Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@SandraS píše:
@ŠestýSmysl
Syn byl také hodne chovaci, nosila jsem od zacatku v šátku, později v nositku. Vše jsem dělala s nim, ráda vzpomínám na to, jaky jsem měla poradek a vše udělanéve volných chvílích - kdyz on spal, jsem pak měla volno i já
Čím víc se hybal, tím min se chtěl nosit, i kdyz je to porad moje malé ťulidlo a rad se poponese jen tak na rukách.
Malá je dneska zase „normální“
!Ale musím na ní dělat pořád nějaké blbinky…jakmile jsem fuč, bulí, křičí, kvíká
.Dnes má ale mnohem lepší náladu. Zkusím se na nějaké to nosítko podívat, ale ještě jsem neměla čas ![]()
Jo tak, tak to maminku nemůžeme nutit… člověk by pak měl z hlídání akorát výčitky co…
Držím palce, ať se to zlepší!!!
@Ketule007 píše:
@ŠestýSmyslJo tak, tak to maminku nemůžeme nutit… člověk by pak měl z hlídání akorát výčitky co…
Držím palce, ať se to zlepší!!!
Děkuji, jsi hodná…Dnes je to super.Asi se dobře vyspala, ale nechci to zakřinout
!
@3HE no prave, ze v satku snadno podsadis dite i na boku. V klokanovi nebo smycce… To je skoda. Tak to pro me nositko nebude, jen pro pritele ![]()
@MiaD V KiBi se urcite na boku nosit dá, nezkousela jsem to, jen viděla v návodu.
@MiaD píše:
@3HE no prave, ze v satku snadno podsadis dite i na boku. V klokanovi nebo smycce… To je skoda. Tak to pro me nositko nebude, jen pro pritele
Aha, tak to nevím, tak daleko jsem v šátkování nedošla… já jsem pak zvolila ergonomické nosítko. Já spíše pro zdraví dítěte uznávám šátek - přece jen kopíruje lépe dítě…, ale nosítko bylo pohodlnější k nasazování i sundávání… Nenosila jsem dlouho - vždy jen tak půl hodiny..
@ŠestýSmysl píše:
Malá je dneska zase „normální“!Ale musím na ní dělat pořád nějaké blbinky…jakmile jsem fuč, bulí, křičí, kvíká
![]()
.Dnes má ale mnohem lepší náladu. Zkusím se na nějaké to nosítko podívat, ale ještě jsem neměla čas
To je fajn, že jste měly hezký den ![]()
@3HE píše:
To je fajn, že jste měly hezký den
Po 14dnech jsem si ho taky zasloužila
!Už chrní, prcek. Dokonce vydržela chvili na posteli sama, bavily jí vlhčené ubrousky, chtěla je sníst
Jste moc hodný, že jste mě vyslechly, holky
.Já jsem už fakt netušila, co mám dělat.
@ŠestýSmysl tak my třeba poradíme, ale třeba to k ničemu nebude, ale aspoň máš spřízněnou duši ![]()
@3HE píše:
@ŠestýSmysl tak my třeba poradíme, ale třeba to k ničemu nebude, ale aspoň máš spřízněnou duši
To jo
.Přítel v práci, já zoufalá
Tohle mě fakt zaskočilo. Nenapadlo mě, že zrovna naše malá bude tak vyvádět. Jsme s přítelem docela klidný povahy
.Teda přítel jo, já až po seznámení s ním
Zítra jedeme k mamce a tam je vždycky blázinec, tak snad to malá prospí ![]()