Děti spí, manžel v hospodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30556
24.10.12 21:57

@lulje fuuu tak to by si ten můj nedovolil :cert: ale já jsem semetrika :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
24.10.12 21:57

@lulje možná mám nádor na mozku stačí? a teda je to s prominutím debilos kreténos hovados :poblion: sakra to je fakt tolik chlapů hovad :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
5527
24.10.12 21:58
@Amabilis77 píše:
@lulje Je to hajzl a nezalouží si slitování :cert:
Čekala jsem něco drsnějšího, ale i tohle pomohlo. Dík :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
24.10.12 21:58

@lulje Na jaký zákrok vlastně jdeš (abychom tě mohly dostatečně politovat, případně ti chytře něco poradit)? Samozřejmě odpovídat nemusíš, jestli nechceš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
24.10.12 21:59
@Amabilis77 píše:
@K.Black Nestraš. Co mě ubohou ještě čeká :lol:

no to víš jak rostou, zaberou víc místa a pak jsou všude 8o a nejde se jich zbavit, pořád se vrací, i když na ně řvu a nutím je uklízet, nevím co je sem táhne :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5527
24.10.12 21:59
@K.Black píše:
@lulje možná mám nádor na mozku stačí? a teda je to s prominutím debilos kreténos hovados :poblion: sakra to je fakt tolik chlapů hovad :zed: :zed: :zed:

Všichni ne. To jen ten můj. Začalo to tím, jak začal lítat po hospodách a já seděla sama na eMiminu… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
24.10.12 22:00

@lulje Když já jsem docela slušňák :oops: Ale ten tvůj by si zasloužil. Vím, jak se mi špatně shání hlídání a nebýt manžela, tak jsem totálně v háji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
24.10.12 22:01
@catherine100 píše:
@lulje fuuu tak to by si ten můj nedovolil :cert: ale já jsem semetrika :P

No, semetriky obecně to mají v životě snazší :pankac: Ach jo - proč ze mě matka nevychovala semetriku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
24.10.12 22:01

Baf ženy, už jsem zpět :D brambůrky bych si taky dala, proč mi tohle děláte :,( :D
@lulje kretéééén je to!! (snad mě admin nesmaže :andel: )

jdu vyleštit dřez, aby se na mě ráno aspoň někdo smál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
24.10.12 22:02
@lulje píše:
No, semetriky obecně to mají v životě snazší :pankac: Ach jo - proč ze mě matka nevychovala semetriku :andel:

Ze mě taky ne, ale já postupně přestávám litovat. Přála bych ti to samé. To je sobec, to není možné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@lulje píše:
Všichni ne. To jen ten můj. Začalo to tím, jak začal lítat po hospodách a já seděla sama na eMiminu… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no je jich dost, dneska vím o dvou :poblion: a to jsem tu dneska moc nebyla ;) nemáš kámošku, sousedku?

• Citovat
  • Upravit
30556

@lulje to víš matka semetrika, tak co by pak mohlo být ze mě :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
24.10.12 22:03

@Etcetera78 A Flylady. A jak dlouho, smím se ptát? Já už začínala tak osmsetkrát a vždy to vydržím tak jeden den :| :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
24.10.12 22:03
@Amabilis77 píše:
@lulje Na jaký zákrok vlastně jdeš (abychom tě mohly dostatečně politovat, případně ti chytře něco poradit)? Samozřejmě odpovídat nemusíš, jestli nechceš :kytka:

Nález na čípku :? Ale jsem v pohodě. Všechny nemoci mají původ v hlavě, jak říká moja maminka. Takže jakmile budu v poho, rakovina bude zažehnána :dance: Já to vím. Jen mě teď fakt sere, že mi odřekl pohlídat ty děti. To bych ho fakt zabila. Navíc jsou prázdniny a maloá nejde do školky takže budou doma asi oba sami ebo co. Budou se hlídat vzájemně. Čtyřleťák dvouleťáka a naopak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
24.10.12 22:05
@lulje píše:
Nález na čípku :? Ale jsem v pohodě. Všechny nemoci mají původ v hlavě, jak říká moja maminka. Takže jakmile budu v poho, rakovina bude zažehnána :dance: Já to vím. Jen mě teď fakt sere, že mi odřekl pohlídat ty děti. To bych ho fakt zabila. Navíc jsou prázdniny a maloá nejde do školky takže budou doma asi oba sami ebo co. Budou se hlídat vzájemně. Čtyřleťák dvouleťáka a naopak :zed:

nefunguje v nemocnici nějaká možnost hlídání? že by třeba počkali na dětském, a pak vás odvezla sanitka?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová