Dcera (15) odmítá chodit do tanečních

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6534
3.5.17 14:56

Vůbec bych ji nenutila. To, že se narodila jako holka, nemusí nutně znamenat, že se jako holka cítí. Trochu empatie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.17 14:58

@Kriss Tina
V horším případě jsou oba něčím dobře poznamenaní, ať už výchovou a následným únikem do svých světů, za pomoci bůhvíčeho, nebo klidně už v prenatálním stadiu, když jsou to dvojčata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.17 14:59

V životě by mě nenapadlo dítě do tanečních nutit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
3.5.17 15:02

A vy mi od začátku nevěříte, když ji nevěřím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
3.5.17 15:06

Tak uz je to skoro 30 let, ale vratily se mi moje pocity :)

Presne jako zakladatelcina dcera jsem si rikala „že na nějaké poskakování se může vykašlat, že ji to nebaví.“ Ze je to trapny proste. Kluci me v 15 nezajimali, tancovani jsem nesnasela.

Odchodila jsem predtanecni i tanecni, bylo to zbytecne utrpeni, na maturak jsem stejne nesla, to uz jsem si rozhodla sama.

Slavnostnich satu jsem si uzila dost jindy, pravidelne jsme chodili s nasima na opery a na koncerty, to me bavilo.

Az s manzelem jsme si nadelili tanecni pro dospelaky a to uz bylo super. Proto, ze jsem sama chtela, pak me to bavilo. Ja bych dceru urcite nenutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
3.5.17 15:15
@verrys píše:
Vůbec bych jí nenutila, když nechce chodit. Také jsem do tanečních nechodila a žiju…maturák a různé plesy jsem zvládla i bez toho :nevim:

moc se mi líbí jak všechny co nebyly v tanečních tvrdí že umí tančit a jak plesy zvládly i bez toho. Jo, pokud na někoho takového narazím a musím s ní tančit tak je to nakonec to klasické šlapání zelí, protože nic jiného nezvládne.

Ale jinak souhasím že nutit někoho do tanečních je nesmysl. Když časem děvče zjistí že tančit chce umět, tak se to může naučit i v pozdějším věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
3.5.17 15:19
@Leni5 píše:
@Svistice Školu jsme jí zvolili my, chodí na prestižní gympl, hudbu kontroluji ale asi moc neovlivním a vytyčili jsme jí několik aktivit, na které musí chodit povinně. A opravdu si nemyslím, že je na tom něco špatného.

Jsi troll nebo cvok. Pokud to druhé, tak lituji tvé děti a připrav se na to, že v budoucnu s nimi dobré vztahy mít nebudeš. Podobně si počínal jeden kamarád vůči své dceři, v 18 nechala nedokončený prestižní gympl za zády a frnkla na druhou stranu republiky. Téměř s nimi nekomunikuje. Teď by to chtěli napravit, ale nejde to už. Ona nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
3.5.17 15:19

@Leni5 syna jsi také přihlásila do tanečních? třeba bude dcera ráda, že i brácha - dvojče, bude chodit do tanečních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
3.5.17 15:24

Wau, mit takovy rodice, to rychle frnknu z domu teda.
Jinak muze proste byt, jak uz tu nekdo psal, kluk v holcicim tele. Nic neobvykleho. A nebo ma pokrk vsech norem a prikazu rodicu, ze dela ve vsem pravy opak nez chteji…Take ze sveho okoli znam, velmi caste :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
3.5.17 15:29

Jako rodiče jste příliš direktivní a dcera cítí potřebu se proti vám silně vymezovat. Proto ty vyholené vlasy adod. Být vámi, uberu nebo taky můžete o dceru přijít.
Do tanečních by mě v životě nikdo nedonutil chodit. Pro mě to byla je a bude vždy trapárna, takže jsem s ní za jedno.

Příspěvek upraven 03.05.17 v 15:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.5.17 15:29

Chudáci děti..raději utíkají před realitou do svého světa..syn si vymýšlí kamarády a dcera nechce dělat to co po ní chcete vy..
v 15ti nemá právo si vybrat školu? svou budoucnost? nemá právo poslouchat hudbu jakou má ráda..musí chodit do aktivit které jí vy vyberete?
Ano vytyčit nějaké pravidla doma samozřejmě..ale takhle diktovat dětem život? Ty se určitě těší z baráku jak sv. ně..Ještě přežít tři roky a na školu se vám vykašlou, hlavu si oholí a bude jak ten sqvoter chodit a vy nezmůžete nic..tak hlavně ještě ty tři roky je držet na uzdě že.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Včelička992
3.5.17 15:39

.

Příspěvek upraven 30.05.20 v 17:45

• Citovat
  • Upravit
16694
3.5.17 15:42
@jakanas píše:
moc se mi líbí jak všechny co nebyly v tanečních tvrdí že umí tančit a jak plesy zvládly i bez toho. Jo, pokud na někoho takového narazím a musím s ní tančit tak je to nakonec to klasické šlapání zelí, protože nic jiného nezvládne.Ale jinak souhasím že nutit někoho do tanečních je nesmysl. Když časem děvče zjistí že tančit chce umět, tak se to může naučit i v pozdějším věku.

Já nikdy netvrdila, že umím tančit. Také jsem se nikdy necpala na plesy ba ani diskotéky :lol: Tento druh zábavy mě nezačal přitahovat ani po třicítce. Možná že začnu chodit do tanečních, abych neudělala ostudu synovi na maturitním plese, ale to mám ještě téměř 10 let čas :lol: Na svém maturitním plese jsem netančila, proč taky? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
3.5.17 15:42

@Včelička992 denodenne?
A nemuze to byt tim, ze se takhle vymknou spis deui, ktere maji nalinkovany cely zivot?
Zoufali lide delaji zoufale cinny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
3.5.17 15:43
@Leni5 píše:
@Svistice Ať si na sebe kupuje sama, ale až bude svéprávná. Do dospělosti o tom, jak bude chodit, rozhodujeme my.

No, on to taky z její strany může být vzdor no, jestli nemůže chodit ustrojená jak se jí líbí, nutíš jí nosit šaty a nechápeš že do tanečních nechce. Každý má přece jiný vkus na oblečení atd takže co se tobě zdá vhodné tak to je pro ní hrůza. Předsav si že by tebe někdo nutil nosit něco co nechceš :nevim: Řeči o tom že do dospělosti rozhodujete vy co bude nosit jsou o ničem. Akorát docílíš toho že jak bude moct tak se pořádně utrhne. Moje dcera do tanečních taky nechtěla a nechce a nenutíme jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí