Dcera hrozně zlobí v 1. třídě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Poison Ivy
6.2.14 12:56
@ShadowHunter píše:
8o 8o rozesmálo? Moje dítě říct učitelce ať drží hubu, tak malej přes tu „hubu“ dostane :zed: :zed: :zed:

Asi tak nějak. Otec by to se mnou okamžitě srovnal po „Hnízdovsku“, vtipné by mu to určitě nepřišlo.

• Citovat
  • Upravit
káťa
6.2.14 13:01

Sport hledáme, chtěla jsem, aby se nejprve zajela ve škole. Měli jsme jich v hledáčku několik. Vzhledem k tomu, že ona opravdu není typ holčičky, kterou by bavilo nacvičovat sestavičky u dnes tolik moderního aerobiku (i když je štíhlá modrooká na pohled jemná blondýnka), vybíráme jiným směrem a příští týden máme domluveno jít se podívat na trénink judo a karate. Dcerka mi sama řekla, když se vybírali sporty, že by ráda chodila na ten, kde se učí prát. :oops: Nicméně to judo má v našem kraji celkem tradici a mimo jiné učí i sebeovládání, což by jí myslím prospělo.
Jinak já chodím se psem na cvičák (sportovní výcvik) a ona chodí se mnou a také jí to moc baví, půjčuje si od kamarádky psa a myslím, že má celkem vlohy. Když byla předváděčka, kde se věřejnosti ukazoval služební rotvajler, který zneškodní teroristu, unášející dítě, tak ze všech dětí se jediná samozřejmě nebála ona a nechala se táhnou teroristou, kterého posléze (s ní v náručí) zneškodnil služební pes. Byla nadšená, i když měla podrápaná záda.
Za trest má zákaz počítače, tabletu, sladkostí. A řekla jsem jí, že se na ní budu denně informovat a běda, jak se ještě něco podobného doslechnu.

• Citovat
  • Upravit
6.2.14 13:01

No ale každopádně se tomu jednou maminka i s holčičkou zasmějí. jaká byla holčina ve škole darebák a ostatní holčičky lezly učitelkám do zadku. vím, že ted to zakladatelka má těžké, protože má životní úkol vychovat ze své holky pořádného slušného člověka.. ale určitě bych to neřešila tak jako to tu píšete vy nějakým tělesným trestem, spíš bych s ní hodně mluvila a dávala jí nějaké vzory pro její chování. Ono se taky jednou muže jednou stát, že se mámě bude chtít svěřit s něčím horším a jelikož bude čekat facáka, raději ji to neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
6.2.14 13:02
@CokeLady píše:
Probůh, co tě ta stráááášně rozesmálo a co je úžasného na vzteklém dítěti, co ti řekne ať držíš hubu? Jsi porouchaná? :roll:

Ty mas asi male děti, vid a žádné zkušenosti, vid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
6.2.14 13:02
@wandilek píše: :lol: omlouvám se, ale strááášně mě to rozesmálo :kytka: ty děti jsou prostě úžasné v každém věku. :hug: nevím jak poradit, třeba ji zkusit ukázat nějakou holčičku co nemá moc ráda a říct jí, podívej, takto přesně vypadáš ty, když zlobíš a nadávaš škaredě. :nevim: držím palečky. mě to za 6 let čeká taky :mavam:

co je úžasného na takhle drzém dítěti 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
Kies
6.2.14 13:03
@concetta píše: :lol: Máš fantastickou dceru, je to moje hrdinka. Ale chápu tě, z chování té své (zatím 4 roky) mám pocit, že nás to za pár let čeká taky. Třeba někdo něco poradí. Já na tou svou zatím vyzraju - a to jen občas - jen velkou přísností.

Zajímalo by mě, kdyby ta ‚fantastická‘ dcera, bodla tím ‚tupým‘ nožem tu tvou dceru, zda by byla stále tak fantastická :poblion:

A pro zakladatelku radu nemám, ptž v mých ‚očích‘ by byla její dcera také spratek a já nevím, co s ní, ale holky raděj psychologa… Nevim… Ale řešit bys to asi fakt měla, neřekla bych, že je to ‚normální‘… Dítě má být vychováváno k nějaké úctě i k těm ‚pitomejm‘ učitelkám…
Ale to je dnešní doba… A že se v životě neztratí?! Bože… Je v 1.třídě, tam si má holkad ělat culíky a s nadšením plnit úkoly…

• Citovat
  • Upravit
2895
6.2.14 13:04
@vin píše:

Proc myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
6.2.14 13:05

Zakl. prijde ti dobry napad, ji prihlasovat do krouzku Juda? :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
@wandilek píše:
No ale každopádně se tomu jednou maminka i s holčičkou zasmějí. jaká byla holčina ve škole darebák a ostatní holčičky lezly učitelkám do zadku. vím, že ted to zakladatelka má těžké, protože má životní úkol vychovat ze své holky pořádného slušného člověka.. ale určitě bych to neřešila tak jako to tu píšete vy nějakým tělesným trestem, spíš bych s ní hodně mluvila a dávala jí nějaké vzory pro její chování. Ono se taky jednou muže jednou stát, že se mámě bude chtít svěřit s něčím horším a jelikož bude čekat facáka, raději ji to neřekne.

Zasmejou se tomu v pripade, ze ji ted srovna. Protoze pokud ne, docela hrozi, ze se v budoucnu nejen spolu nebudou smat, ale nebudou se spolu ani bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857

Ale tak třeba už má prostě takovou povahu..drsnou…ničeho se nebojí, to je na jednu stránku dobře, horší je to s tím nadáváním…myslim, že to karate je dobrá volba aspon se tam vybije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
6.2.14 13:06
@Téra87 píše:
Já jsem měla něco podobného se synem…ale on je zase nepořádný a rád dělá opičky, ve družině řekl Zkurvenej pátek (film o kterém mu řekl kamarád) a kamarádovi ze školky natáhl takovou facku, protože mu dělal naschváli. Učitelka taky říká, že je hrozně chytrej, ale ta neposlušnost…Taky nevím co s ním, ale uč. řekla, že si to vyřídí sama.
To co vy sem píšete o dcerce to já něco podobného začala dělat ale až ve 14…a bylo to proto, aby si mě rodiče všimly…Měla jsem nevlastního tátu a dvě sestry které měla matka s otčímem…Byla jsme na posledním místě a tak jsem se jim za to mstila… Má vaše dcera ráda přítele??? Nebere ho třeba jako vetřelce, nemyslí si třeba, že je na ní zlý??? Nebo třeba děti…Má kamarády?? Každé dětské chování má svůj důvod…Nejsem psycholog, ale nevěřím tomu, že by to dělala jen tak bez důvodu…

To mě tedy napadlo taky. Jestli nebylo moc brzy si najít přítele a mít ho doma :nevim:. Zakladatelka píše, že malé před 2 lety zemřel táta a už má doma nového „tatínka“. Osobně mi to přijde jako krátká doba :think: Byla jsem totíž ve stejné situaci, když bylo synovi 5 let, zemřel mu táta a já jsem čekala několik let, než jsem si vůbec s někým začala a nastěhovala si ho domů. Chtěla jsem, aby se syn srovnal a také tak trochu zapomněl, myslím, že by nového chlapa bral tenkrát jako vetřelce, těžko říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.2.14 13:07
@vin píše:

Mam jedno dite v 1., jedno ve 4. tride a zabavny mi to neprijde ani trochu. Jsem rada ze tohle nedelaji, protoze se to resi dost blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
6.2.14 13:07
@krtek7489 píše:
@káťa U nás nepomohlo nic a to to ani nebylo v takové míře, jako je to u vás. To bylo pořád družinářky, učitelky, pořád něco. Já nevyhrožovala zvláštní školou, ale dětským domovem, dokonce jsem dělala, že tam opravdu volám :mrgreen: Psal tresty a to fakt třeba musel 200× opsat nějakou větu. A nic. U nás nebyl problém s agresivitou nebo nadávkami, ale spíš v drzosti, vyrušování. Nic příjemného. Dneska je mu 12, učení je stále v pohodě, do loňska měl samé jedničky, letos ten přechod na 2.stupeň je znát, ale pořád v pohodě, ale ty poznámky nosí dál. Vyrušuje, hraje na mobilu hry během vyučování, svačí při vyučováni a tak podobně :nevim: Mám pocit, že ho to nepřejde ani v devítce :roll:

No ani mě nestraš. Jo a malá taky včera opisovala psace větu : nebudu nadávat lidem a brečela u toho, že psací „d“ ještě neprobírali.

Jinak přítele moc ráda nemá, to je pravda. Tvrdí, že je na ní zlý. On je sice hodně přísný, ale je to taky jediný člověk, ze kterého má respekt (druhým byl můj táta, který bohužel předloni zemřel). Přítel se jí hodně věnuje, spoustu věcí jí vysvětluje, naučí jí, ale vyžaduje disciplínu.

• Citovat
  • Upravit
29730
6.2.14 13:08
@marra2 píše:
Zakl. prijde ti dobry napad, ji prihlasovat do krouzku Juda? :oops: :lol: :lol:

No ja s tim u nejmladsiho pocitam. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
concetta
6.2.14 13:08

@Kies No tak to neber tak dramaticky. Samozřejmě to není nic pěkného, ale prostě se nemůžu nesmát té pohotové reakci :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML