Zkušenosti s antidepresivy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.3.13 14:03

Holky, dnes si jdu pro AD kvůli bulimií a depresím. Kolik se cca za AD doplácí plus minus, děkuji…

• Citovat
  • Upravit
608
13.3.13 14:14

Ahoj, bohužel nedá se to takhle říct záleží jaké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.13 14:15

@eneerka
Tak aspoň nějaký příklad…ať mám zhruba představu, děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.13 14:21

Ja beru na deprese a platim jen 30 kc poplatek v lekarne..

• Citovat
  • Upravit
608
13.3.13 14:35

Může to byt i kolem 100-200kč. Nebo taky jen 50kč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.13 15:13

Ahoj holky, já tomu říkám „pilulky štěstí“! Kdo si prožil skutečnou depresi tak ví, že prášky jsou to jediné co v daném okamžiku pomůže! Já se léčím s depkou už 10 let a stále se mi vrací. Myslela jsem, že když se jí jednou zbavím tak už se mi nevrátí, ale opak je pravdou! Teď jsem navíc poprvé těhotná a ty počáteční stavy úzkosti se ani nedali popsat! Myslela jsem, že umřu. Navíc mám strach co bude až porodím. Jestli je tady na tom někdo z vás podobně, písněte!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.13 15:36

Ahoy ja mela to same, antidepresiva na deprese a pak jsem otěhotněla tak jsem se rozhodla je vysadit..ty těhotenské hormony celkem fungovaly takže jsem těhotenství zvládla celkem bez problémů..občas jsem byla jen nervozní a podrážděná, ale kdo nebývá, že..jenže po porodu nastala hrůza..poporodní deprese..v porodnici jsem myslela, že zešílím, z malé jsem neměla radost, furt jsem brečela..no hruza..myslela jsem že se to srovná samo a je to jen poporodní blues.. jenže se to nelepšilo tak jsem radši opět začla po poradě s mým psychiatrem depresiva užívat- jen jednu tabletku denně abych mohla kojit..a naštěstí je to už v pohodě.. :) anonym s.

• Citovat
  • Upravit
99
15.3.13 13:19

Ahojky. Ráda bych se k vám přidala. Antidepresiva užívám už skoro 11 let. A to cipralex. Mám 11 letou dceru a ted i 5 měsíční. Je to jako na houpačce, někdy nahoře, někdy dole. Těhotenství v poho, ale ted je mi celkem ouvej :,( Chtěla jsem se přidat tady do uzavřené skupiny, odeslala jsem žádost, ale nic. Možnà člověku pomůže se svěřit, popovídat si o tom s nékým, kdo ví co panická porucha obnášì.Přeji pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
15.3.13 13:21

:lol: :lol: a mimochodem, tabletkám říkám taky pilulky štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.13 13:32
@Anonymní píše:
Holky, dnes si jdu pro AD kvůli bulimií a depresím. Kolik se cca za AD doplácí plus minus, děkuji…

Ahoj, to jsem zase já. Tak ode dneška beru fluzak jednu tabletku obden, tak snad bude vše ok.

• Citovat
  • Upravit
99
15.3.13 13:36

Určitě bude. Držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.13 17:01

vrací se to

Ahoj všem, začal mi bezvadně působit Seropram kapky..jenže poslední dobou mám častěji a častěji ataky, úzkosti… Takže častěji zobu Lexaurin. Seropram beru od 4.2. a ted asi týden se to takhle vrací. Proč? Co je špatně? Stres nemám, jsem v klidu. Co s tím? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.13 09:53

+Lyrica

Jsem jedna velká úzkost, na noc jsem dostala Lyricu 5dní půlku a pak celou…sice tobolka, ale to odměřím snad. Chci aby ty úzkosti šly už do háje. Tay se někomu vrátily, když už AD zabraly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
29.3.13 10:32

Ahoj, já užívám už 11let cipralex a je to jak na houpačce. Chvíli dobře, chvíli hůř. Takže i přes léky se mi to vrací :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.13 16:22

@lucciieee Hm, tak to není povzbudivé, asi se z toho nelze dostat úplně a možná je to i tím počasím? :think: Mám ted depersonalizaci téměř pořád a je to k zešílení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí