Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dcera pracuje v nemocnici chce být doktorka tak má docela slušné peníze.
zodpovědná je a nechci si nějak s ní zkazit vztah tím že jí to zakážu za 6 měsíců jí bude 18. Ale to je ten rodičovský cit nebo co že myslíte i na to nejhorší. samozdřejmě by jsem byla ochotná jim pár tisíc přispívat kdyby neměli nebo něco koupit do domácnosti to je jasný je to má dcera.
V nemocnici???Doktorka??? To by měla být na gymplu a učit se, až by se jí prášilo za ušima. Navíc medicína je obor, při jehož studiu se na brigády takřka nechodí…už vidím, že ji ten její bude tak dlouho živit
a že za tu dobu neotěhotní. Do toho jrste starost o chlapa a celou domácnost…mela jsem lehčí skolu a ve zkouškovém jsem byla ráda za domaci pohodu u našich. Jak čuchne k penězům, nebude se chtít stát zase jen studentkou…no moc reálně splnění jejího snu nevidím
![]()
Já se odstěhovala hned po maturitě, trochu mi teď přijde, že jsem ztratila roky „dělání si co chci“
každopádně jsem to s rodiči nijak víc nerozebírala a prostě šla. Tzn. do ukončení školní docházky bych dceru držela doma, nebo ji řádně poučila o těhotenství a antikoncepci. Na tu doktořinu bych to neviděla, to je 6 let šrocení a žádných brigád ![]()