Demence dospělých

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1212
27.3.12 10:58

@Lenkaamimi Dokážu pochopit tvoje rozhořčení nad reakcí prodavačky. Nedokážu pochopit následné obhajování tvého názoru o hlouposti prodavaček nějakými školeními na typologii a komunikaci :roll:

A už vůbec nedokážu pochopit odsuzování a většinu názorů @Lynette na tomto diskuzním serveru :nevim:

Souhlasím s @Kallkapa - pro hlupáka každý hloupý…

• načítám...
Lenkaamimi
27.3.12 10:59

@Trojlístek : někteří ano, ti , kteří prošli špatným školením. správně se má prodávat na základě potřeb zákazníka a zákaznického zážitku.

• Upravit
2693
27.3.12 10:59

díky Danyk, mě to strašně překvapilo, dělat 12 hodinnové směny, to byla jen moje otázka, vidíš, sestřičky mě vůbec nenapadly, nebo i lékaři složí noční a podobně. Nějak je těch profesí moc.

• načítám...
Lenkaamimi
27.3.12 11:00

no tak tady se to serve kvůli prodavačkám. já to balim.

• Upravit
10942
27.3.12 11:01
@strace píše:
@Lenkaamimi Dokážu pochopit tvoje rozhořčení nad reakcí prodavačky. Nedokážu pochopit následné obhajování tvého názoru o hlouposti prodavaček nějakými školeními na typologii a komunikaci :roll:

A už vůbec nedokážu pochopit odsuzování a většinu názorů @Lynette na tomto diskuzním serveru :nevim:

Souhlasím s @Kallkapa - pro hlupáka každý hloupý…
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
LouLou

presne jsem vedela ze na „blbou prodavacku“ se sesype tohle…pozor na kazde slovicko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
13943
@Lynette píše:
PetiteFillette: To nevím proč se za to stydíš. Já sama bych za kasu šla klidně taky kdyby bylo potřeba. Je ale rozdíl když tu práci člověk dělá přechodně a nebo pokud jí dělá celý život. A hlavně jestli je to blbec poznáš až když se projeví. Ta prodavačka o které je řeč jasně ukázala, že na tom s uvažováním zrovna dobře nebude a tak říkám zakladatelce, co od takové blbé prodavačky chce. Nikde jsem nenapsala že všechny prodavačky jsou hloupé.

A jak můžeš vědět, že ta blbá prodavačka tam neseděla přechodně??
Ta prodavačka se samozřejmě nezachovala správně, ale taky je možné, že ji 5min předtím nakrknul debilní zákazník. Vylila si třeba vztek na děckách, což je na facku, ale ještě to není důvod k tomu, aby někdo o ní mohl zasvěceně tvrdit, že je blbá.
Ne, nenapsala jsi, že všechny prodavačky jsou hloupé, napsala jsi, že většina je. Cituji: Baba: Neříkám, že všechny prodavačky jsou hloupé ale většina z nich ano, když má totiž člověk na víc tak nesedí za kasou celý svůj život. Na takové pozici málokdy najdeš člověka co by vystudoval VŠ, je průbojný a ochotný dělat něco navíc zadarmo.

• načítám...
LouLou
27.3.12 11:02
@Lenkaamimi píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Upravit
Anonymní
27.3.12 11:02
@Lenkaamimi píše:
:mrgreen:
PRodavačky pomstěny :mrgreen: :pankac:

Já za kasou dělala taky a VŠ mám dvě :jazyk:

• Upravit
Lenkaamimi
27.3.12 11:03
@kattkka píše:
@Lenkaamimi A co ze ma nejake skoleni v nadnarodni spolecnosti a podobene to ji snad dava patent na rozum?? Jezis nemuzes tady srovnavat zamestnance v tescu a zamestnance nejake jine firmy.To nemyslis snad vazne.Premyslej chvilu nez neco napises.

ne naopak Ty jsi prosím přečti, co jsem napsala, je tam přesně to, co píšeš ty, že to nemůžu srovnávat .

a já už nemůžuuuuu :-))

• Upravit
8996
27.3.12 11:06
@Ivoka píše:
Lynette m ožná by ses diviva,kolik toho prodavačka musí dělat navíc zadarmo…Všichni nemůžou mít Vš,to bychom si fakt ten rohlík neměly od koho koupit a i tyhle práce musí nělat,to neznamená,že jsou ti lidé blbý :roll:
Naopak chytrý člověk nikým neopovrhuje…

Já ale nikým neopovrhuju a ani se nad nikoho nepovyšuju. Moje máma byla prodavačka a můj přítel je skladník. Je ale pravda že matematický příklad z gymnázia nespočítá ani jeden z nich co si budeme namlouvat, že? Prostě né každý má na to hlavu a vztekejte se jak chcete, je to prostě tak. A z toho plyne, že když mi zapadne do automatu mince tak je lepší poradit si sám než se ptát prodavačky - tohle jsem pochopila díky mnoha zkušenostem s blbými prodavačkami a ty dvě malé holky to brzy taky pochopí.

• načítám...
60142
27.3.12 11:09
@Lynette píše:
Já ale nikým neopovrhuju a ani se nad nikoho nepovyšuju. Moje máma byla prodavačka a můj přítel je skladník. Je ale pravda že matematický příklad z gymnázia nespočítá ani jeden z nich co si budeme namlouvat, že? Prostě né každý má na to hlavu a vztekejte se jak chcete, je to prostě tak. A z toho plyne, že když mi zapadne do automatu mince tak je lepší poradit si sám než se ptát prodavačky - tohle jsem pochopila díky mnoha zkušenostem s blbými prodavačkami a ty dvě malé holky to brzy taky pochopí.

Mě teda z tohohle a z tvých jiých příspěvků plyne, že seš prodavačka :think:

• načítám...
10952
27.3.12 11:11
@Baba píše:
Mě teda z tohohle a z tvých jiých příspěvků plyne, že seš prodavačka :think:
:mrgreen:
  • načítám...
8996
@PetiteFillette píše:
A jak můžeš vědět, že ta blbá prodavačka tam neseděla přechodně??
Ta prodavačka se samozřejmě nezachovala správně, ale taky je možné, že ji 5min předtím nakrknul debilní zákazník. Vylila si třeba vztek na děckách, což je na facku, ale ještě to není důvod k tomu, aby někdo o ní mohl zasvěceně tvrdit, že je blbá.
Ne, nenapsala jsi, že všechny prodavačky jsou hloupé, napsala jsi, že většina je. Cituji: Baba: Neříkám, že všechny prodavačky jsou hloupé ale většina z nich ano, když má totiž člověk na víc tak nesedí za kasou celý svůj život. Na takové pozici málokdy najdeš člověka co by vystudoval VŠ, je průbojný a ochotný dělat něco navíc zadarmo.

Jak to vím že tam není přechodně? To je jednoduché - copak by mohli takovou blbku zaměstnat jinde? Jasněže je blbá - vždyť ona vstala od kasy úplně zbytečně, dětem nepomohla, nic neudělala, jen zdržovala. Co to její jednání mělo za smysl to teda nevím.

• načítám...
10942
@Ivoka píše: :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová