Deprex fluoxetin - zkušenosti?

66
29.4.25 13:01

Deprex fluoxetin zkušenosti

Ahoj, Dostala byla jsem u psychiatra a dal mi Deprex. 20 mg Dnes jsem si vzala první tabletu. Beru jeden ráno. Doktor říkal, že s tím mohu v pohodě řídit, dnes se cítím nějak zvláštně, ale možná si to vsugerovávám. Nikdy jsem AD nebrala, nyni mě vlastně nic nebaví a dělám jen to co musím, bude to po AD lepší?

Jaké máte s tímto lékem zkušenosti? A měli jste nějaké vedlejší účinky?
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9175
29.4.25 14:03
@Katy09 píše: Více

Ahoj, beru 60 mg fluoxetinu na deprese a OCD a zadne nežádoucí účinky nemám. Auto tedy řídit nesmím, takže tohle neřeším. Určitě bych na tvém místě počkala nějakou dobu a uvidíš, jak ji bude. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
29.4.25 16:24

@Lollitka A pomohl ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.10.25 13:48

Ahoj chci se zeptat těch co berou Deprex zabral vám? Ja beru 13 den a stavy mam jak na houpačce 🙄roky jsem brala Prothiaden ten ma bohuzel výpadek tak mi dr dala amitriptilin ale po čtyřech dnech jsem musela vysadit pak jsem tři týdny nebrala nic a bum co jsem už léta nezažívala mám zpět 😓jsem zase na začátku za jak dlouho mohu čekat nějaké zlepšení já si to po těch letech nepamatuju…nejvíc mě štve že ten Prothiaden mi seděl skvěle cítila jsem se jako zdraví člověk a teď tohle :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9175
20.10.25 14:48
@Lejka23 píše: Více

Ahoj, já ho brala roky a zázrak to nebyl, ale brala jsem k němu ještě několik jiných léků. Letos v nemocnici mi ho vyměnili za Elontril. Ale 13 dní je krátká doba ještě a dávka se může zvyšovat až na 60 mg denně, to jsem brala já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.10.25 14:55
@Lollitka píše: Více

No někdo si ho chválí někdo ne tak jsem jen chtěla vědět kdy cca mohu pociťovat aspoň nějakou úlevu…..beru jen zatím tech 20mg ja na začátku brala i asentru ta mi pomohla z nejhoršího ale po půl roce se mi začlo špatně spát atd tak jsem mela ten Prothiaden ten mi sedl skvěle nebýt Toho výpadku tak nic neměním no na druhou stranu jsem aspoň zkusila vysadit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9175
20.10.25 14:56
@Lejka23 píše: Více

No u SSRI AD obecně je to tak od třetího týdne, ale může to trvat i třeba 2 měsíce, než to plně zabere. A na co ho máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.10.25 15:04
@Lollitka píše: Více

Na úzkost….cca před pěti lety jsem nemohla ani mezi lidi….teď se mi stavy začly vracet jdu do krámu a u kasy nervozita motání hlavy a pocit že odpadnu takže úzkost jako prase to už jsem pět let neměla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.25 15:41

Oploštily se emoce - ani smutek, ani radost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová