Dcera nepracuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
6.1.20 14:30
@Anonymní píše:
@lucenka Když se vaše dítě zaměstná, nebude chtít vidět smlouvu?

ne, po mě to taky nidko nechtěl a nechápu, proč bych měla rodičům ukazovat svou pracovní smlouvu. Oni mi taky svojí neukazují.

• Citovat
  • Upravit
14957
6.1.20 14:31
@Anonymní píše:

Mé dítě pracuje už při SŠ a smlouvu jsem neviděla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
6.1.20 14:31
@Anonymní píše:
@lucenka A proč ne? Jasně, že chci vidět smlouvu.

jasně, holky měly pravdu :mrgreen: meh :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.1.20 14:33
@sagina píše:
jasně, holky měly pravdu :mrgreen: meh :mrgreen:

ne Meh ne, ta má mladší dceru. Ale ta druhá hvězda, co má dceru v zahraničí a dcera s ní přerušila veškeré kontakty poté, co matinka volala do práce, zda tam dcera chodí a sledovala jí, jeslti ráno jde opravdu do práce. Tak dcera radši zdrhla do zahraničí a matce neřekla ani o své svatbě.

• Citovat
  • Upravit
26578
6.1.20 14:35

@Kelsey Ja bych doma taky nevydrzela ( i kdyz se obcas zasnim, kdyz jsem utahana :mrgreen: ), taky bych je uzivila, ale zase se mi nelibi predstava, ze nekdo vycita zene, ze je doma stastna s detma. Lenost mi vadi desne, ale sama zakladatelka psala, ze dcera ma doma naklizeno a stara se. Nezije na ukor nekoho, maji to doma takto rozdeleno, za mne ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.20 14:36

@lucenka Já s tím problém nemám, moje dcera viděla i můj účet, co je na tom, přeci nemám co skrývat.

• Citovat
  • Upravit
1229
6.1.20 14:38

Nikdy mě nenapadlo kontrolovat pracovní smlouvy svých synů, nebo jim takto nepřiměřeně kafrat do života. Zakladatelko, jsi psychicky nemocná - léčíš se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.20 14:40

@Blankaspl Prosím vás a to z čeho soudíte? Není to moc tvrdé slovo - psychicky nemocná? Když někdo lže, tak mu už nevěříte a chcete se ujistit, že je to tak, jak vám říká.

• Citovat
  • Upravit
24379
6.1.20 14:40
@Anonymní píše:
@wildcherry Když vám dítě lže jak pak mu můžete věřit?

S timto souhlasim, mam dceru v puberte a toto resim taky, jenomze ona je ve veku (12,5let)kdy ji vysvetluji a ucim ji a sama na to lhani, neduveru doplaci, ze takto opravdu ne.Taky je otazka, proc ti dcera lze v dospelem veku a o cem ti lze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.20 14:41

@wildcherry Lhala mi o práci, o svých úsporách, že pracuje a nepracovala.

• Citovat
  • Upravit
14957
6.1.20 14:41
@Anonymní píše:
@Blankaspl Prosím vás a to z čeho soudíte? Není to moc tvrdé slovo - psychicky nemocná? Když někdo lže, tak mu už nevěříte a chcete se ujistit, že je to tak, jak vám říká.

Jenomže, co je mezi vámi, to víš jen ty sama. My to nevíme, píšeš tu jen úseky a taky to nevyřešíme. Pokud lhala a vedla všelijaký život, v tom případě buď ráda, že se usadila a užívej si vnoučete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21409
6.1.20 14:42

A jo, ty jsi ta matka, co volá dceři a chce po ní vidět zůstatek účtu a jestli má našetřeno :mrgreen: nedávno tu byla diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.1.20 14:42
@Anonymní píše:
@wildcherry Lhala mi o práci, o svých úsporách, že pracuje a nepracovala.

a na to jsi přišla jak, že nepracovala? Sledovala jsi jí, jestli chodí do práce? Nebo jsi do té práce volala?

• Citovat
  • Upravit
74217
6.1.20 14:43
@Anonymní píše:
@lucenka A proč ne? Jasně, že chci vidět smlouvu.

Tohle delala moje svagrova. Vyvaruj se takovemu psychopatismu. Svagrovka je trosku divna. Jeji mlada si nasla sama brigadu na leto, kdyby to vyslo, tak se ji mohla venovat o vikendech a po skole. A moje prastena svagrova volala nadrizenemu netere (v te dobe dospela holka), jestli prisla na smenu, jestli opravdu chodi na brigadu.
No mlade uskodila, protoze s ni udelala neschopnou pipi, znemoznila ji uplne, takze se ji vedouci zbavil a bylo po dobre brigade.
Tohle nedelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.1.20 14:43
@Anonymní píše:

No, nevidim k tomu důvod 8o. Ja teda ukazala, ale protoze jsem chtela a protoze mam maminku, ktera se tim zivi a chtela jsem, at mi to prolitne.Ale jinak urcite ne.Proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová