Dáváte dětem vytoužené dárky, i když zlobí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
23.12.17 23:00

Asi bych je taky na dárcích netrestala, maximálně bych tam šoupla nějaký ten „varovný“ dopis :kytka: ale ačkoli vím, že by se to nemělo, tak taky přináším výhrůžky typu: „nezlob, Ježíšek to vidí a nic ti nedonese“ :oops: a co se týče barev papírů, každý rok si říkám, že to udělám krásně jednotné ( ještě nikdy se to nepovedlo) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
23.12.17 23:04
@Monanina píše:
Asi bych je taky na dárcích netrestala, maximálně bych tam šoupla nějaký ten „varovný“ dopis :kytka: ale ačkoli vím, že by se to nemělo, tak taky přináším výhrůžky typu: „nezlob, Ježíšek to vidí a nic ti nedonese“ :oops: a co se týče barev papírů, každý rok si říkám, že to udělám krásně jednotné ( ještě nikdy se to nepovedlo) :lol:

já mám syna 2,5roku a zatím jsem mu to tedy neřekla ještě ani jednou, že Ježíšek nic nepřineše, ale jen kvuli manželovi, ten to zakazal, já sama už to měla na jazyku milionkrát… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17973
23.12.17 23:08
@terinka4444 píše:
to bych u vás rostla :mrgreen: já musím mít ty barvy tak nějak alespoň trochu. Vědí to o mně všichni a vzhledem k tomu, že Vánoce se dělají jen u mně, já okolo všech kmitám, tak jsou tak moc hodní, že mi ladí :mrgreen: ti šikovnější ladí i oblečení :mrgreen: ale to jen proto, že chtějí vánoční fotky jako ze žurnálu a nesoulad barev já nefotím :mrgreen:

Tomu rozumim, my zas jedeme uz par let v modrobile :lol: Jako správný Plzenaci ze? :D :mrgreen: Letos mam troje ruzne modrobile papiry, spotřeba byla velka (velke tvrde darky a nektere, hlavne pro tatku v plzenskych barvach i uvnitr:-)) a mam rada i sladene obleceni, a to ani ne kvuli fotkam, ale prostě tak celkove - no ted si hlavne užívám jak si muzu paradit moji malou slečnu ) Kupodivu se sladenim obleceni deti na vanocni foto prisel letos tatinek - chtel to na PFko, takze jsem jeste shanela malymu neco vanocniho na sebe :lol: On ma zase diky Bleskovi McQueenovi slabost pro cervenou ;) Takze jsme to zkombinovali, modra kosile s cervenym motylkem, a jak mu to sekne:-) Snad se do slavnostniho outfitu necha premluvit i zitra :think: Mala dostala od jedne kamarádky kabatek ala Santa :D A adventni venec mam kvuli malymu taky s cervenyma svickama a k tomu hnede prirodni drevene ozdoby (vlocky a brusle:-)) a platky suseneho pomerance. Az 2. den po nakupu materialu na výrobu mi doslo, ze jsem mohla udelat i modrobilej, pac jsem videla krásnej v 1 kvetinarstvi, tak pristi rok:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
23.12.17 23:15
@Venetia píše:
to si kazde vanoce fotite?

ne, to by mne vubec nenapadlo..ojedinele nejakou fotku, kdyz k tomu byl zvlastni duvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
23.12.17 23:27
@SAJ píše:
Dík, těch sedm zbývajících (respektive devět, či jedenáct) let snad ještě zvládnu. :D
urcite…kdyz jsem to zvladla ja dvakrat :D
@ospalámyš píše: :) nic ve zlym, ale kdybych byla dítě v pubertě, tak bych proti povinně baleným dárkům do daných barev taky protestovala. Tak trochu to chápu a tipuju, co si děvče o takto „střelené“ matce myslí :)
Zas taková vánoční úchylka je jen jednou za rok, to ještě jde :lol:
no ja jsem tez kozoroh ..a zarucene bych je zabalila do jinych barev :D
@terinka4444 píše:
hele, vy nebalíte dárky do jednotného papíru? Trochu mě to pravda zaráží. jako chápu, že nevyžadujete sladit papíry u lidí z venku, ale v rámci jedné rodiny to nebalíte do stejného papíru? Přeci když jdu nakoupit balící papír, tak prostě vyberu vzory tak, aby to k sobě ladilo, když už neberu ten papír úplně stejný. Nebo ne? A dítě si přeci svůj papír nekupuje nebo jo? A ona si ty své dárky přeci nebalí, balím jí to přeci já :nevim:
Ja si vezmu ty co se mi z nabidky nejvic libi ..tak tri druhy .. ale barvy moc neresim , spis co je na nich
@terinka4444 píše:
hele, vy nebalíte dárky do jednotného papíru? Trochu mě to pravda zaráží. jako chápu, že nevyžadujete sladit papíry u lidí z venku, ale v rámci jedné rodiny to nebalíte do stejného papíru? Přeci když jdu nakoupit balící papír, tak prostě vyberu vzory tak, aby to k sobě ladilo, když už neberu ten papír úplně stejný. Nebo ne? A dítě si přeci svůj papír nekupuje nebo jo? A ona si ty své dárky přeci nebalí, balím jí to přeci já :nevim:

ona nebali darky pro vas, pro sourozence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
24.12.17 07:12
@unuděná píše:
@zoy no,s tim cukrem to taky pozoruju, nejdriv Mikulas, pak uziraji u peceni, do toho taky babicky…A pak, jsou jeste vic na pest..

@Šarlota4 presne! :roll:

@Ariadne Ale ja po nich nechci, aby si pamatovali, jak se chovali loni :mrgreen: Ale tak prece vedi, co je a co neni dobre chovani.Uz mesic opakuju stale dokola „ja te neslysim, kdyz knouras, pokud neco chces, rekni mi to normalne“ a nejak to najednou nezabira :think: Nechci rozebirat vsechny jejich prohresky, jen zkratka dumam, zda je trochu nevytrestat.Ale vim, ze by to vedlo akorat k placi a zklamani, rozhodne ne ke zlepseni chovani…

Kdybych to mela brat podle knourani, tak nase dcera je uz treti rok bez darku. Vychovava se snad bez ohledu na mikulase a jeziska. To jsou jen takovy berlicky ze zoufalstvi

• Citovat
  • Upravit
14108
24.12.17 08:05
@terinka4444 píše:

Jakžtakž ladím stromek. Balicí papír na dárky neladím. Naopak čím víc barev, tím líp. Holka má zabaleno v červeném, kluk jeden v modrém a kluk druhý v zeleném. U nás bys tedy zešílela. :mrgreen:

Jinak díky za diskuzi.:-) Dárky ti moji dostanou, i když fakt mám chuť je tam nedat.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.12.17 08:12
@Venetia píše:
ona nebali darky pro vas, pro sourozence?

balí, ale je jí 11, takže přijde, že by potřebovala papír a nůžky a lepící pásku, dostane papír a lepící pásku. Určitě tedy nejede do obchodu koupit si vlastní papír. A tedy doufám, že až bude větší, tak takhle revoltovat nebude, s cílem mi najust ukázat. Já totiž taky umím revoltovat, a moje drahé dítě to ví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.12.17 08:16
@Flyingfrog píše:
Jakžtakž ladím stromek. Balicí papír na dárky neladím. Naopak čím víc barev, tím líp. Holka má zabaleno v červeném, kluk jeden v modrém a kluk druhý v zeleném. U nás bys tedy zešílela. :mrgreen:Jinak díky za diskuzi.:-) Dárky ti moji dostanou, i když fakt mám chuť je tam nedat.:-)

Já jsem to začala dělat kdysi, když manžel koupil balící papír na mé dárky a úplně odlišný, takže když se daly dárky pod stromeček ( hážeme to na jednu hromadu a po jednom bereme, dáváme komu je určen a po jednom rozbalujeme) bylo na první pohled patrné, které jsou mé, takové to tajemno, čí je asi ten velký nebo kulatý se tím úplně zničilo. A manžel říkal ( on je na tohle kouzelný, na to připravování překvapení pro mě), že příští rok chce stejný papír. Od té doby jsem se posunula ve vývoji a prostě potřebuju, aby to ladilo :mrgreen: Mišmaš barev na mě působí chaoticky a vyvolává ve mně nedobré pocity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
24.12.17 08:20

Holky naší rarasi jsou taky na zabití taky někdy vyhrožují že ježíšek nic nepřinese ale nikdy bych jim to neudělala. A sladění tedy máme. Letos máme komplet nový obýval od koberce po světla vše tóny lila a i ozdoby jsem kupovala nové papír mám na všech dárcích stejný dokonce i kočárek pro dceru ladí jen to kolo pro syna bude modré. Ladil letos i oblečení syn pastelove růžová košile a kravata a dcera pastelove růžová šaty. A vánoce si zatím fotim každé. Děti jsou malé a mám ráda foto vzpomínky. Ale i tak je to u nás na pohodu žádná křeč. Přeji všem krásné vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.12.17 08:21

@Ariadne Mozna je to ze zoufalstvi, protoze na ne najednou prestaly fungovat mirumilovne metody, ktere jeste pred pul rokem fungovaly ;) Ale nemyslim, ze to deti jakkoli poznamena, sama jsem vyrostla v teto „iluzi“-hodne dite=hodne darku, zlobive dite=mene darku a necitim se tim nikterak poznamenana, naopak, Vanoce miluju a na detstvi taaak rada vzpominam!

Tak preji vsem klidne protizi Stedreho dne.,snad nebude nikdo muset hazet darky dov krbu ci odchazet vztekle od stolu :mrgreen: A ja doufam, ze alespon dnes se me deti neseperou hned u vecere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.12.17 08:21
@Ariadne píše:
Kdybych to mela bratpodle knourani, tak nase dcera je uz treti rok bez darku. Vychovava se snad bez ohledu na mikulase a jeziska. To jsou jen takovy berlicky ze zoufalstvi
:mrgreen: :mrgreen: mám synovce, teď je ve třetí třídě, a je hrozně technický typ ( má to po tatínkovi, ten je konstruktér) a je fascinován telefony. Jeho nejmilejší věc na světě jsou telefony, sbírá všechny, nosíme mu použité naše, co už nepotřebujeme, on to zkoumá..v první třídě dostal vlastní mobil, asi nejlepší dárek, co mohl dostat. No ale zároveň je to strašně uplakané dítě, on pláče od malinka a hodně a kvůli všemu a neustále :lol: takže měl v té první třídě k těm narozkám slíbeno, že dostane mobil, ale sim kartu dostane tehdy, až nebude kňučet :mrgreen: ještě ji nedostal ( pravda, já bych vyměkla už dávno, ale jeho rodiče ne) tak teď na Vánoce ji zase nedostane :lol: Ale v březnu má narozky a to už ji prý dostane, i když bude kňučet :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.12.17 08:22
@jopo píše:
Holky naší rarasi jsou taky na zabití taky někdy vyhrožují že ježíšek nic nepřinese ale nikdy bych jim to neudělala. A sladění tedy máme. Letos máme komplet nový obýval od koberce po světla vše tóny lila a i ozdoby jsem kupovala nové papír mám na všech dárcích stejný dokonce i kočárek pro dceru ladí jen to kolo pro syna bude modré. Ladil letos i oblečení syn pastelove růžová košile a kravata a dcera pastelove růžová šaty. A vánoce si zatím fotim každé. Děti jsou malé a mám ráda foto vzpomínky. Ale i tak je to u nás na pohodu žádná křeč. Přeji všem krásné vánoce.

díky za tebe, už jsem si připadala jako blázen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.12.17 08:23
@unuděná píše:
@Ariadne Mozna je to ze zoufalstvi, protoze na ne najednou prestaly fungovat mirumilovne metody, ktere jeste pred pul rokem fungovaly ;) Ale nemyslim, ze to deti jakkoli poznamena, sama jsem vyrostla v teto „iluzi“-hodne dite=hodne darku, zlobive dite=mene darku a necitim se tim nikterak poznamenana, naopak, Vanoce miluju a na detstvi taaak rada vzpominam!Tak preji vsem klidne protizi Stedreho dne.,snad nebude nikdo muset hazet darky dov krbu ci odchazet vztekle od stolu :mrgreen: A ja doufam, ze alespon dnes se me deti neseperou hned u vecere :lol:

ze srdce ti to přeji :mrgreen: Krásné Vánoce i tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.12.17 08:25
@terinka4444 píše:
ze srdce ti to přeji :mrgreen: Krásné Vánoce i tobě.

A tobe jeste navic preju, at pod stromeckem nenajdes nejakeho neladiciho balicka. :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí