Dělá si dobře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6256
12.6.12 14:38

Tak ja mam chlapecka a ten jak nema plinku tak si taha za pindika. Tedka poznal ze na konci je dirka a strka si tam prstik. No prijde mu to strasne vtipny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.6.12 14:58
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: prej pediatričku neoslní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@pansy píše:
No Pekny, mame se na co tesit :-) Jinak nase mala-7 mesicu nema vubec zajem si sahat na nozicky, zkoumat je atd, naximalne si drzi kolinka, parkrat si strcila nohu do pusy, ale je to proste nuda…za to, jak je bez plinky, tak hned ma rucicky na frnde a vydrzi si tam „hrat“ i nekolik minut…chapu no…je to lepsi zabava, ale nasi pediatricku tim asi neoslni, ta chce videt rucicky na mozickach…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
12.6.12 15:10

:mrgreen: :lol:
ja mam kluka 16m, casto si leha celem k zemi a taky „to dela“, narazi panvi do zeme. pak mi jeste v jednom kuse saha do vystrihu a snazi se mi tahat za bradavky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
12.6.12 15:13
@Lucie. t píše: :mrgreen: :lol:
ja mam kluka 16m, casto si leha celem k zemi a taky „to dela“, narazi panvi do zeme. pak mi jeste v jednom kuse saha do vystrihu a snazi se mi tahat za bradavky :roll:
:mrgreen: jo prsa u nás taky jedou.
Nejstarší to nedělal ale ti dva prckové :roll: a to jim je rok a půl
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
12.6.12 15:48

Jedna taková diskuze tu už byla, zkus juknout tam.. :-) https://www.emimino.cz/…jencu-32507/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
12.6.12 18:12
@terinka4444 píše:
U nás v rodině malá dosahovala orgasmů, kidně 10× za den, už od roka, dala i v plence nohy křížem, dělala takový kolíbavý pohyb, pak to vypadalo, že dostává křeče, očíčka v sloup, 4 měsíce se s ní běhalo po doktorech, skončila v Praze na neurologii, až se sešlo konzilium, prý to byl trapas, přišlo asi 10 kapacit, že už tedy ví, co to je, že to není nic s mozkem, že malá onanuje a takhle vypadá její orgasmus :mrgreen: :mrgreen: ono to vypadá úsměvně, ale byl s tím tuhý boj, ona sedla k postýlce, třela se o šprušli, pořád dokola. Až kolem druhého roku se podařilo vysvětlit, že dělat jen sama v pokojíku, do té doby jako těch trapných situací 8o 8o 8o 8o

8o :mrgreen: :mrgreen: tak bude asi v dospělosti hodně náruživá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.6.13 17:10

Delam si taky dobre?Nebo je to orgasmus?

16:51:08 paja732: Ahoj jak se tu pani ptala jestli si holcicka dela dobre a jak tamta psala ze ta mala ma orgasmus,…co to je u me? Jsem to delala jako mala, jsem lezela na brise pod sebou rozek periny ci neco a zvedala nohy. Delalo mi to dobre pak se mi chtelo hned curat.Je to orgasmus nebo delani si dobre? Jsem to jednou delala jako mala na pisku na perince z kocarku pro panenku mamka me nacapala a zbila me.To delavam znovu ale ne na verejnosti.Sama kdyz me nikdo nevidi.Jsem mela i z nedele na pondeli v noci otevrene dokoran okno, byla kosa jako prase jsem se klepala zimou se mi nechtelo vstat a pak jsem ho zavrela. Myslite ze jsem prochladla? Me drazdi mocova trubice na curani mam strach ze se pocuram.Ale co, jak si delam dobre o rozek deky, o rucnik, ci tak o neco a zvedam nohy i jak si delam dobre prstem tak me to tez drazdi a se bojim toho ze se zacnu pomocovat.Vazne.Muze se mi to stat? To nechci.Jsem ale sla z prace, a jsem zjistila ze mi dela dobre aji chuze tak ze jsem se opravdu malem pomocila.To neni mozne.Jde s tim neco delat? Co? Pred menstruaci a po ni myvam chvilku bily vytok, ho mivam ale porad.Jsem to rikala mamce ze asi skrz to budu muset nosit slipi vlozku at se citim sveze a ona ze to je normalni ze jsem vlhka ze me to tam proste drazdi.To nechci. Je mi trapne.Da se s tim neco delat? Co? Je to ostuda? Me strasne pritom drazdi ta mocova trubice pritom delani si dobre ci orgasmu a citim v pochve pritom i kdyz chvilku prestanu cukani.

Příspěvek upraven 28.06.13 v 17:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
28.6.13 17:12

@paja732 kolik ti je let?

• Citovat
  • Upravit
5454
28.6.13 17:16

Tak nevim, jestli se nad timhle příspěvkem smát nebo brečet :lol: nicméně je to tragický v obou případech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.6.13 17:19

Me strasne pritom drazdi ta mocova trubice pritom delani si dobre ci orgasmu a citim v pochve pritom i kdyz chvilku prestanu cukani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.6.13 17:20
@Jasněnkaa píše:
@paja732 kolik ti je let?

25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
28.6.13 17:22
@paja732 píše:
píše: Více
8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.6.13 17:23

Da se s tim neco delat? Co? Je to ostuda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.6.13 17:24

@Medvídě30 No,ano.Co s tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
28.6.13 17:25

@paja732 A sex už jsi někdy měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová