Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poraď se s manželem/partnerem… určitě ti poradí, jestli na schůzku s novým kamarádem jít posilněná panáčkem, nebo ne… ![]()
Půllitr Jacka Danielse, dávej! Pojď! Ty na to máš, špinavko záletná!
Je fakt, že jsem zažila pár rande, kde jsem záhy litovala, že jsem se místo nich nezlila jak Dán… možná je to i ve tvým případě ta lepší varianta…
Tady se jednomu otvírají nové obzory. Sraz s cizím chlápkem, z kterého je zadaná paní tak nervózní, že potřebuje vzpruhu? Hm
… Proč máš vlastně potřebu rozšiřovat okruh svých mužských přátel?
A pak jak tady vznikají ty diskuze. Holky pomoc jsem těhotná s kamarádem, ale přítele strašně miluji. Stalo se to jen jednou a byla jsem opilá ![]()
Ne Zakladatelko. Pokud jsi až tak nervózní tak buď nechoď vůbec nebo si toho panáka dej
záleží co od toho očekáváš.
@Anonymní píše:
Ahoj.Dnes má přijet ke me muž, se kterým si už delší dobu píšu. Sejdeme se venku na neutrální půdě. Mám nervy trochu. Poraďte, dát si před schůzkou panáka? jednoho myslím nebo si nechat čistou hlavu? Podotýkám že jinak nepiju ani nealko pivo, prostě nic. Já jsem zadaná, a dotyčného beru jako kamaráda a on to ví. Prosím anonym nebo smazat.
Jestli si musíš dát panáka na kuráž, tak radši buď doma.
Fáze 1. „Je to pro mne fakt jen kamarád/ka“.
Fáze 2 „Rozumí mi jako nikdo jiný, ale sex v tom není.“
Fáze 3. „Zamilovali jsme se, nikdo to neplánoval, nechtěli jsme nikomu ublížit.“
Fáze 4. Se současným/současnou jsem stejně nikdy nebyla/a dopopravdy šťastná. Byli jsme na rozchod i kdybych nepotkala jeho/ji.
@Anonymní píše:
Ahoj.Dnes má přijet ke me muž, se kterým si už delší dobu píšu. Sejdeme se venku na neutrální půdě. Mám nervy trochu. Poraďte, dát si před schůzkou panáka? jednoho myslím nebo si nechat čistou hlavu? Podotýkám že jinak nepiju ani nealko pivo, prostě nic. Já jsem zadaná, a dotyčného beru jako kamaráda a on to ví. Prosím anonym nebo smazat.
tak to zalezi, jak na tebe alkohol působí…to musíš vedet sama
@Karamba2020 píše:k uvolneni
A jak tě teda coby kovanou abstinentku napadlo dát si zrovna panáka? Když máš jen „trochu nervy“? Když budeš mít z něčeho velký nervy, dáš si panáky dva, tři, čtyři? Čemu má panák konkrétně v této situaci prospět? Máš před schůzkou s každým kamarádem „trochu nervy“? Nebo jen s tímto, a proč?Já bych si ho dala asi až po schůzce.
@martina.se píše:po jednom paniku z ni nic nepotáhne a třeba pak budou pokračovat
Mít nervy z kamaráda? Komu lzes? Jinak přijít ta mnou někdo, z koho táhne, otočím se na podpatku a nazdar. Kor, pokud nepijes, jak tvrdíš, tak to a tebou mavne
@Ou píše:k Jake nevere ? Nic takového nepsala .
Jasně - to je to nejlepší, když nepiješ, dát si panáka, když nemáš vyzkoušeno co to s tebou udělá.No jako jo - pokud si chceš usnadnit tu cestu k nevěře, na kteoru se chystáš a kteoru sama před seou popíráš, tak alkohol to pochopitelně usnandí.
@bigl píše:
Jestli nejsi zvyklá, tak si nedávej nic.
Já bych si na uvolnění a odblokování musela dát aspoň 4, jeden by u mě nezabral.
Nicméně chystáš se k nevěře, chodit v tom asi zatím neumíš, je jasné, že jsi nervózní.
kde čtete tu neveru?
pardon, uz to vidim
A mne bylo blby, když jsme si s kamarádem psali k narozeninám, nakonec jsme si psali skoro dvě hodiny, dost jsem se nasmala, psali jsme si, ze se těšíme až se zase uvidíme, ze to oslavíme, ze je škoda xze se teď moc nevidíme, jaky to byly super časy na skole atp. Fakt mi bylo steanse příjemný si s nim psát, ale opravdu je to jen kamarád, nic víc. Manžel celou dobu sedel vedle mě, některý zprávy jsem mu i dala přečíst, proste fakt nebylo co tajit a i tak jsem se cítila, jak kdybych ho skoro podváděla. Jít na schůzku s cizím chlapem, jemu to tajit, tak si toho panáka dam asi taky. Ale já nejsem abstinent, já jsem sváteční píč ![]()
@Midaku píše:
A mne bylo blby, když jsme si s kamarádem psali k narozeninám, nakonec jsme si psali skoro dvě hodiny, dost jsem se nasmala, psali jsme si, ze se těšíme až se zase uvidíme, ze to oslavíme, ze je škoda xze se teď moc nevidíme, jaky to byly super časy na skole atp. Fakt mi bylo steanse příjemný si s nim psát, ale opravdu je to jen kamarád, nic víc. Manžel celou dobu sedel vedle mě, některý zprávy jsem mu i dala přečíst, proste fakt nebylo co tajit a i tak jsem se cítila, jak kdybych ho skoro podváděla. Jít na schůzku s cizím chlapem, jemu to tajit, tak si toho panáka dam asi taky. Ale já nejsem abstinent, já jsem sváteční píč
Sváteční píč
to je výraz ![]()
@GabinkaCh tak ja nevím, jak to pojmenovat…ještě pijan mě napadá, ale to není tak „pekny“
syn nedávno použil slovo „vypíček“, tak nevím co je lepší ![]()
@Venetia já třeba cítím chlast fakt na dálku, pac nepiju.
A hrozně mi to vadí ![]()
@martina.se píše:
@Venetia já třeba cítím chlast fakt na dálku, pac nepiju.
A hrozně mi to vadí
Jo, tak abstinentu moc neznám… asi to tak je… Já to kupodivu cítím jen u někoho