Dcera je na mě závislá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3HE
22413
25.6.14 18:14

@ŠestýSmysl je dobré být trochu sobecká a když tatínek přijede, dát mu dcerku a užít si trcóchu samoty… třeba se projet na kole, nebo se poválek na gauči u filmu nebo uklízet… já si uklízení bez dětí celkem užívám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
25.6.14 18:16

@3HE Mrknu a třeba něco vyberu. Děkuji moc! A ještě se chci zeptat, nezvykne si takhle až moc? Jako že jí budu mít pořád „na zádech“? :mrgreen: :mrgreen:
Omlouvám se, jestli to jsou pitomý dorazy, je to moje první miminko, pořád se učím… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
25.6.14 18:18

@3HE No usíná. Někdy u flašky a to kolem 9h. Poslední dobou ale dřív a budí se tak po 1h.,pak kolem 3h. a v 6h. už vstáváme všichni :roll:!Pokud neusne u flašky, řve a usne na břichu. Tohle dělá až posledních 14dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
25.6.14 18:19

@ŠestýSmysl Určitě ne, jakmile začne lézt a potom i chodit, bude celá hrrr do toho být nezávislá a všechno sama prozkoumat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
25.6.14 18:20
@AliTad píše:
@ŠestýSmysl Určitě ne, jakmile začne lézt a potom i chodit, bude celá hrrr do toho být nezávislá a všechno sama prozkoumat :kytka:

Tak já dám na Vás, ale jestli se jí pak „nezbavím“,tak Vám jí přivezu na pohlídání :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
25.6.14 18:21

@ŠestýSmysl tak do devátého měsíce je lepší poloha ve předu… hlavně kvůli nasazování a sundávání, když jsi na to sama…

a nezvykne si až moc… naopak - naplní si svoji citovou nádobu a pak bude klidnější. u nás to tak fungovalo. a když chtěl ke mě, tak mi to nevadilo, ptž jsem ho měla u sebe, ale volné ruce. vařit s tím nešlo, ale třeba pověsit prádlo, posbírat ho, uklidit drobnosti po bytě, nebo si nachystat jídlo, nebo vysávat koberec…

až něco najdeš, dej sem odkaz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
25.6.14 18:22
@ŠestýSmysl píše:
@3HE No usíná. Někdy u flašky a to kolem 9h. Poslední dobou ale dřív a budí se tak po 1h.,pak kolem 3h. a v 6h. už vstáváme všichni :roll:!Pokud neusne u flašky, řve a usne na břichu. Tohle dělá až posledních 14dní…

takhle se mi syn taky budí a to má 16m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
25.6.14 18:22
@ŠestýSmysl píše:
Tak já dám na Vás, ale jestli se jí pak „nezbavím“,tak Vám jí přivezu na pohlídání :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
25.6.14 18:23

@3HE Já teda nemám až tolik práce, přece jen jsem sama v týdnu. Uvařím si na 2-3 dny a peru 1× v týdnu, pak o víkendu…Ale stejně potřebuji chvilinku odpočinku. Stačí tak hoďka přes den, ale ani tu mi nedopřeje. Jakmile jí položím do postýlky a jdu si sednout, křičí. I když si jí vezmu k sobě a ležíme. Chce prostě chovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
25.6.14 18:24
@3HE píše:
takhle se mi syn taky budí a to má 16m.

Já doufala, že v těchto měsících už bude spát od 19 - 10h.bez přerušení :mrgreen: :mrgreen:.Tím se uklidňuju… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
25.6.14 18:25
@3HE píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bez legrace… ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
25.6.14 18:31
@ŠestýSmysl píše:
Já doufala, že v těchto měsících už bude spát od 19 - 10h.bez přerušení :mrgreen: :mrgreen:.Tím se uklidňuju… :mrgreen:

tak od 19 možná, ale do 10? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

já mám práce hodně… máme barák, tři děti, vařím denně… permanentně nestíhám a dost mi z toho hrabe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
25.6.14 18:34
@3HE píše:
tak od 19 možná, ale do 10? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:já mám práce hodně… máme barák, tři děti, vařím denně… permanentně nestíhám a dost mi z toho hrabe :roll:

Ještě napíšu. Jdu koupat… ;) tak mi nikam neuteč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
25.6.14 19:07

Tak jsem zpátky a malá v pelechu :D. Uvidíme, do kdy bude spinkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
25.6.14 19:30

@ŠestýSmysl Já jsem to s dcerou měla to stejné - měla jsem ji po 15letech, teď jsou jí 4roky. Ona byla vlastně jako první dítě… a taky byla kontaktní miminko, ale možnost nosítka nai šátku mne ani nenapadla… místo toho jsem jen zuřila, že je rozmazlená a že nemám kousek klidu pro sebe.

Teď se synem je to stejné, ale seznámila jsem se s holkou, která ani nemá kočárek a nosí miminko jen v šátku nebo nosítku… tak mě to inspirovalo, ona mi všechno vysvětlila a půjčila mi šátek. Potom jsem si pořídila Kibi. a nakonec tohle: http://www.hipseat.cz/ - taky super na takové poponášení a hlavně mě vůbec nebolí záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí