Mám dát šanci agresivnímu muži?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
529
17.6.19 07:40

Ale vždyť nepíše, že chce k němu zpátky, ale přemýšlí nad poradnou z důvodu, aby spolu uměli po rozchodu lépe vycházet a to by mohlo být lepší pro děti…

Takže za mě dobrý nápad, jen bych byla na pozoru, aby se nezačal chovat jako milius a mě to netáhlo zpátky.

Jasně bych mu řekla, že zpátky do vztahu ne a uvidíš, jak bude reagovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12578
17.6.19 07:43
@Anonymní píše:
Omlouvam se za anonym, ale snad chapete proc. Muj dotaz je vlastne takova anketa. Mam dat sanci muzi, ktere nema v afektu kvuli obycejnym vecem nekolikrat tydne daleko k nadavkam, k vyhruzkam, zvedani ruky, strkani, hazeni veci a podobne. I facky padly. No sanci… Dovysvetlim. Nezijeme spolu skoro pul roku, poprve prisel s tim, ze by rad sel do manzelske poradny ci instituce, ktera primo pomaha rodinam, kde dochazelo k domacimu nasili. Ja se s nim aktualne nechci ani videt o samote a pokud vola, predam deti. Byla jsem naprosto smirena z rozchodem, jen jsem se bala, jestli se nebude nejak tahat o deti. Ted se bojim, ze kdyz to odmitnu, bude se treba o ty deti opravdu tahat, nejak to pouzije. Ale treba ne. Moje pocit k nemu opravdu nejsou vrele. Rada ho mam, ale zpatky k nemu nechci. Jsem tim totalne zaskocena. Rikam si ale, ze by to mohlo byt dobre pro deti. Rixt mu, ze ja s nim sice byt nechci, rada bych s nim nekde s odborniekm pracovala na tom, aby se nase vztahy znormalizovali. Ovsem opravdu si myslim, ze znormalizovat by se mel jen on. Vlastne se ho porad bojim, zvazuju kazdy svuj krok… :poblion: :zed:

Nedala, nesmíš se bát vlastního partnera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
17.6.19 08:07

Nedala bych šanci. Takový člověk se nezmění!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.19 08:29
@Levandulina píše:
Myslím (a doufám), že zakladatelka se nechce k němu vracet. Spíš neví, jestli s ním zajít do poradny nebo ne…

Ano, dat sanci jit s nim do te poradny. Myslim, ze to mohlo byt dobre pro deti. Budeme spolu komunikovat i po rozchodu. Existuje jedna, ktera pracuje v zajmu deti prave s celou rodinou s jednotlivymi cleny oddelene. Chtela jsem tam jit i tak. Ale bojim se, ze to pak treba pouzije proti me, nemame za sebou jeste rozvod. Rekne pak, ja se snazil, vidite. Jasne ze s nim nechci jit zpet do vztahu, jem resim jestli mu pomoct v te terapii kvulo detem, jestli je sancw, ze by mu to pomohlo. Zit bych a nim uz nemohla, cekat na to, jestli terapie zabrala a jestli na me dneska teda neuderi? To ne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.19 08:35
@Kralikcek píše:
A jak se chova/choval k detem?

Poradnu bych mozna zkusila i z toho duvodu, aby se naucil lepe chovat globalne…

Vylevy mel jen na Tebe, nebo je takova povaha?

Vcelku dobre, obcas nejake tvrdsi zachazeni ve smyslu, zakaz a nech je vyplakat. Casem ale vymeknul. Nema spatne srdce. Fakt si myslim, ze je nemocnej. Z rodiny. Jeho tata byl to same, jeho matka dodnes otce vychvaluje( uz nezije). Ano je takova povaha. Ovsem dovoli si k druhymu jen co mu kdo dovoli. Ja to v jednu chvili zacala prechazet, aby byl klid a to byla cesta do pekel. Byla jsem kuva, co ji rozbije huu, jestli neprestane mluvit 2× do tydne. Pred detma. Nevim, jestli to neni pro me dalsi zbytecna investice a dalsi stres :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
17.6.19 10:27

Jo - naučit se spolu komunikovat tak, že budete vycházet konstruktivně a budete méně zasahovat děti svými nevyřešenými tématy je dobrý nápad.

V té poradně vás nebudou nutit vrátit se k sobě zpět a naopak ti případně pomůžou mu vysvětlit, že ho prostě zpátky nechceš a že to je něco, co se musí naučit akceptovat.

Další varianta je, že do té poradny bude nejdřív chodit on sám - budou mít programy jen pro agresory a ty se přidáš na nějaké párové sezení třeba až po třech měsících, kdy jasně uvidíš, že to myslí vážně a dochází tam. (nutno naznat že i pro něj ten proces je jednodušší, když má nejdřív prostor se vypořádat sám se sebou a teprve pak přidá partnerku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
17.6.19 10:43

To je vtip? Jasné ze NE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
17.6.19 10:53

Partner by si měl uvědomit, že mít ho není žádné terno a že tam venku je pravděpodobně mnohem víc chlapů s mnohem větší cenou. Jestli si tohle nedokáže uvědomit, pak páčko no. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
17.6.19 14:01

No tak problem v komunikaci ma asi on. At na terapie chodi sam.

• Citovat
  • Upravit
886
17.6.19 14:10

Nech si chodí na terapie sám, on ma problém. Ty by si práve teraz mala byť tvrdá ako skala, bude to tak a tak, deti uvidíš vtedy a vtedy a hotovo. Žiadne vybavovačky, bez citov, len praktické veci. Nenechaj sa zaťahovať do jeho citových vydieraní, urobíš tým najlepšiu službu aj deťom, keď uvidia, že mama je pevnými nohami na zemi a môžu sa na teba spoľahnúť. A nie, že si slabá troska, ktorá sa nechá manipulovať a nemôže ich ochrániť. Lebo neverím, že nadávajúci a násilný otec v nich nezanechal kopu bolesti a strachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
17.6.19 15:31
@Anonymní píše:
Vcelku dobre, obcas nejake tvrdsi zachazeni ve smyslu, zakaz a nech je vyplakat. Casem ale vymeknul. Nema spatne srdce. Fakt si myslim, ze je nemocnej. Z rodiny. Jeho tata byl to same, jeho matka dodnes otce vychvaluje( uz nezije). Ano je takova povaha. Ovsem dovoli si k druhymu jen co mu kdo dovoli. Ja to v jednu chvili zacala prechazet, aby byl klid a to byla cesta do pekel. Byla jsem kuva, co ji rozbije huu, jestli neprestane mluvit 2× do tydne. Pred detma. Nevim, jestli to neni pro me dalsi zbytecna investice a dalsi stres :nevim:

Ja se spis ptala na chovani k detem v smyslu, zda je agresivni bezne k komukoliv…ono posilat deti do valecne zony, ikdyby k vlastnimu otci, taky neni zadna vyhra…

Ja bych asi do poradny sla i z toho duvodu, ze on/manzel /muze byt i treba sam nestastnx z toho, jakym jen stylem umi komunikovat a resir problemy…

Jak mate velke deti?
A chodily by s Vami?

Ja nevim, jak takove terapie probihaji, ale celkove, pokud to zlepsilo by komunikaci i treba mezi nim a detmi, bych do toho sla:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí