Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ekira5 to je jednoduche, chce si nechat ty s vysokou skolou zivota. ![]()
@malákráličice píše:
@ekira5 to je jednoduche, chce si nechat ty s vysokou skolou zivota.
Aby mu kecali do jeho dokonalého plánu ako zbohatnúť a ovládať ľudstvo
Vlastne keď si nechá neočkovaných ako ich bude ovládať, veď oni nemajú čip na 5G sieť
uf, moja mozgová kapacita nezvláda vysvetliť tieto ich rozumové pochody ![]()
Nepředěláš jí nijak, jediné co můžeš udělat je zablokovat si její emaily a o tomhle tématu se s ní vůbec nebavit.
@ekira5 jedine ze by jim rekl, ze dostanou antivakcinu a ocipoval je.
Zakladatelka se bude muset zeptat te sve zname, jak to je.
Posílá mi to kamarádka taky. Já to rovnou vyhazuju, řekla jsem jí to. A nemluvíme o tom. Bavíme se o práci, o dětech, drby z města, kde už nebydlíme. Nikdy ne o tomto a mám pořád kamarádku. Takovéhle hlouposti mi ji nevezmou.
@ekira5 píše:
Aby mu kecali do jeho dokonalého plánu ako zbohatnúť a ovládať ľudstvoVlastne keď si nechá neočkovaných ako ich bude ovládať, veď oni nemajú čip na 5G sieť
![]()
uf, moja mozgová kapacita nezvláda vysvetliť tieto ich rozumové pochody
Nebo naopak očkovaní se pak jednoduše vypnou. Zbývající neočkovaní ukázali odolnost a dá se s nimi spustit další kolo evoluce v uvolněném životním prostoru. Je to jen o úhlu pohledu.
![]()
@catch-22 píše:
Nebo naopak očkovaní se pak jednoduše vypnou. Zbývající neočkovaní ukázali odolnost a dá se s nimi spustit další kolo evoluce v uvolněném životním prostoru. Je to jen o úhlu pohledu.![]()
Nebude koho vypnúť, veď očkovaní zomrú na následky očkovania do 2,3,5,6 mesiacov prípadne 2,5,10 rokov ![]()
@ekira5 píše:
Nebude koho vypnúť, veď očkovaní zomrú na následky očkovania do 2,3,5,6 mesiacov prípadne 2,5,10 rokov
Ne, v roce 2023 všechny očkované vypnou a bude vyřešeno přelidnění i energetická krize. Jen tedy mám dvě připomínky. 1. Neockovani se hezky nadrou, než všechny očkované zakopou. No a za 2. pak vypukne obrovská migrace z jihu na sever, a to bude sakra problém pro ty neockovane. Ještě nám vypnutým budou závidět.
@inkakřivák píše:
Ne, v roce 2023 všechny očkované vypnou a bude vyřešeno přelidnění i energetická krize. Jen tedy mám dvě připomínky. 1. Neockovani se hezky nadrou, než všechny očkované zakopou. No a za 2. pak vypukne obrovská migrace z jihu na sever, a to bude sakra problém pro ty neockovane. Ještě nám vypnutým budou závidět.
Toho bych se nebál. Kreativní neočkovaní hacknou čipy očkovaných, přepnou je do režimu zombie a pošlou je vlastními těly zatarasit jižní hranice.
![]()
@catch-22 Moc velké riziko. Co když dostanou příliš brzy hlad?
@inkakřivák píše:
Moc velké riziko. Co když dostanou příliš brzy hlad?
To dají i nalačno. Navíc nouzovou zásobu masa si ponese každý na sobě.
@catch-22 no jo, ale oni rádi mozky. No a protože ti chytří s mozky jsou ti nevypnutí neockovani, je to dost jasné.
@inkakřivák píše:
no jo, ale oni rádi mozky. No a protože ti chytří s mozky jsou ti nevypnutí neockovani, je to dost jasné.
To máš odkud? Nevěř těm konspiracím tak moc.
![]()
@catch-22 píše:
Toho bych se nebál. Kreativní neočkovaní hacknou čipy očkovaných, přepnou je do režimu zombie a pošlou je vlastními těly zatarasit jižní hranice.![]()
No kdyz si predstavim odpurce ockovani ze sveho okoli, tak se opravdu nebojim toho, ze by tenhle typ lidi byl schopem cokoliv hacknout. ![]()
@ekira5 píše:
Nebude koho vypnúť, veď očkovaní zomrú na následky očkovania do 2,3,5,6 mesiacov prípadne 2,5,10 rokov
Nejpozdeji za 100 let to maji spocitane.