Děti nesnáší a nechce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7375
17.8.18 08:11
@Lioness34 píše:
Za mě odejít a najít si někoho jiného - člověk co mluví o detech jako o fakanech nebo má až takovou averzi - já bych se neobjetovala nehledě na to ze on někoho potká a rozmysli si to (malo pravděpodobne ale statnice ro muže) a on muže mít sítě klidně v 50 nebo 55 ale žena jiz těžko. Neobjetovala bych deti - navíc v důchodu pak půdou mít všichni vnoučata atd a co Vánoce??? Jak rozveselí deti a jednou i dopele deti s vlastními rodinami…
Hezky o tom mluví klimes na YouTube v přednáškách - máme několik životních plánu - manžel založení rodiny kariéra atd a když se nám nepovede některý - napr chlap tak stále tam máme deti a kariéru kamarádky atd když se nám nepovede kariéra - stále máme ještě deti a když se nám nepovede kariéra a chlap stále máme deti… podívej se na to - tam píše i příklady jak jeho známa úspěšná manažerka a sice má všechno ale deti ne a je nestastna… my ženy proste 99% toužíme po detech …
já to tak i beru - když budou všude problémy ale prijdu domu a doma mi dá pusu manžel a obejme mě dítě /deti tak je hned všechno hezčí lepší - prijdes o práci nebo až budeš nemocná kdo za tebou bude chodit?? Deti vnoučata… takže za mě bohužel rozchod a nový partner dokud je čas.

souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
17.8.18 08:28

Zakladatelko, to co teď řešíš je asi nejdůležitější věc v tvém životě. Navrhuji jednoduchý test, abys zjistila jak vážně to ten tvůj chlap s bezdětností myslí. Navrhni mu zcela vážně vasektomii. On děti nikdy nechce, takže s tím nebude mít problém, a ty děti chceš, takže se budeš cítit líp po vysazeni antikoncepce - budeš plodná a připravená na dítě. Stav vás obou bude lépe odpovídat vašim záměrům. Teď je váš stav úplně obráceně. Pokud chlap odmítne, tak to s tou bezdětností až tak vážně nemyslí a tahá tě trošičku za nos. Pokud na to přistoupí, tak to myslí vážně. V obou případech mi připadá jako vhodné řešení od něj odejít a najít si chlapa co děti chce, ideálně hned, abys ještě ty dvě tři děti stihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.8.18 08:35
@Karlaska píše:
Holky,vy jste věděly ve 20letech co chcete?já ne,a chlapi?Ti to nevi mnohdy ani ve 30letech.Problem je,ze zakladatelka nemuze cekat až se vzpamatuje,sobec.Ber nohy na ramena…

Ale já se taky nevdávala ve dvaceti :zed: Rozhodně jsem nechtěla děti, ale kdyby mi tenkrát partner takovou otázku položil, řeknu: Někdy v budoucnu ano, třeba do 30, ale teď rozhodně NE. Ale fakany a podobné blbé kecy bych si odpustila. Děti jsem měla ráda vždy, jen jsem dlouho necítila potřebu mít vlastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
17.8.18 09:16
@kalamitaa píše:
Zakladatelko, to co teď řešíš je asi nejdůležitější věc v tvém životě. Navrhuji jednoduchý test, abys zjistila jak vážně to ten tvůj chlap s bezdětností myslí. Navrhni mu zcela vážně vasektomii. On děti nikdy nechce, takže s tím nebude mít problém, a ty děti chceš, takže se budeš cítit líp po vysazeni antikoncepce - budeš plodná a připravená na dítě. Stav vás obou bude lépe odpovídat vašim záměrům. Teď je váš stav úplně obráceně. Pokud chlap odmítne, tak to s tou bezdětností až tak vážně nemyslí a tahá tě trošičku za nos. Pokud na to přistoupí, tak to myslí vážně. V obou případech mi připadá jako vhodné řešení od něj odejít a najít si chlapa co děti chce, ideálně hned, abys ještě ty dvě tři děti stihla.

Jenže on i když na vasektomii půjde nikdo ji nezaruci ze se nerozejdou - jako muže ti zkusit ale i tak bych se poohledla po někom jiném co pro něho bude priorita deti a rodina - až jednou bude zakladatelka nemocná tak to mu taky poleze na nervy a bude jí říkat podobným slovem jako fakan?? I nad tím bych ne zamyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
17.8.18 09:41

On má ten názor na děti poměrně dost jasný a takový… řekněme osobitý. Musíš si srovnat priority. Buďto budeš žít bezdětně a budeš pravděpodobně nespokojená a frustrovaná, nebo odejdeš a dříve či později začneš novou kapitolu života s někým jiným. Já osobně bych se kvůli chlapovi nezřekla možnosti mít dítě, všechno to zažít a prožít, zkusit si to. Ten mládenec pro tebe rozhodně není dokonalý, protože se neshodnete v naprosto základní a nejdůležitější věci. I kdyby ti nakonec třeba nějak kejvnul na dítě, tak budeš stejně pak nešťastná, protože tenhle člověk nebude nikdy fungovat jako dobrý partner a táta. Nic proti, je jakej je, ale tebe bude v životě brzdit a okrádat o možnosti. V některých věcech musíš být sobec a jít si za svým cílem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
17.8.18 09:45

@Kostroma přesně - jednak bude nevhodným vzorem pro dítě a kdykoliv ji řekne to jsi chtěla ty tak se starej… já jsem ti to říkal atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.18 09:50
@andelka83 píše:
Tak ve 20 jsem děti opravdu nechtěla,ani ve 24 když jsem se vdávala. Ale věděla jsem že jednou, určitě do 30 je chtít budu. Teď v 35 čekám třetí. To není o tom že by ve 20 měl být člověk nadšený milovník dětí,ale měl by mít aspoň tušení,zda je jednou chtít bude,jestli se za 10 let vidí v rodinném kruhu,s dětmi,nebo někde na cestě kolem světa bez závazků.

Tak ja treba tuseni nemela, nemela jsem ho ani ve triceti. Nikdy jsem deti nemela rada. A nakonec jsem zmenila nazor a dite mam. Spousta lidi ve dvaceti nevi.

• Citovat
  • Upravit
7375
17.8.18 09:59
@Anonymní píše:
Tak ja treba tuseni nemela, nemela jsem ho ani ve triceti. Nikdy jsem deti nemela rada. A nakonec jsem zmenila nazor a dite mam. Spousta lidi ve dvaceti nevi.

chtěla jsem dítě od 15 každé jaro :mrgreen: Počkala jsem raději dalších 10 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32927
17.8.18 09:59
@Anonymní píše:
Tak ja treba tuseni nemela, nemela jsem ho ani ve triceti. Nikdy jsem deti nemela rada. A nakonec jsem zmenila nazor a dite mam. Spousta lidi ve dvaceti nevi.

A mezi těmi 20 a 30+ jsi měla jednoho partnera,který na změnu tvého názoru čekal? A tak ses vyjadřovala takhle?
Mně to přijde fakt šílené,čekat x let zda druhý změní názor. Chlap by se s tím možná i smířil,když by žena opravdu nechtěla ani po 30, ale u ženy to v drtivé většině případů bývá tak,že nakonec podlehne a dítě si přeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.18 10:18
@andelka83 píše:
A mezi těmi 20 a 30+ jsi měla jednoho partnera,který na změnu tvého názoru čekal? A tak ses vyjadřovala takhle?
Mně to přijde fakt šílené,čekat x let zda druhý změní názor. Chlap by se s tím možná i smířil,když by žena opravdu nechtěla ani po 30, ale u ženy to v drtivé většině případů bývá tak,že nakonec podlehne a dítě si přeje.

Taky jsem se nevyjadrovala moc hezky :D mam celou dobu jednoho partnera, myslim, ze by se mnou zustal i bez deti, ale kdo vi. Ted jsme oba hrozne radi, ze dite mame.

• Citovat
  • Upravit
32927
17.8.18 10:21
@Anonymní píše:
Taky jsem se nevyjadrovala moc hezky :D mam celou dobu jednoho partnera, myslim, ze by se mnou zustal i bez deti, ale kdo vi. Ted jsme oba hrozne radi, ze dite mame.

A on chtěl nebo taky nevěděl,nebo nechtěl?
On je rozdíl jestli nechce žena nebo muž. Chlap se často smíří s tím,když žena nechce. Ale žena těžko. Navíc nemůže mít dítě třeba ve 40-50.. Chlap si najde mladší a do roka může mít dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32927
17.8.18 10:24

My jsme s mým druhým mužem to měli v průběhu vztahu tak,že napřed od chtěl,já ne,pak nechtěl ani jeden,pak já jsem chtěla a on už moc ne a nakonec jsme chtěli oba. Ale bylo to takové,že bysme spolu zůstali v každém případě,protože ani jeden nebyl bezdětný. Ve chvíli kdy je žena 30+ a bezdětná,je to úplně jiné kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
17.8.18 10:28

tak se s ním rozejdi, tohle je o pravděpodobnosti změny věkem, událostmi atp, a to nelze odhadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
17.8.18 10:30
@Kostroma píše:
On má ten názor na děti poměrně dost jasný a takový… řekněme osobitý. Musíš si srovnat priority. Buďto budeš žít bezdětně a budeš pravděpodobně nespokojená a frustrovaná, nebo odejdeš a dříve či později začneš novou kapitolu života s někým jiným. Já osobně bych se kvůli chlapovi nezřekla možnosti mít dítě, všechno to zažít a prožít, zkusit si to. Ten mládenec pro tebe rozhodně není dokonalý, protože se neshodnete v naprosto základní a nejdůležitější věci. I kdyby ti nakonec třeba nějak kejvnul na dítě, tak budeš stejně pak nešťastná, protože tenhle člověk nebude nikdy fungovat jako dobrý partner a táta. Nic proti, je jakej je, ale tebe bude v životě brzdit a okrádat o možnosti. V některých věcech musíš být sobec a jít si za svým cílem.

tak já si myslím, že je už rozhodnutá, jen o tom ještě neví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
17.8.18 10:31

Hlavne je to cele frustrujici pro oba. Chlasp celou dobu rika dite ne, dava to najevo kazdym svym gestem a chovanim, ale zenska stejne predpoklada, ze ho zlomi a ukeca. No klasika zenske mentality. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí