Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Na mě to i tak trochu působí tak zes ho tím rozchodem chtěla k něčemu dokopat… proč jste se tedy rozešli?
Mě to přijde cely takový vykonstruovaný…chlap se nikam dotlačit nedá..
ani do svatby ani do děti.. musí to chtít sám.. a tohle mi přijde jako manipulace a hraní si s jeho hlavou a srdcem
![]()
vážně si nenašel nikoho jinyho a tys až pak zjistila ze ho vlastně chceš zpátky? A jestli ano, tak co ty city té nové? Ty hodláš přejet jak buldozer (víš ze karma je zdarma?) Nebo chceš zkusit jak pevný to mezi nima je?
Jako jasné zkus tojdi do toho.. je to šílený, ale je to romanticky
..jen proste necekej ze to dopadne jak ve filmu “Láska nebeská”, abys pak nebyla zbytečně smutná.. a překvapená…
![]()
Určitě nikoho nemá
to bych do toho nesla ani omylem. Rozchod tedy fakt nebyl vykonstruovany. Ublížil nejvíc mne, ale nechci to rozebírat. Každopádně rozhodne neslo o to ze bychom se neměli rádi. My se rozešli před par týdny. Je to víceméně čerstvý. I proto mi Vánoce přišly doba kdy už budou ty první emoce pryč a budeme se na to dívat víc s odstupem.
Cely je to prekrouceny, takže tady mi už nikdo nenapíše ze to je milý, protože by byl jako já terčem posměšků:) Já jsem si na sto procent jistá že to bude vnímat pozitivně, vždycky měl radost když jsem pro nej dělala různý překvapení. Není to vůbec žádná taktika, já proste jen chtěla udělat radost nekomu koho mám hodně rada a chybí mi. A zároveň jsem to chtěla udělat jinak než trapnou sms anebo mu to říkat do očí, kdy nemá čas přemýšlet a musí nějak zareagovat a muže mu to byt nepříjemný
No, opravdu bych chtela byt nova partnerka chlapa, ktereho byvalka bombarduje vzpominkama na strae dobre casy a poukazkama na spolecne vylety, fakt, ze jo…
ty se s nim rozejdes a pak delas toto? prosim te proc??? proc mas potrebu delat radost nekomu, koho jsi chtela ze sveho zivota odstranit?
To je úlet, tady někdo placne ze třeba někoho má a teď to tu budete psát, ze jeho nová partnerka…tak nic, děkuji za ty normální komentáře ![]()
@Anonymní píše:
To je úlet, tady někdo placne ze třeba někoho má a teď to tu budete psát, ze jeho nová partnerka…tak nic, děkuji za ty normální komentáře
Ty tve odpovedi a obraty jsou zvlastni groteska.
Bud si delas srandu nebo si sedis na kablu.
Nechaj ho tak. Možno je momentálne vo fáze, kedy si začína nový vzťah z čistým štítom. Môžeš mu to akurát tak pokaziť. Nerieš. Muži rozmýšľajú úplne inak, a myslím že to vôbec nezoberie tak, ako očakávaš ty. Je to hlúpe a detské. Čo bolo bolo. Ako tu už dakto písal a bol to zrovna muž, sú to pichoviny. A on si to bude mysilieť tiež.( že ho otravuješ s pichovinami).. pravda.
Já souhlasím s @Tomkins a @acimedaca vůbec bych to nepobrala a to nejsem chlap
. A to načasování se mi naopak zdá blbý, na Vánoce už by mohl být z nejhoršího venku a ty mu připravíš takovouhle dávku nostalgie. Normálně bych ho vytáhla na punč nebo svařáka a když bude nálada, tak zavzpomínáte, uděláte tečku nebo… a nebo nic no a půjdete dál oba.
Taky by mi přišlo daleko lepší když už tak se sejít a otevřeně si promluvit kde byl problém, jak by se to dalo změnit a případně nějaký podmínky jak začít znovu a ne posilat „zamilovany“ psaníčka jak někdy na zakladce.
Hele, klidně mu napiš přáníčko a dej mu ho za stěrač na Vánoce
. Je to skoro za měsíc, do té doby si třeba najde ženskou, přáníčko přečte, zaťuká si na čelo, roztrhá ho a hodí do koše
.
@Anonymní píše:
Určitě nikoho nemáto bych do toho nesla ani omylem. Rozchod tedy fakt nebyl vykonstruovany. Ublížil nejvíc mne, ale nechci to rozebírat. Každopádně rozhodne neslo o to ze bychom se neměli rádi. My se rozešli před par týdny. Je to víceméně čerstvý. I proto mi Vánoce přišly doba kdy už budou ty první emoce pryč a budeme se na to dívat víc s odstupem.Cely je to prekrouceny, takže tady mi už nikdo nenapíše ze to je milý, protože by byl jako já terčem posměšků:) Já jsem si na sto procent jistá že to bude vnímat pozitivně, vždycky měl radost když jsem pro nej dělala různý překvapení. Není to vůbec žádná taktika, já proste jen chtěla udělat radost nekomu koho mám hodně rada a chybí mi. A zároveň jsem to chtěla udělat jinak než trapnou sms anebo mu to říkat do očí, kdy nemá čas přemýšlet a musí nějak zareagovat a muže mu to byt nepříjemný
Není to milé je to trapné
. Říkáš, že ho nechceš za každou cenu zpět a chováš se tak
. On ti dal pokoj a ty se pořád chceš vnucovat.
Ja si jen predstavuju, ze mi nejaky ex necha neco za steracem… Tvl proc by to jako delal?!!! Jako z nostalgie? Je to traparna. Fakt bych si rekla, ze je blazen.
@Anonymní píše:
@Tomkins a to se opravdu musí napsat takhle natvrdo? To nekomu s kým máme “stejný jazyk” nestačí napsat, ze mu přeji hezké Vánoce a ze jsem nevěděla co mu dat, a tak bych mu chtěla říct, ze mu odpouštím, ze tenkrát odjel? Mne to přijde úplně to samy jako napsat “chybis mi a moc na tebe myslím” jen je to podáno lepším stylem.Nevím na co jste zvykli vy, ale já nikdy nedelala zagorku a vůbec necjci aby se snažil
chci mu dat najevo ze mi chybí a myslím na nej. Jestli on mi napíše díky a tobě taky pěkný Vánoce tak je to vyřešeno a pokud napíše ze mu taky chybim tak se s nim po Vánocích sejdu a uvidíme co dal. Nevím proč z toho děláte ze mu chci ublížit
![]()
Jeho by to myslím taky ani omylem nenapadlo. Vždycky jsme na sebe byli hodní, ani jednou jsme se nepohadali. Tak nevím proč by to měl brát jakkoliv negativně.
Proto mě napadlo i to, ze bych mu jen napsala ze mu přeji hezké Vánoce a ze má ode mě “vouchery” které muže a nemusí využít a bylo by tam třeba jít si zaplavat, jít na kafe, udělat si piknik u vody atd. Co je na tom zlého asi nepochopím.
jestli je to tak, že bys ho chtěla zpátky, tak do toho jdi, jak sis naplánovala - v tom případě bych volila tu poslední variantu, co jsi vymyslela.
Snažila bych se v tom případě, aby z toho bylo vidět, že chci s ním trávit čas a třeba se k sobě vrátit. Jak píšeš „něco mezi a možná“ by mě nepřišlo fér - já bych se snažila, aby to bylo bud přátelské popřání k vánocům a nebo aby z toho bylo jasné, že to chci znova zkusit. Může to být i vtipné,, jak to máš naplánované, forma je na tobě a pokud jste tak zvyklí spolu komunikovat, tak v tom žádný problém nevidím. Zlého na tom není nic, jen bych se snažila prostě dát svoje úmysly co nejvíc najevo - chlapi obvykle náznaky nechápou ![]()
Zakladatelko, uvedom si prosim te, ze nezijeme v americkem filmu. Asi moc koukas na Netflix!
Takovahle gesta jsou hezka v partnerstvi, ale ne od svych ex. Ja byt tim klukem, tak bych ti to omlatila o hlavu, protoze sama vim, jake to je dostat kopacky.
Je vam to lito, boli to a posledni, co byste chteli, je aby Vase exka jeste vic jitrila rany a delala takovahle gesta.. Ty si fakt strc nekam a radsi jdi pect cukrovi, aby ses zabavila..
Prijde mi, ze nemas roupama co delat a vymyslis blbosti. Sorry… ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem si na sto procent jistá že to bude vnímat pozitivně, vždycky měl radost když jsem pro nej dělala různý překvapení. Není to vůbec žádná taktika, já proste jen chtěla udělat radost nekomu koho mám hodně rada a chybí mi. A zároveň jsem to chtěla udělat jinak než trapnou sms anebo mu to říkat do očí, kdy nemá čas přemýšlet a musí nějak zareagovat a muže mu to byt nepříjemný
Když jsi tak rozhodnutá, že je to dobrej nápad, proč jsi sem napsala? Protože jestli sis nevšimla, tak 99% lidí ti tu odpovědělo, že by to na tvém místě nedělali. Já být tebou, tak zvážím, jestli na tom, co ostatní píšou, skutečně nemůže něco být. Nebo se tu všichni mýlí a jenom ty máš pravdu?
Kdybych nenapsala ze to nedělám za účelem se dat dohromady tak reagujete jinak, ale asi jsme se jen nepochopili. Chci byt s nim, ale opravdu ne za každou cenu a absolutně nechci tlačit, proste jsem ho chtěla potěšit a zároveň mu dat najevo, ze na nej myslím, a jestli on tomu chce dat sanci nebo ne je jen na něm. Proste jsem chtěla využít Vánoc k tomu udělat něco jinak. Poslat sms “ahoj chybis mi” je myslím hodný někoho komu na tom ani moc nezáleží.
Když jsme se naposledy viděli tak jsme se spolu smáli a bylo to fajn, není mezi námi nic negativního. Není žádný důvod aby si to vysvětlil negativně podle mě ale evidentně jsem docela mimo a znicim mu Vánoce