Dcera má problém si vybrat koníček...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2085
21.12.21 18:44
@Sany80s píše:
Přijde mi, že tady bude hlubší problém a snažila bych se to nějak zjistit.
Ale pokud by tam nějaký problém nebyl, pak bych trvala na tom, že si něco vybere a dělat bude. Za mě sport a sportovní přístup k životu určitě patří a člověk by se měl vtom základu rozvíjet i ve sport, přestože je třeba jinak umělecky založen.
Pokud bys nějaký problém zjistila, myslím si, že vyřešením se zlepší i vztah k pohybu a sportovnímu koníčku.

Já myslím, že dost možná je tu jediným problémem nátlak matky. Prostě tím naléháním, ať si něco vybere, se holka cítí nucena a dítě i puberťák se pak brání tím, že kategoricky odmítá cokoliv… Co se týče koní, tak zrovna to je něco, po čem touží skoro každá holčička a skoro každou holčičku to kolem puberty začne přecházet. A vůbec se nemusí nepohodnout s kolektivem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
21.12.21 19:02

A musi delat nejaky sport?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.12.21 16:17
@ka2ka píše:
no ono se jí nebudou smát že je tlustá spíš že je blbá a to je horší a tvoje starší dcery jsou úžasný chytrý skvělý holky jen ty to nevidíš

Ona vidí jen syna a teď to mimimo, které má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
22.12.21 16:27
@topazio píše:
Ona vidí jen syna a teď to mimimo, které má.

meh má mimino? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.12.21 16:29
@Arboretka píše:
meh má mimino? 8o

Teď zase psala, že ho čeká. Ale bude ho mít. Snad to nebude dcera, protože ji čeká peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
22.12.21 16:38
@topazio píše:
Teď zase psala, že ho čeká. Ale bude ho mít. Snad to nebude dcera, protože ji čeká peklo.

to tedy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová