Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@EmmaAnna píše:
@Cindy7 podpoř ji, zkuste docházet za odborníkem (obě..a každá zvlášť), přeměně pohlaví stejně předchází kolečka pohovorů a ani nevím, jestli by jí to v 16 udělalijinak nevím, co chceš dělat
apokud nebude žít někde na vesnici, nikdo se na ní jako na gaye špatně koukat nebude: bude to znít asi blbě, ale buď vděčná, že dceru (syna) máš a její zdravotní problém jde vyřešit ještě poměrně snadnopokud je nešťastná ve svém těle, asi se nechceš jako matka koukat na to, jak trpí
trochu divný názor, ono nezáleží kde žijí, ale na lidech klidně na ní můžou koukat blbě i ve městě
@ka2ka tak co si budeme povídat, jinak se určitě žije gayům v Praze a jinak na jihu Moravy ![]()
@EmmaAnna píše:
@ka2ka tak co si budeme povídat, jinak se určitě žije gayům v Praze a jinak na jihu Moravy
jak jsem psala záleží na lidech a né na místě kde žijí, ono tvůj názor je toho příkladem ![]()
@EmmaAnna Tak zrovna u nás v maličké jihomoravské vesničce dva takoví týpci žijí spolu v domečku a ještě jsem si nevšimla, že by s tím někdo měl problém ![]()
@fenny píše:
@EmmaAnna Tak zrovna u nás v maličké jihomoravské vesničce dva takoví týpci žijí spolu v domečku a ještě jsem si nevšimla, že by s tím někdo měl problém
Zdravim, vim, ze table diskuze je uz x let stara, ale mam podobny problem s dcerou (13 let). Citi se byt gayem. Ma nekdo stejnou zkusenost? Potrebovala bych si s nekym popovidat jak to zvladaji atd…
@Lena305 píše:
Zdravim, vim, ze table diskuze je uz x let stara, ale mam podobny problem s dcerou (13 let). Citi se byt gayem. Ma nekdo stejnou zkusenost? Potrebovala bych si s nekym popovidat jak to zvladaji atd…
Promin, ale moc to nechápu, chce být klukem na kluky? nebo jí přitahujou holky a chce být lesba?
Asi bych jí dala najevo, že jí budu vždycky milovat a podporovat a řekla bych jí ať si to ještě nechá projít hlavou, zeptala se jí proč si to myslí a zkusila najít psychologa, který jí pomůže si myšlenky utřídit…
@welovefashion nevim jak se tu odpovidam jsem tu spis novacek. Ano chce byt klukem a libi se ji kluci ale co jsem ted znistila, tak sama nevi svou sexualni orientaci, ale prvotne chce byt klukem a chova se jako kluk. Jsme objednany k sexuologovi psychologovi, ale to je vce kveten červen terminy a ja bych si moc potrebovala popovidat s nekym kdo resi stejny problem. Strasne spatne to psychicky zvladam 😞
Ahoj, nemám osobní zkušenost. Ale na youtube už roky sleduji Sacconejolys, kteří mají skoro 7 letého kluka, který se cítí jako holka. Prostě se chudák narodil ve špatném těle, pravděpodobně jako Tvá dcera. Už je to asi rok co ho nechávají at se oblíká jak chce - takže má dva šatníky - šaty, sukně, holčičí oblečení a druhý - spíše klučičí. Převážně teda nosí holčičí. Takže bych dceru nechala ať se oblíká jak chce
@Lena305 píše:
@welovefashion nevim jak se tu odpovidam jsem tu spis novacek. Ano chce byt klukem a libi se ji kluci ale co jsem ted znistila, tak sama nevi svou sexualni orientaci, ale prvotne chce byt klukem a chova se jako kluk. Jsme objednany k sexuologovi psychologovi, ale to je vce kveten červen terminy a ja bych si moc potrebovala popovidat s nekym kdo resi stejny problem. Strasne spatne to psychicky zvladam 😞
Jsi ochotná přijmout její jinakost, ať už to dopadne jakkoliv? Od toho bych se já odpíchla.
@GabinkaCh píše:
Toto je neštěstí u vlastního dítěte
Pořád je to lepší, než rakovina nebo jiná vážná nemoc. ![]()
„Ale ona musí být gay“… „Zlobím se, že nemůže být normální“… Tak ty seš teda opravdu správná chápající matka.
Zkus se probrat a pomoct své dceři, aby se cítila, tak jak chce ona, pokud chce být kluk, tak ať je, když bude šťastná, o to by ti mělo jít především a ne to o to, co si řeknou sousedi. ![]()
To jsi ty na tom obrázku? To by leccos vysvětlovalo.