Dcera je na mě závislá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
989
26.6.14 18:04
@SandraS píše:
@ŠestýSmysl
Syn byl také hodne chovaci, nosila jsem od zacatku v šátku, později v nositku. Vše jsem dělala s nim, ráda vzpomínám na to, jaky jsem měla poradek a vše udělané ;) ve volných chvílích - kdyz on spal, jsem pak měla volno i já ;) Čím víc se hybal, tím min se chtěl nosit, i kdyz je to porad moje malé ťulidlo a rad se poponese jen tak na rukách.

Malá je dneska zase „normální“ :mrgreen:!Ale musím na ní dělat pořád nějaké blbinky…jakmile jsem fuč, bulí, křičí, kvíká :mrgreen: :mrgreen:.Dnes má ale mnohem lepší náladu. Zkusím se na nějaké to nosítko podívat, ale ještě jsem neměla čas :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
26.6.14 20:07

@ŠestýSmysl

Jo tak, tak to maminku nemůžeme nutit… člověk by pak měl z hlídání akorát výčitky co…

Držím palce, ať se to zlepší!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
26.6.14 20:23
@Ketule007 píše:
@ŠestýSmysl

Jo tak, tak to maminku nemůžeme nutit… člověk by pak měl z hlídání akorát výčitky co…

Držím palce, ať se to zlepší!!!

Děkuji, jsi hodná…Dnes je to super.Asi se dobře vyspala, ale nechci to zakřinout :D :mrgreen:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.6.14 21:21

@3HE no prave, ze v satku snadno podsadis dite i na boku. V klokanovi nebo smycce… To je skoda. Tak to pro me nositko nebude, jen pro pritele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
26.6.14 21:25

@MiaD V KiBi se urcite na boku nosit dá, nezkousela jsem to, jen viděla v návodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
26.6.14 21:44
@MiaD píše:
@3HE no prave, ze v satku snadno podsadis dite i na boku. V klokanovi nebo smycce… To je skoda. Tak to pro me nositko nebude, jen pro pritele :)

Aha, tak to nevím, tak daleko jsem v šátkování nedošla… já jsem pak zvolila ergonomické nosítko. Já spíše pro zdraví dítěte uznávám šátek - přece jen kopíruje lépe dítě…, ale nosítko bylo pohodlnější k nasazování i sundávání… Nenosila jsem dlouho - vždy jen tak půl hodiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
26.6.14 21:45
@ŠestýSmysl píše:
Malá je dneska zase „normální“ :mrgreen:!Ale musím na ní dělat pořád nějaké blbinky…jakmile jsem fuč, bulí, křičí, kvíká :mrgreen: :mrgreen:.Dnes má ale mnohem lepší náladu. Zkusím se na nějaké to nosítko podívat, ale ještě jsem neměla čas :oops:

To je fajn, že jste měly hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
26.6.14 21:49
@3HE píše:
To je fajn, že jste měly hezký den :kytka:

Po 14dnech jsem si ho taky zasloužila :-)!Už chrní, prcek. Dokonce vydržela chvili na posteli sama, bavily jí vlhčené ubrousky, chtěla je sníst :mrgreen: :mrgreen: Jste moc hodný, že jste mě vyslechly, holky :kytka:.Já jsem už fakt netušila, co mám dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
26.6.14 21:53

@ŠestýSmysl tak my třeba poradíme, ale třeba to k ničemu nebude, ale aspoň máš spřízněnou duši :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
26.6.14 21:57
@3HE píše:
@ŠestýSmysl tak my třeba poradíme, ale třeba to k ničemu nebude, ale aspoň máš spřízněnou duši :srdce:

To jo :hug:.Přítel v práci, já zoufalá :mrgreen: Tohle mě fakt zaskočilo. Nenapadlo mě, že zrovna naše malá bude tak vyvádět. Jsme s přítelem docela klidný povahy :mrgreen: :mrgreen:.Teda přítel jo, já až po seznámení s ním :oops: Zítra jedeme k mamce a tam je vždycky blázinec, tak snad to malá prospí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
26.6.14 22:10

@ŠestýSmysl tak si to tam hezky užijte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...