Dcera mého přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101594
7.11.24 15:54
@Tayen píše: Více

No, me neprijde v poradku, ze nema snahu s ni trávit vice casu… Tedy s dcerou samozřejmě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
7.11.24 15:58
@Lojzísek píše: Více

A za rok to bude taky v pohode, nebo uz ne, kdyz spolu budou skoro rok a pul? At si oslavi Jeziska sam s dcerou, ale slavit i s ex mi pripada nevhodne, kdyz ma novou partnerku. Nelibilo by se mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.24 15:59

@j.a.n.i1 oni dva to maji nastavene tak, ze byvala mu ji 2× do tydne vozi, ona se odstehovala dal, je to asi hodina cesty odsud a ma tu nejaky zavazek, kvuli kteremu tu 2× tydne dojizdi a vzdycky u nej vysadi malou a cestou zpet si pro ni prijede. On si pro ni nejezdi vubec, ale stezoval si mi, ze ji ma malo. Rekla jsem mu na to, ze by si ji mohl brat treba jednou mesicne od patku do nedele aby si to spolu poradne uzili, na to mi rekl, ze mala na to jeste neni pripravena aby spala 2 noci bez sve matky. Pry byl kolikrat problem i na jednu noc.

• Citovat
  • Upravit
101594
7.11.24 16:00
@Gerbera001 píše: Více

Asi takhle zakazat mu to nemuze, ale na druhou stranu bych se vybodla na to pribehnout jak pejsek, az byvalka s dcerou vypadnou, to at si trci doma sam… A udelala bych si vanoce solo jen se svym ditetem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.24 16:01

@j.a.n.i1 ja si rikam uplne to same, prijde mi to trosku potupne abych cekala na pokyn, kdy odjedou a muzeme prijit.

• Citovat
  • Upravit
101594
7.11.24 16:02
@Anonymní píše: Více

No, takže on se vlastně starat nechce, tim je to jasny. Nevim, asi bych si nekoho takoveho nechala jako příležitostného milence a partaka na zabavu a tim padem netreba resit zbytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6910
7.11.24 16:06

Jste spolu fakt jen pár týdnů. Nepřijde mi to potupné. Vždyť je to pro tvé dítě doslova cizí chlap. Vyšla bych vstříc, za rok vše může být úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
7.11.24 16:07

My jsme kdysi taky trávili první štědrý den, co jsme byli od sebe, spolu kvůli dcery. Dceři byly tři roky, byla tam i širší rodina, pak jsme si doma sami rozbalili dárky a ex odjel. Nutno dodat, že jsem v té době nikoho neměla a celou dobu mi to nebylo nějak extra příjemné, ale kvůli dcery jsem se přemohla. Taky ze začátku, když se odstěhoval, tak jsem tam malou nenechávala přes noc nebo na víkend a jezdila jsem na návštěvy s ní, byla vážně mala.
Opravdu jsem to ale nedělala pro to, že bych chtěla ex zpět, nebo to v sobě neměla uzavrene. A vždy jsem se cítila zvláštně a nijak zvlášť jsem si to neuzivala. Spíš naopak. Dělala jsem to kvuli dceři, chtěla jsem, ať si zvykne na nové prostředí apod. Až časem začala jezdit sama na celé vikendy.
Jste spolu relativně krátce, asi bych mu do toho nezasahovala. Ale taky bych se na něj zatím nějak extra neupinala. Kdo ví, zda to má on v sobě srovnané, vzhledem k tomu, jak moc ti o té bývalé vše vykládal. Navíc jeho přístup k dceři, kdy ji vše povolí, jen ať je spokojená a líbí se jí u něj…nevím nevím. :nevim:

Příspěvek upraven 07.11.24 v 16:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56030
7.11.24 16:08

Jste spolu chvíli. Potupně to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15191
7.11.24 16:09

A proč nepřijde on k tobě? Jste spolu krátce, nechala bych to plynout a dopřála příteli čas s dcerou o samotě. Vánoce bych si udělala podle sebe a svého dítěte, přítel se buď připojí nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.24 16:12

@Alušáček on k nam celkove moc nechodi, vetsinou chodime my k nemu, ma k tomu argument takovy, ze on ma rodinny dum a ja mam 1+1 a neni tu co delat, takze to, ze by na vanoce prisel on, to asi u nej nehrozi.

• Citovat
  • Upravit
105978
7.11.24 16:16

A po téhle jeho větě o vánocích s ním ještě jsi?
Přítel, co je vánocích raději s bejvalkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105978
7.11.24 16:20
@Janli píše: Více

Tak těmi Vánocemi ji tu matraci potvrdil, protože partner by chtěl být s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105978
7.11.24 16:21

To bych určitě nešla…on už si vybral s kým chce být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105978
7.11.24 16:23