Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, já tomu říkám „pilulky štěstí“! Kdo si prožil skutečnou depresi tak ví, že prášky jsou to jediné co v daném okamžiku pomůže! Já se léčím s depkou už 10 let a stále se mi vrací. Myslela jsem, že když se jí jednou zbavím tak už se mi nevrátí, ale opak je pravdou! Teď jsem navíc poprvé těhotná a ty počáteční stavy úzkosti se ani nedali popsat! Myslela jsem, že umřu. Navíc mám strach co bude až porodím. Jestli je tady na tom někdo z vás podobně, písněte!
Ahoy ja mela to same, antidepresiva na deprese a pak jsem otěhotněla tak jsem se rozhodla je vysadit..ty těhotenské hormony celkem fungovaly takže jsem těhotenství zvládla celkem bez problémů..občas jsem byla jen nervozní a podrážděná, ale kdo nebývá, že..jenže po porodu nastala hrůza..poporodní deprese..v porodnici jsem myslela, že zešílím, z malé jsem neměla radost, furt jsem brečela..no hruza..myslela jsem že se to srovná samo a je to jen poporodní blues.. jenže se to nelepšilo tak jsem radši opět začla po poradě s mým psychiatrem depresiva užívat- jen jednu tabletku denně abych mohla kojit..a naštěstí je to už v pohodě..
anonym s.
Ahojky. Ráda bych se k vám přidala. Antidepresiva užívám už skoro 11 let. A to cipralex. Mám 11 letou dceru a ted i 5 měsíční. Je to jako na houpačce, někdy nahoře, někdy dole. Těhotenství v poho, ale ted je mi celkem ouvej
Chtěla jsem se přidat tady do uzavřené skupiny, odeslala jsem žádost, ale nic. Možnà člověku pomůže se svěřit, popovídat si o tom s nékým, kdo ví co panická porucha obnášì.Přeji pěkný den
@Anonymní píše:
Holky, dnes si jdu pro AD kvůli bulimií a depresím. Kolik se cca za AD doplácí plus minus, děkuji…
Ahoj, to jsem zase já. Tak ode dneška beru fluzak jednu tabletku obden, tak snad bude vše ok.
Ahoj všem, začal mi bezvadně působit Seropram kapky..jenže poslední dobou mám častěji a častěji ataky, úzkosti… Takže častěji zobu Lexaurin. Seropram beru od 4.2. a ted asi týden se to takhle vrací. Proč? Co je špatně? Stres nemám, jsem v klidu. Co s tím? ![]()
Jsem jedna velká úzkost, na noc jsem dostala Lyricu 5dní půlku a pak celou…sice tobolka, ale to odměřím snad. Chci aby ty úzkosti šly už do háje. Tay se někomu vrátily, když už AD zabraly?
Ahoj, já užívám už 11let cipralex a je to jak na houpačce. Chvíli dobře, chvíli hůř. Takže i přes léky se mi to vrací ![]()
@lucciieee Hm, tak to není povzbudivé, asi se z toho nelze dostat úplně a možná je to i tím počasím?
Mám ted depersonalizaci téměř pořád a je to k zešílení…
Holky, dnes si jdu pro AD kvůli bulimií a depresím. Kolik se cca za AD doplácí plus minus, děkuji…