Dcera byla ve školce drzá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
8.9.15 19:40

Já bych to asi neřešila vůbec… Prckovi bych vysvětlila co a jak, ale nějaký kreslení obrázků a tak mi nepřijde na místě už proto, že „přestřelily“ v daným případě obě strany… Učitelka tím, že ji plácla (což podle mě správný nebylo) a malá tím, že byla drzá… :nevim:

Pro mě by to tímhle bylo vyřešený… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
8.9.15 19:41
@Maddlen píše:
@evick2 Děkuju, omluví se určitě, to jsme si už vyjasnily.

Hele, upřímně…já bych se zítra (nebo až uvidíš onu učitelku) zeptala: „Paní učitelko, dcera mi říkala něco o tom, že vytopila umývárku…můžete mi říct co se stalo?“ A uvidíš…myslím, že ti přizná i to plácnutí. Pak už je to na vás, jak to vyřešíte…třeba vzájemnou omluvou, učitelka za zkratkovité jednání, dcera za „hubatost“ :mrgreen: podat si ruku a vše dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
8.9.15 19:45
@SIMONA1234 píše:
Hele, upřímně…já bych se zítra (nebo až uvidíš onu učitelku) zeptala: „Paní učitelko, dcera mi říkala něco o tom, že vytopila umývárku…můžete mi říct co se stalo?“ A uvidíš…myslím, že ti přizná i to plácnutí. Pak už je to na vás, jak to vyřešíte…třeba vzájemnou omluvou, učitelka za zkratkovité jednání, dcera za „hubatost“ :mrgreen: podat si ruku a vše dobré…

Jo, takhle to mám v plánu. Ona se mi učitelka sama „přiznala“ i loni, když dcera dostala poprvé - když lítaly kolem těch schodů a prosklených dveří. Tak myslím, že mi všechno řekne i teď. Jenže já s ní dost možná budu až příští týden, což už nebude zrovna aktuální. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.9.15 19:49
@WontTell píše:
Těm hysterkám, co by šly ječet na učitelku, že jim „bije dítě“ bych to i přál…

Tak já nejsem hysterka, neječela bych, ale otloukat dítě si nenechám. A dokonce to naše neotloukané dítě chodí do školky v klidu a pohodě. Není vystresované :lol: Smůla, u mě, matky která nenechá prostě dítě plácat od cizích bys měl smůlu :P :P Netřeba dítě bít, i tak jsou ty děti hodné. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
8.9.15 20:03

A @araw A ty cizí tvému dítěti zadek utírat mohou? To jim dovolíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
polokoule
8.9.15 20:07

Ucitelka ve skolce nesmi ditko ani placnout pres zadek? neco jineho je zbit, ale jestli ji dvakrat placla, tak ji to urcite nezabije.Dnes uz je normalni ze decko streli ucitelce, ale beda jak si dovoli ucitelka sahnout na decko :roll: Pak neni divu, co z nekterych vyroste.

• Citovat
  • Upravit
7346
8.9.15 20:18
@polokoule píše:
Ucitelka ve skolce nesmi ditko ani placnout pres zadek? neco jineho je zbit, ale jestli ji dvakrat placla, tak ji to urcite nezabije.Dnes uz je normalni ze decko streli ucitelce, ale beda jak si dovoli ucitelka sahnout na decko :roll: Pak neni divu, co z nekterych vyroste.

Opravdu nesmí…
jinak pokud má někdo problémy s chováním svých dětí, případně by rád věděl co učitelka ve školce smí/nesmí a co je její povinnost a co není (co jsem zde popisovala, resp., že si nevymýšlím-třeba to oblékání, utírání zadečků, utěšování a přebírání plačících dětí ráno atd…) vřele doporučuji toto školení pod záštitou Ministerstva školství (tedy žádná habaďůra :mrgreen: )
Vše se tam dozvíte, na vše se můžete zeptat. Je to sice primárně pro učitele, ale neznamená to, že se nemůže přihlásit i neučitel (rodič)
 http://www.nidv.cz/…rihlasit.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
8.9.15 20:20
@araw píše:
Tak já nejsem hysterka, neječela bych, ale otloukat dítě si nenechám. A dokonce to naše neotloukané dítě chodí do školky v klidu a pohodě. Není vystresované :lol: Smůla, u mě, matky která nenechá prostě dítě plácat od cizích bys měl smůlu :P :P Netřeba dítě bít, i tak jsou ty děti hodné. :mavam:

Jaký „otloukat dítě“? :lol: Výchovné plácnutí, není žádné otloukání, nebo bití. A to, že ta učitelka, ten cizí člověk, tvému dítěti pomůže obléknout, zavázat tkaničky, utře mu pokaděný zadek atd atd atd… to ti nevadí? :think: Naprosto souhlasím s tím, jak se učitelka zachovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
polokoule
8.9.15 20:25
@krtek7489 píše:
Jaký „otloukat dítě“? :lol: Výchovné plácnutí, není žádné otloukání, nebo bití. A to, že ta učitelka, ten cizí člověk, tvému dítěti pomůže obléknout, zavázat tkaničky, utře mu pokaděný zadek atd atd atd… to ti nevadí? :think: Naprosto souhlasím s tím, jak se učitelka zachovala.
:potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
35545
8.9.15 20:30
@Maddlen píše:
No tak mě obrovsky mrzí ty příspěvky, které řeší naši rodinu a to že bychom se měli „převychovat my s manželem“, když my máme doma ve zvyku řešit věci naprosto jinak. Dotýká se mě to. Já jsem z toho, co se stalo, nechtěla dělat aféru, spíš jen získat nadhled.

já to chápu, synek přišel už také s termíny, které nepoužíváme. Proto jsem i překvapená radami, náš je také v nějaké prebubertě a občas to stojí za to, jak se zachovat, aby to bylo dle příruček…nevím, tečou nám nervy, proto mě to zajímalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
8.9.15 20:34

To je drsné jak tu všichni reagují na jedno plácnutí po zadku. Jakoby ji snad řezala karabáčem. Moje děti to budou mít jasně dáno, když provedou něco moc špatného, tak prostě dostanou třeba i od učitelky…ve smyslu proutek se musí ohýbat, dokud je mladý. Nejsem pro brutální bití, fackování a monokly, abyste si nemysleli, ale to že ji učitelka plácne po zadku, když zřejmě dělala kraviny a vytopila při tom koupelnu, to mi opravdu nepřijde jako šílený prohřešek.

• Citovat
  • Upravit
10726
8.9.15 20:34
@araw píše:
jestli ji fakt plácla po zadku? Fakt je hodná a správná? :think: No nevím, ano, dítě bych nechala se paní učitelce omluvit, ale adekvátně by se měla omluvit i učitelka. To nebylo ani správné, ani hodné :nevim:

Souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
8.9.15 20:35
@eva valoi píše:
Tak učitelka nesmí dát dítěti přes zadek, dokonce potřebuje speciální povolení na to, aby ho mohla umýt, kdyby se stala nehoda a dítě se posralo. Nesmí nic. Nechtěla bych učit ve školce.

Jo jo presne. Vsak on to za chvilku nebude chtit delat nikdo o ZS ani nemluve :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
8.9.15 20:43

@Maddlen Reaguji pouze na „dotaz“, nečetla jsem diskuzi. Já myslím, že to od ní v tomto věku nebyla až tak velká drzost resp. nebylo to takhle myšleno. Náš syn (3,5), když se na něj zlobíme, tak nám vždycky řekne. „nemám tě rád, jdi pryč“. Za prvé nechápu, kde na to přišel, protože od nás nikdy neslyšel větu „nemám tě rád“ a za druhé je mi jasné, že to není myšleno vážně jenom prostě neumí popsat to, co cítí, když se na něj zlobím (jako nelíbí se mi, že na mě křičíš a pěkně mě to štve a nechci, abys taková byla…) a většinou, i když se jim to sanžíme vysvětlovat, ani asi úplně do důledku nechápou, proč se zlobím a co to jako vlastně provedli.
Takže rada za mě, vysvětlit dceři, co provedla, že to paní učitelku hrozně rozzlobilo, protože mohla poničit…, přidala práci…, plýtvala vodou… A že paní učitelce tím co řekla ublížila a zkusit dceru přesvědčit, aby se omluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
8.9.15 20:44

Tak jsme se vžila, kdyby se toto stalo nám.. Asi bych se zeptala teda učitelky, ale pokud je všechno tak jak je popsané, tak bych se spíš já omluvil učitelce- způsobená škoda, drzost..
Pokud vynadala, tak s tím souhlasím, a plácnutí nevěřím, že by vzala ruku a napřáhla se.. Věřím, že to by ta holčička už mamince s pláčem žalovalo, že by to neříkala jen tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí