Dávat ročnímu dítěti na zadek?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LydiaD
9.7.19 14:20

@pet p
Ale @_.Emilyyy to dost často píše, že byla holčina několik let drzá.
Nevím, jestli se někde rozepisuje podrobněji. Proč a jak?
Já si neumím představit, že by moje děti byly několik let drzé a já to nedokázala utnout :nevim:
A ano, já bych tohle jako za selhání ve výchově považovala.
Emi ještě píše, že na ní ale drzá nebyla.
Jenom na partnera. já v tom nevidím rozdíl, na koho je drzá.
To víš, každý si jede ten svůj model, který se mu osvědčil :nevim:
I Ty ;)

• Citovat
  • Upravit
pet p
9.7.19 14:55

@LydiaD A to, že je holčina několik let drzá na partnera, znamená, že dotyčná matka nemá právo prezentovat názor, že plácání ve výchově nepoužívá, nesouhlasí s ním a považuje ho za selhání ze strany rodiče?
Hmm…abychom to převedli do jiné roviny, tak kdyby se mi nedařilo vypěstovat papriky, tak bych nemohla mít názor, že nebudu používat pesticidy a že je jde vypěstovat i bez nich?

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
9.7.19 14:56

@pet p
Má na to právo a @lucenka má právo s tím nesouhlasit :nevim: ;)

• Citovat
  • Upravit
Dana112
9.7.19 15:00

@lucenka @LydiaD
Ja chapu, ze byla drza, celkove je to pro deti tezke přijmout,,ciziho” cloveka v rodine, nevim jestli u Emily dcery funguje i biologicky otec, nevim. Ale Emily mela včas tu drzost prisne zastavit..

• Citovat
  • Upravit
pet p
9.7.19 15:16
@LydiaD píše:
@pet p
Má na to právo a @lucenka má právo s tím nesouhlasit :nevim: ;)

Tak by mohla kdyžtak aspoň vyjádřit ten nesouhlas nějakou slušnější formou. Nebo to tak přijde jenom mně a @lucenka se vyjadřuje moc pěkně a respektuplně?

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
9.7.19 15:26
@pet p píše:
Tak by mohla kdyžtak aspoň vyjádřit ten nesouhlas nějakou slušnější formou. Nebo to tak přijde jenom mně a @lucenka se vyjadřuje moc pěkně a respektuplně?

Já Ti nevím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Asi to vnímám trošku jinak, když s ní vlastně souhlasím :mrgreen:
Nesmíme se brát tak vážně ;)
Ten psaný text je někdy zavádějící.
U kafe by to bylo jiný povídání :mrgreen:
My baby, co plácáme, bychom vám nafackovaly a vy byste nám vysvětlily, že takhle ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14107
9.7.19 17:30
@pet p píše:
@LydiaD A to, že je holčina několik let drzá na partnera, znamená, že dotyčná matka nemá právo prezentovat názor, že plácání ve výchově nepoužívá, nesouhlasí s ním a považuje ho za selhání ze strany rodiče?
Hmm…abychom to převedli do jiné roviny, tak kdyby se mi nedařilo vypěstovat papriky, tak bych nemohla mít názor, že nebudu používat pesticidy a že je jde vypěstovat i bez nich?
:potlesk: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
9.7.19 17:37
@Dana112 píše:
@lucenka @LydiaD
Ja chapu, ze byla drza, celkove je to pro deti tezke přijmout,,ciziho” cloveka v rodine, nevim jestli u Emily dcery funguje i biologicky otec, nevim. Ale Emily mela včas tu drzost prisne zastavit..

Tak ja to jako matka nechapu.., protoze dcera meho pritele přijala v pohode :nevim:, ta ho ma rada, obzvlášť kdyz byla jeste mala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana112
9.7.19 17:42
@lucenka píše:
No vidíš, já to za selhání nepovažuju. Naopak za selhání povazuju to, že jsi nebyla několik let schopná usměrnit svou dceru.

Tak bud rada, ze mas hodnyhoa vychovanyho kluka ;), tobe stacilo mu jednu lehkou placnout, ted te na upozornění poslechne..Ale ne vsechny dítka jsou, tak klidne..Nekde musi mýt,,drsnější rezim” a ne vsichni rodičove dokážou byt tvrdší..

Mimochodem běží ted tu i diskuze, kde zakladatelka dala dceri na zadek vareckou.. Tak s tim treba nesouhlasím..Varecka uz mi prijde pres hranice :think:

• Citovat
  • Upravit
21593
9.7.19 19:51
@_.Emilyyy píše:
Ja jen pisu, ze placnout je selhání a ze je lepsi dite zabavit nejak jinak :nevim:,

Bych ti prala moji dceru, vlozila bych ruku do ohne, ze bys placala a to tak ze dost rychle. Po moji dceri steka vysvetlovani jako po teflonu a hyperaktivni je za 3 deti. Ale protoze si to evidetne nezazila, tak si to neumis predstavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
9.7.19 20:07
@warita píše:
Bych ti prala moji dceru, vlozila bych ruku do ohne, ze bys placala a to tak ze dost rychle. Po moji dceri steka vysvetlovani jako po teflonu a hyperaktivni je za 3 deti. Ale protoze si to evidetne nezazila, tak si to neumis predstavit.

Ver mi, ze neplacala. Nelibi se mi to. Ja bych ani nedokazala dite uhodit na to jsem dost mekka ;) :nevim:.
Ma dcera byla sice hodnejsi, kdyz byla mala, ale vzdy se snažila byt středem pozornosti(to bych i rekla, ze jí vydrželo porad), nevydržela byt na jednom miste, porad musela mit nejakou činnost, jinak by mi z domu udelala kulnicku na drivi :) a myslim si i, ze takove je kazde 2.dite.. Ale u ní bylo detstvi zlaté, oproti její puberte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
9.7.19 20:14
@Ou píše:
To je naprostá volovina.A roční dítě, které delší dobu někde sedí a zabaví se samo je mýtus a nebo dost těžce postižené.

Ano, známá měla hrozně hodnou holčičku, pořád jen seděla a koukala. Nevypadala ze začátku jinak, jen byla extrémně hodná. Jenže jak rostla a furt jen seděla a koukala..No nakonec jí diagnostikovali autismus a mentální retardaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
9.7.19 20:17

Nebila bych ani roční ani desetileté dítě. Neříkám, že jsem děti nikdy neuhodila, že někdy neřvu, ale je to spíš z lenosti, frustrace, přetažení, mé nedůslednosti, zkrátka moje selhání, nikoli korektní výchovná metoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
9.7.19 20:17
@eva valoi píše:
Ano, známá měla hrozně hodnou holčičku, pořád jen seděla a koukala. Nevypadala ze začátku jinak, jen byla extrémně hodná. Jenže jak rostla a furt jen seděla a koukala..No nakonec jí diagnostikovali autismus a mentální retardaci.

Tak vidis @warita, zadne zdrave dite nedokáže jen sedet a koukat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
9.7.19 20:19

@_.Emilyyy Ale tak asi existují klidné děti, které jsou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí