Dávat ročnímu dítěti na zadek?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LydiaD
9.7.19 22:49

@_.Emilyyy
Na večeři v tuhle dobu?
U nás už snad ani kuchaři nevaří :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ahoj a ať vám chutná :mavam: :mavam: :mavam: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
150066
9.7.19 22:51
@LydiaD píše:
@_.Emilyyy
Na večeři v tuhle dobu?
Ahoj a ať vám chutná :mavam: :mavam: :mavam: :kytka:

Přesně tohle mě napadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
9.7.19 22:55
@LydiaD píše:
@_.Emilyyy
Na večeři v tuhle dobu?
Ahoj a ať vám chutná :mavam: :mavam: :mavam: :kytka:

Momentálně nejsme v Cesku, a ted mame u nas 17:55, a dekujem :)
@Anna766 .Moje posledni veta v tehle diskuzi -ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
9.7.19 22:58

@_.Emilyyy
Wow!!! Závidím!
Taky moje poslední slova v téhle diskuzi
Užívejte volno ;) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
150066
9.7.19 23:03
@_.Emilyyy píše:
Momentálně nejsme v Cesku, a ted mame u nas 17:55, a dekujem :)
@Anna766 .Moje posledni veta v tehle diskuzi -ahoj

Tak to jo. To je čas na večeři, uznávám. Dobrou chuť. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
9.7.19 23:30
@pet p píše:
Taky jsem to nezažila a taky si to neumím představit. Známí mají takovouto hyperaktivní holčičku a vždycky to s ní měli náročnější, ale za fakt problém začali považovat to, když se jim narodilo druhé. Ta starší tu mladší totiž tou svou hyperaktivitou úplně „válcuje“, nenechá ji nic doříct, dělá věci místo ní, pořád ji „utahává“. Říkali, že si myslí, že ta mladší je v důsledku toho taková jakoby víc v pozadí, vůbec se neprosazuje, podřizuje se atd.
Ono jak je těch dětí víc jak jedno, tak to je pak podle mě ještě úplně jiná „výchovná liga“ :-)

Asi to u nas dopadne stejne. Dnes jsem mela moznost pozorovat dceru, jak komanduje na letisti jinou holcicku v jejim veku. Holka byla z leonky uplne paf, protoze me dceri se pusa nezavrela, jela jako samopal a dirigovala tu malou jako profik. Vse s dobrym umyslem, nicmene strasne intenzivne. Cekam druhatko, jeste bude zabava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.7.19 23:35
@lucenka píše:
Jak víš, že mám klidné dítě? :think: myslím, že nás osobně neznáme. A ano každé dítě je jiné. Já některé platí vysvětlování, n jiné plácnutí, odvedení pozornosti.

Podle toho, co píšeš. Kdybys měla draka, nějaké plácání přes ruku nebo zadek by vesele ignoroval a psala bys tu zoufalé diskuze, co s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
14.7.22 13:01

Já docela zírám na ty názory tady. A je mi z toho blivno. A smutno.

Co to máte za otce? Ty vole.. to si říká dědeček? Fuj, to je despota.
To dítko se přirozeně vyvíjí, prozkoumává svět. A vy ho chcete trestat? Za co? Proč jako? Sedět poslušně na zadku? Chudinka.
Ta husa, co nazve roční dítě spratkem by se měla jít profackovat.
Já mám doma taky malého synka, snažím se mu vysvětlovat po dobrém, proč a co nesmí dělat. Mamince se nelíbí…maminka není ráda když…maminka se bojí že spadneš… Atd atd.. někdy to nejde po dobrém, tak zvednu hlas a dám mu na zadek. Někdy to prostě tak je. A je mi úplně jedno co si kdo o mě myslí. Je to na každé z nás, a :) :cert: výchova si žádá hooodne trpělivosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
14.7.22 13:11
@Blondý28 píše:
Já docela zírám na ty názory tady. A je mi z toho blivno. A smutno.Co to máte za otce? Ty vole.. to si říká dědeček? Fuj, to je despota.
To dítko se přirozeně vyvíjí, prozkoumává svět. A vy ho chcete trestat? Za co? Proč jako? Sedět poslušně na zadku? Chudinka.
Ta husa, co nazve roční dítě spratkem by se měla jít profackovat.
Já mám doma taky malého synka, snažím se mu vysvětlovat po dobrém, proč a co nesmí dělat. Mamince se nelíbí…maminka není ráda když…maminka se bojí že spadneš… Atd atd.. někdy to nejde po dobrém, tak zvednu hlas a dám mu na zadek. Někdy to prostě tak je. A je mi úplně jedno co si kdo o mě myslí. Je to na každé z nás, a :) :cert: výchova si žádá hooodne trpělivosti.

Tak doufejme, že nastala za ty tři roky změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
14.7.22 13:50

@stock
S otcem? Pochybuju, takovej čl věk se nemění.. ta výchova je hluboko zakořeněná. :pocitac: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí