Dcera hrozně zlobí v 1. třídě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
6.2.14 13:09
@Téra87 píše:
Ale tak třeba už má prostě takovou povahu..drsnou…ničeho se nebojí, to je na jednu stránku dobře, horší je to s tím nadáváním…myslim, že to karate je dobrá volba aspon se tam vybije :)

Vybije a zaroven se nauci, ze vsechno ma svoje meze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
@krtek7489 píše:
To mě tedy napadlo taky. Jestli nebylo moc brzy si najít přítele a mít ho doma :nevim:. Zakladatelka píše, že malé před 2 lety zemřel táta a už má doma nového „tatínka“. Osobně mi to přijde jako krátká doba :think: Byla jsem totíž ve stejné situaci, když bylo synovi 5 let, zemřel mu táta a já jsem čekala několik let, než jsem si vůbec s někým začala a nastěhovala si ho domů. Chtěla jsem, aby se syn srovnal a také tak trochu zapomněl, myslím, že by nového chlapa bral tenkrát jako vetřelce, těžko říct :nevim:

Přítel s námi nebydlí, bydlíme od sebe 10 km a vidíme se tak obden, ale dost času spolu trávíme.

• Citovat
  • Upravit
2895
@asha píše:
No ja s tim u nejmladsiho pocitam. :mrgreen:

No ja prave u toho mladsiho, ac by ho to urcite bavilo :lol: radeji ne. :cert: :cert: :mrgreen: Harmonika to jisti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453

Tak smesne mi to neprijde a uz by mnela sakra vedet, co si muze a nemuze dovolit. Sesekala bych ji prdel, zr by si nesedla.To jsou dnes ty odpurci fyzickych trestu, nerikam mlatit hlava nehlava, ale tohle uz je aspon pro mne duvod, dat ji na zadek.Ja si oamatuju, ze jsem asi v seste tride prepsala znamku v zakovsky, dodtala jsem vareckou tak, ze jsem si tak 3 dny nesedla a prisaham, ze uz mne to nikdy v zivote nenapadlo :lol:.A zadny trauma z toho fakt nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.14 13:11

@concetta strašní dramatici tady. jakoby tu byli všichni ty spořádané děti. mladá se v životě neztratí a myslím, že se svojí povahou bude mít líp jako ty vlezprdelky. každopádně sprostá slovíčka by ještě používat neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
6.2.14 13:12

@concetta aha… Tak to pak jo :roll: taky by ses smála tak pohotové reakci na očním bez oka?! :nevim: a jak vždy říkal můj táta o spratkách… Chytnout pod krkem a zatřást

Příspěvek upraven 06.02.14 v 13:14

• Citovat
  • Upravit
káťa
6.2.14 13:12

Ale já nejsem odpůrce fyzických trestů a mladá občas na zadek dostane, to mi věř. Jenže to na ní jaksi nezabírá :nevim:
Sice si pořve, omluví se, ale příště to udělá znova. Speciálně s tím nadáváním či bitím.

Naopak, doufám, že by se při Judu mohla vybít a zklidnit a naučit se ivládat své emoce.

• Citovat
  • Upravit
857
6.2.14 13:14

@asha to máte pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
6.2.14 13:15

Jinak kolegyně v práci má taky holčičku v první třídě, kterou baví učení, hltá paní učitelku, ve všem se snaží zavděčit, hned po příchodu domů prosí, aby mohla psát úkoly, když přinesla jedničku bez hvězdičky, tak brečela, píše jen krasopisně a sprosté slovo nikdy neřekla, chodí na aerobiček.
Je to s mojí jako Jekyll a Hyde, kolegyni kolikrát ani nevěřím, že je tohle možné :zed:

• Citovat
  • Upravit
concetta
6.2.14 13:16

Snad nikoho tím nožem nebodla, nebo snad ano?

Já jsem na své děti dost přísná a přesto mě dcera občas také napálí (slovně) něco, co bych vůbec nečekala… To je povahou, syn - stejná výchova - je úplný mílius. Holt to s ní má zakladatelka těžší (jako já se svou dcerou), ale rozhodně bych se z toho nehroutila.

@Kies píše:
@concetta aha… Tak to pak jo :roll: taky by ses smála tak pohotové reakci na očním bez oka?! :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
Kies
6.2.14 13:16

@kamikaa presne, ja si spendlikem ‚vyskrabala‘ moji prvni trojku a prepsala… Dostala jsem jako blazen a take jsem bez traumatu :dance:

• Citovat
  • Upravit
857
6.2.14 13:17

Pokud nemá přítele ráda a tvrdí, že je na ní zlý tak to může být důvod…třeba si myslí, že vás přítel od ní odtahuje…má jenom vás když jí tatínek zemřel…zkusila bych toho psychologa, ale není to jen jedno sezení..Znám to taky jsem k němu musela chodit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
6.2.14 13:17

Ono taky opravdu zalezi i hodne na povaze ditete, mam jeste syna 16 let a ten za svuj zivot dostal tak jednou pres zadek, proste byl hodnej a je do dneska.Jako brbla vzdycky v pokoji :mrgreen: ale pohoda.Zato ten triletak :roll: ro bude jina kava. A ta dvouleta, taky mazec.To je zase histerka a general. Noooo jsem zvedava, co nas jeste ceka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
6.2.14 13:18

Ona také minule dostala za nadávání a praní ve škole na zadek, až mě pálila ruka až do večera. A újmu nemá. Jen to jaksi nemá ten účinek, aby to příště neudělala. :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
5826
6.2.14 13:18
@káťa píše:
Přítel s námi nebydlí, bydlíme od sebe 10 km a vidíme se tak obden, ale dost času spolu trávíme.

Takže u vás nepřespává, neobědvá, nevečeří, prostě nežije s vámi, nežijete jako rodina? Tak to by snad nemělo mít takový vliv, jestli se jenom ob den na chvíli sejdete a pak si jdete každý do svého :nevim: Zkus si s ní o tom promluvit. Já to se synem probrala a prodiskutovala, než jsem si se svým současným mužem začala, naštěstí byl v pohodě a kluci si padli do oka hned od začátku, tak jsem byla moc ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí