Dej mi pokoj !! Říkáte to dětem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14108
17.6.14 14:00
@lyrica píše:
A co jim teda říkáte, když už toho všeho máte třeba plný kecky? :think: Nevěřim totiž, že tohle se někdy nestane každému :think: :mrgreen:

Tady jsou dokonalé matky, ty nic neříkají. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
17.6.14 14:01

Občas mi to ujelo, mám rarachy tři, takže je to maso :mrgreen: Ale jen doma a jen v případě extrémní vytíženosti, kdy opravdu v minutě musím něco nutně dodělat…a vždycky mě to mrzí. Několikrát jsem se dětem i omluvila, že jsem na ně zrovna neměla čas a byla protivná, protože jsem musela nutně dodělat práci ;) Takže myslím si, že to není normální a třeba na hřišti kam jdeš vyloženě s dětmi za zábavou to fakt nechápu :nevim: Asi musí být vyhořelá nebo má jinou strategii výchovy…Zase za to nikoho neodsuzuju, co já vím, jak to má :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057

@fialína moje slova :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882

@Flyingfrog no jistě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19811
17.6.14 14:02
@lyrica píše:
A co jim teda říkáte, když už toho všeho máte třeba plný kecky? :think: Nevěřim totiž, že tohle se někdy nestane každému :think: :mrgreen:

Když potřebuje pomoct nebo poradit a já zrovna nemůžu, požádám o chvilku strpení nebo vysvětlím, proč nemůžu a jsem zaneprázdněn.

Jsem rád, když mne dcera požádá o pomoc či radu. Ale někdy nemůžu, tak vysvětlím. Neodbydu ji „dej mi pokoj“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
17.6.14 14:02
@Zuzz píše:
A já si myslím, že to o vztahu k dětem vypovídá…A nic dobrého to není.

To by zakladatelka musela znát dotyčnou osobně a delší dobu, aby tento její zážitek o něčem s určitostí vypovídal. Takto se opravdu soudit nedá.

• Citovat
  • Upravit
22093
17.6.14 14:03
@lyrica píše:

Když mi něco takového ujede, tak se za to normálně omluvím - stejně jako se omlouvám komukoli dospělému, když na něj vyjedu, protože „toho všeho mám plné kecky“.

Nevidím v tom rozdíl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
17.6.14 14:04

Na hristi si ty deti muzou hrat, proto tam s nima jde. A jestli ji otravuji i tam a nenechaji ji vydechnout, tak se ani nedivim. Ale urcite to jde rict i jinak. Na syna tyhle vyrazy nepouzivam.

• Citovat
  • Upravit
22093
17.6.14 14:05
@Zuzz píše:
A já si myslím, že to o vztahu k dětem vypovídá…A nic dobrého to není.

Ano - asi tak, jako tento příspěvek vypovídá něco o Tobě.

Konkrétně to, že krátkozrace odsuzuješ lidi bez znalosti celé situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.14 14:05

To bude určitě o nás. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Máme děti 3 letý dvojčata a 1,5 roku rošťák. Taky říkám: " Bež to říct ségře, nebo bráchovi, mě to nezajímá." Moc oblíbená hláška. "nosit tě nebudu, taky mě nenosíš…
Jinak plný kecky toho mám pořád…pohlídáš je ty? To by bylo řešení…tvého problému. ;)

• Citovat
  • Upravit
41882
17.6.14 14:06

@BohunkaP no jasně, ale stane se ti, že to prostě použiješ, ne? Já mu to taky neříkám co pět minut, ale někdy, když třeba vařím, do toho chovám prcka a ona začne zběsile pobíhat po kuchyni a chtít po mě,,kakajíčko,, co před pěti minutama vylil celé na gauč…tak mi má prostě dát pokoj :mrgreen:
Jsem taky jen člověk a nervy mám jen jedny :mrgreen:

Ale mě je vcelku jedno, jestli to někdo říká nebo ne. Jen si nemyslím, že to nutně musí znamenat, že tím má špatný vztah k vlastním dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
17.6.14 14:07

Tak já taky když potřebuju nutně něco udělat a oba něco zrovna nutně potřebují a že těch situací je, řeknu jim, za chilku se vám budu věnovat, dodělám to a to..většinou to oba pochopí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.14 14:07
@lyrica píše:

Přesne tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19811
17.6.14 14:08

@lyrica Však jo, mně se zdá, že v tomhle smyslu se už @BohunkaP i vyjádřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.14 14:08

@Flyingfrog
Tak se mi zdá, že slyším ironický tón…my „dokonalé“ matky se do vás taky nenavážíme :-D Ale vážně - nikdo se tu nepasuje do role dokonalé matky, jen se nám některým zdá přes čáru dítě takto hrubě odbýt. Jak už tu někdo psal -jak rodiče jednají s dětmi, tak budou děti jednou jednat s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí