Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lulje fuuu tak to by si ten můj nedovolil
ale já jsem semetrika ![]()
@lulje možná mám nádor na mozku stačí? a teda je to s prominutím debilos kreténos hovados
sakra to je fakt tolik chlapů hovad
![]()
@Amabilis77 píše:Čekala jsem něco drsnějšího, ale i tohle pomohlo. Dík
@lulje Je to hajzl a nezalouží si slitování
@lulje Na jaký zákrok vlastně jdeš (abychom tě mohly dostatečně politovat, případně ti chytře něco poradit)? Samozřejmě odpovídat nemusíš, jestli nechceš ![]()
@Amabilis77 píše:
@K.Black Nestraš. Co mě ubohou ještě čeká
no to víš jak rostou, zaberou víc místa a pak jsou všude
a nejde se jich zbavit, pořád se vrací, i když na ně řvu a nutím je uklízet, nevím co je sem táhne
![]()
@K.Black píše:
@lulje možná mám nádor na mozku stačí? a teda je to s prominutím debilos kreténos hovadossakra to je fakt tolik chlapů hovad
![]()
![]()
Všichni ne. To jen ten můj. Začalo to tím, jak začal lítat po hospodách a já seděla sama na eMiminu…
![]()
@lulje Když já jsem docela slušňák
Ale ten tvůj by si zasloužil. Vím, jak se mi špatně shání hlídání a nebýt manžela, tak jsem totálně v háji.
@catherine100 píše:
@lulje fuuu tak to by si ten můj nedovolilale já jsem semetrika
No, semetriky obecně to mají v životě snazší
Ach jo - proč ze mě matka nevychovala semetriku ![]()
Baf ženy, už jsem zpět
brambůrky bych si taky dala, proč mi tohle děláte
![]()
@lulje kretéééén je to!! (snad mě admin nesmaže
)
jdu vyleštit dřez, aby se na mě ráno aspoň někdo smál ![]()
@lulje píše:
No, semetriky obecně to mají v životě snazšíAch jo - proč ze mě matka nevychovala semetriku
Ze mě taky ne, ale já postupně přestávám litovat. Přála bych ti to samé. To je sobec, to není možné ![]()
@lulje píše:
Všichni ne. To jen ten můj. Začalo to tím, jak začal lítat po hospodách a já seděla sama na eMiminu…![]()
![]()
no je jich dost, dneska vím o dvou
a to jsem tu dneska moc nebyla
nemáš kámošku, sousedku?
@lulje to víš matka semetrika, tak co by pak mohlo být ze mě
![]()
@Etcetera78 A Flylady. A jak dlouho, smím se ptát? Já už začínala tak osmsetkrát a vždy to vydržím tak jeden den
![]()
@Amabilis77 píše:
@lulje Na jaký zákrok vlastně jdeš (abychom tě mohly dostatečně politovat, případně ti chytře něco poradit)? Samozřejmě odpovídat nemusíš, jestli nechceš
Nález na čípku
Ale jsem v pohodě. Všechny nemoci mají původ v hlavě, jak říká moja maminka. Takže jakmile budu v poho, rakovina bude zažehnána
Já to vím. Jen mě teď fakt sere, že mi odřekl pohlídat ty děti. To bych ho fakt zabila. Navíc jsou prázdniny a maloá nejde do školky takže budou doma asi oba sami ebo co. Budou se hlídat vzájemně. Čtyřleťák dvouleťáka a naopak ![]()
@lulje píše:
Nález na čípkuAle jsem v pohodě. Všechny nemoci mají původ v hlavě, jak říká moja maminka. Takže jakmile budu v poho, rakovina bude zažehnána
Já to vím. Jen mě teď fakt sere, že mi odřekl pohlídat ty děti. To bych ho fakt zabila. Navíc jsou prázdniny a maloá nejde do školky takže budou doma asi oba sami ebo co. Budou se hlídat vzájemně. Čtyřleťák dvouleťáka a naopak
nefunguje v nemocnici nějaká možnost hlídání? že by třeba počkali na dětském, a pak vás odvezla sanitka?