía co potom? Trpět kroucení v břiše? Ne, tehdy jsem se zarekla, že kvůli žádnému chlapovi uz trpět nechci
Tady máš croissant z Lidlu za 16 Kč s nestěžuj si na hlad ![]()
@Barevné klubíčko píše:
Nečetla jsem to celé. Ale připomnělo mi to, jak jsem se jednou seznámila s jedním borcem v práci… Ani rande nebylo, prostě nic… No druhý den mi do práce přinesl takovou tu růži v krabici za asi 200 KčNo trapné to bylo… Najednou jsem se mu cítila být zavázána, že s ním MUSÍM na to rande jít, když on mi koupil růži (v krabici
)… No nic, abych to zkrátila, z rande jsem se vykecala, růži vrátila do obchodu a za peníze šla s kámoškou na dvojku bílého
![]()
Toť můj příběh o nevyžádaných dárcích… Tak si to zakladateli přeber
Snad ti tu růži nedal i s dokladem
![]()
@Barevné klubíčko píše:
Nečetla jsem to celé. Ale připomnělo mi to, jak jsem se jednou seznámila s jedním borcem v práci… Ani rande nebylo, prostě nic… No druhý den mi do práce přinesl takovou tu růži v krabici za asi 200 KčNo trapné to bylo… Najednou jsem se mu cítila být zavázána, že s ním MUSÍM na to rande jít, když on mi koupil růži (v krabici
![]()
Toť můj příběh o nevyžádaných dárcích… Tak si to zakladateli přeber
Aha, takže růže v krabici je závazek, ale 200 Kč závazek není a lze je přijmout a utratit bez výčitek svědomí? To byl ale trouba, kdyby dal dve stovky bankovkou, tak by šel na víno on a za Boženu Němcovou by se možná dočkal i pozvání domů.
![]()