Dcera se cítí být gayem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.4.17 20:24

Paní Fifkovou jsem nedávno kontatovala, kvůli jinému problému, a napsala mi, že v současnosti nepřijímá žádné nové klienty, že je naprosto vytížená. Ale možná že tohle by vzala spíš, protože to je asi v centru jejího zájmu.

• Citovat
  • Upravit
80
11.4.17 21:10

Nečtu celou diskuzi, ale zkus se podívat na tyhle dvě videa:
https://www.youtube.com/watch?…
 https://www.youtube.com/watch?…

V každém případě, pokud je to opravdu „tahle nemoc“ a není to jen výmysl, tak bych své dítě stoprocentně podporovala… U těch videí jsem brečela, protože to nejvíc, co rodič dítěti může dát, je jeho láska a podpora, ať je to dítě jakýkoliv..
Mysli na to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
11.4.17 21:22

@elisa.qu přečti si její reakce tam se dítě pochopení nedočká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
11.4.17 22:07

@Icestar Cywe co Ty jsi za trolla, to by mě teda fakt zajímalo. A Tvoje zdroje informací… no ty by mě vlastně asi nezajímaly, jistě to budou nějaké odborné recenzované časopisy.

Zvlášť smutné mi přijde, že přiživuješ zakladatelce její stereotypy - tím prodloužíš trápení nejen jí, ale hlavně její dceři. Dle popsaných projevů soudě má velmi jasno, a divila bych se, kdyby se nechala „opravit“ - jen holt bude čelit odmítání svojí matky déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
12.4.17 01:13
@Cindy7 píše:
@Icestar Genetickou výbavu má naprosto v pořádku, ale ona je schopná mě přeřvávat že „ON“, kdykoliv jí řeknu jménem nebo v ženském rodě, je vzteklá jak pes a holky se jí nelíbí, má toho svého gay přítele (ale nelpí na něm tak že by to dělala jen protože on je gay)…mluví a komunikuje jen v mužském rodě, ženský naprosto odmítá a na oslovení „slečno“ lidem odpovídá, jestli si dělají p*del…

V pubertě revoltuje spousta dětí. Zkus vyčkat, jak se to ustojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
12.4.17 11:52
@Cindy7 píše:
Ahoj holky, asi potřebuji pomoct, protože mám pocit, že situaci která přišla, už nezvládám. Před šestnácti lety se mi narodila zdravá a krásná holčička, která se ale moc jako holčička neprojevovala. Pociťovala odpor ke všem holčičím činnostem a věcem (na tom by nebylo nic špatného ani nezvyklého, sama jsem nebyla jiná), neměla vůbec žádné kamarádky a kluci ji k sobě nebrali. S příchodem puberty se začala více hledat a měla snad dvě přítelkyně, které ale později nechala „plavat“ a neustále mi tvrdila, že není na holky. Potom měla přítele, kamaráda svého bratra, který se k ní choval moc hezky, ale ona ho po týdnu nechala být s tím, že nesnáší, jak něžně a jako s holkou s ní mluví. Prý je na kluky, ale cítí a vnímá se jako kluk. Zkrátka a dobře, má dcera se cítí být gayem a touží podstoupit přeměnu pohlaví. Navíc si našla přítele gaye, který ji bere takovou jaká je a v přeměně ji podporuje. Jednou jsem slyšela, jak se spolu baví přes dveře o intimním životě a onen přítel jí říkal, že bere jako samozřejmost, že jí na prsa ani rozkrok nesahá, že je mu jasné, jak nepříjemné jí to je a mluví s ní v mužském rodě.
Zlobím se na svoji dceru, že nemůže být normální nebo třeba jen lesbička nebo jen „kluk“, ale ona musí chtít být gay, které lidi tolik odsuzují. :roll: Co byste na mém místě dělaly vy? Nevím jak jí to mám vysvětlit, že si vybírá moc trnitou cestu…

jako pro její maminku je to pro tebe těžké, ale pro ni ještě těžší, i když by byla klukem vždy pro tebe bude ta malá holčička…přece se jí nevzdáš, je a bude tvoje a pohlaví a orientace to nezmění, moc tě ted potřebuje a pokud to spolu překonáte tak váš vztah bude jedinečný a unikátní :hug: přeju hodně sil pro obě, jako máma si to umím představit jaké to pro tebe je, doufám, že to zvládnete ona za to nemůže :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cindy7
13.4.17 08:11

Tak jo holky, měla jsem s dcerou menší diskuzi a probraly jsme to celé od A do Z a skončily objednané u sexuoložky Fifkové. Bude mi trvat, než se se situací sžiji, ale snad, tak jak píšete, to bude stát za to. Dcera má radost a prozradila mi, že se bude chtít na konci jmenovat Timothy, tak se ode dneška snažím,„zvykat“ na Tima. :mrgreen: Děkuji za info, které jste mi poskytly. :)

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
13.4.17 12:19
@Cindy7 píše:
Tak jo holky, měla jsem s dcerou menší diskuzi a probraly jsme to celé od A do Z a skončily objednané u sexuoložky Fifkové. Bude mi trvat, než se se situací sžiji, ale snad, tak jak píšete, to bude stát za to. Dcera má radost a prozradila mi, že se bude chtít na konci jmenovat Timothy, tak se ode dneška snažím,„zvykat“ na Tima. :mrgreen: Děkuji za info, které jste mi poskytly. :)

Muselo tě to stát hodně sil. :kytka: :kytka: :kytka: Jsi dobrá a přeju ti, abys to zvládla.

• Citovat
  • Upravit
11565
13.4.17 12:27

@Cindy7 :hug: Moc držím palec a fandím vám oběma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
13.4.17 12:39

Jejda, to si nedovedu představit. Asi by mě to hrozně psychicky ubíjelo. Asi bych na dceru zanevřela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8149
13.4.17 12:49
@LadyBrigit píše:
Jejda, to si nedovedu představit. Asi by mě to hrozně psychicky ubíjelo. Asi bych na dceru zanevřela :oops:

Ty bys na dceru zanevřela, když zrovna potřebuje někoho, aby jí pochopil? To by asi ubíjelo každého, tato situace, ale je potřeba se s tím naučit žít a nějak to řešit. Ono žít celý život s pocitem, že jsem se vykašlala na dceru asi taky psychice moc nepřidá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cindy7
13.4.17 15:50

@Slečna Ferka @Kobliha51 Děkuji, začínám věřit, že to bylo správné rozhodnutí. Doma napětí opadlo a vystřídala ho příjemná pohoda, protože se Tim nemá potřebu zavírat do pokoje. Koukli jsme na film, šli na oběd a dneska ho ještě vezmu někam ven, uvidíme, kam. :)

• Citovat
  • Upravit
27767
13.4.17 15:53
@Cindy7 píše:
@Slečna Ferka @Kobliha51 Děkuji, začínám věřit, že to bylo správné rozhodnutí. Doma napětí opadlo a vystřídala ho příjemná pohoda, protože se Tim nemá potřebu zavírat do pokoje. Koukli jsme na film, šli na oběd a dneska ho ještě vezmu někam ven, uvidíme, kam. :)

tak to mám naprosto upřímnou radost, že vám to takhle jde i když to bude hodně náročný pro tebe i pro něho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
13.4.17 15:53
@Cindy7 píše:
@Slečna Ferka @Kobliha51 Děkuji, začínám věřit, že to bylo správné rozhodnutí. Doma napětí opadlo a vystřídala ho příjemná pohoda, protože se Tim nemá potřebu zavírat do pokoje. Koukli jsme na film, šli na oběd a dneska ho ještě vezmu někam ven, uvidíme, kam. :)

Drz se, posilam vnitrni silu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
13.4.17 15:56

@Cindy7 podpoř ji, zkuste docházet za odborníkem (obě..a každá zvlášť), přeměně pohlaví stejně předchází kolečka pohovorů a ani nevím, jestli by jí to v 16 udělali

jinak nevím, co chceš dělat :nevim: pokud je nešťastná ve svém těle, asi se nechceš jako matka koukat na to, jak trpí :nevim:

a pokud nebude žít někde na vesnici, nikdo se na ní jako na gaye špatně koukat nebude :nevim: bude to znít asi blbě, ale buď vděčná, že dceru (syna) máš a její zdravotní problém jde vyřešit ještě poměrně snadno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí