Dezinformační weby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
catch-22
31.10.21 20:17
@inkakřivák píše:
@catch-22 To zas neznám já.

To jsi ovšem minula zakladatele žánru.

https://www.kinobox.cz/…vlych-mrtvol

• Citovat
  • Upravit
27896
31.10.21 20:29
@Královna Kosmíru píše:
Mam svou socialni bublinu a tam tihle lidé nemají místo..

Tiež som si myslela že moja sociálna bublina je v poriadku, potom prišiel covid a nestíham sa čudovať čo všetko vyliezla na povrch 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
31.10.21 20:34
@ekira5 píše:
Tiež som si myslela že moja sociálna bublina je v poriadku, potom prišiel covid a nestíham sa čudovať čo všetko vyliezla na povrch 8o :zed:

Jo covid mi pomohl to vyčistit, ano bahno se vylilo a ja jsem za to vděčná. Jinak Petr Ludwig je velkým propagátorem kritického myšlení a tvrdí, že Kritické myšlení by mělo být hlavním předmětem na všech školách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80049
31.10.21 20:39
@Královna Kosmíru píše:
Jo covid mi pomohl to vyčistit, ano bahno se vylilo a ja jsem za to vděčná. Jinak Petr Ludwig je velkým propagátorem kritického myšlení a tvrdí, že Kritické myšlení by mělo být hlavním předmětem na všech školách.

No tak takhle - třeba vyjmenovaná slova a shoda podmětu s přísudkem se učí několik let a procvičuje se to až do konce střední školy. A podívej se na výsledek. Myslíš, že by to s kritickým myšlením bylo lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
31.10.21 21:45
@inkakřivák píše:
No tak takhle - třeba vyjmenovaná slova a shoda podmětu s přísudkem se učí několik let a procvičuje se to až do konce střední školy. A podívej se na výsledek. Myslíš, že by to s kritickým myšlením bylo lepší?
Čeština neni tak podstatna pro život. Myslim že ji přeceňujeme.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15828
31.10.21 22:52
@Královna Kosmíru píše: Čeština neni tak podstatna pro život. Myslim že ji přeceňujeme.

Není, ale díky ní poznáš, s kým komunikuješ. Idiot se rychle prozradí sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
31.10.21 22:56
@Královna Kosmíru píše:

hezka myslenka, snazim se, narazim na neschopnost cist, najit si relevantni zdroje. Rada v realu diskutuji, je to parada, kdyz je s kym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80049
1.11.21 06:39
@Královna Kosmíru píše: Čeština neni tak podstatna pro život. Myslim že ji přeceňujeme.

Ovšem nejsou lidé schopni se jí naučit za deset let školní docházky. Jak budou schopni naučit se něco jiného.
A není podstatná? Je to rodná řeč. A to, jak se vyjadrujes, podstatné je. A v psaném projevu záleží na mluvnici hodně. Zaprvé zjistíš, co je tvůj protějšek zač (a na ty všechny dys-, na které se tu vymlouvá každý druhý, tolik nevěřím, jsou, ale ne u každého druhého), a za druhé, stačí málo, jedna čárka, a úplně jiný význam ( jezte, děti!/ jezte děti!).
Můžeš říct, že ani matematika, ani historie není podstatná pro život. Ale pak se nemůžeš divit tomu, co se děje teď. Tohle vzniklo právě tím, že si lidé myslí, že VŠŽ stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27896
1.11.21 10:48
@Královna Kosmíru píše:

Teraz vidieť ako veľmi školstvo zlyhalo, nejde len o gramatiku, ale i matematika, dejiny, literatúra.. veď tí ľudia sú úplne vymletí :roll: nedávno som čítala komentár pod článkom že 80% hospitalizovaných je neočkovaných a pani sa domáhala odpovede že nech prezradia koľko percent je očkovaných :nevim: :zed: a áno kritické myslenie, uvažovanie v súvislostiach, finančná gramotnosť, to ľudia potrebujú ako soľ. Nepíšem že logika, tým nie som si istá či sa dá naučiť, logiku buď máš alebo nie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27896
1.11.21 10:52
@Zumpa píše:
Není, ale díky ní poznáš, s kým komunikuješ. Idiot se rychle prozradí sám.

Presne :palec: a nejde len o gramatiku ale i slovosled, použité výrazy, formulácia. Milujem jednu vetu na niekoľko riadkov, najlepšie bez čiarky, kde už v polke vlastne neviem o čom je začiatok. A samozrejme nesmie chýbať caps lock a minimálne desať výkričníkov 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
1.11.21 12:47
@inkakřivák píše:
Ovšem nejsou lidé schopni se jí naučit za deset let školní docházky. Jak budou schopni naučit se něco jiného.
A není podstatná? Je to rodná řeč. A to, jak se vyjadrujes, podstatné je. A v psaném projevu záleží na mluvnici hodně. Zaprvé zjistíš, co je tvůj protějšek zač (a na ty všechny dys-, na které se tu vymlouvá každý druhý, tolik nevěřím, jsou, ale ne u každého druhého), a za druhé, stačí málo, jedna čárka, a úplně jiný význam ( jezte, děti!/ jezte děti!).
Můžeš říct, že ani matematika, ani historie není podstatná pro život. Ale pak se nemůžeš divit tomu, co se děje teď. Tohle vzniklo právě tím, že si lidé myslí, že VŠŽ stačí.

Ještě nedavno jsem spolupracovala s jedním lékařem a ten mi psal dopisy co kde a jak vykoumal lépe ke zdárnému výsledku. Měl v těch vzkazech jednu hrubici vedle druhé, světe div se, ale jako odborník neskutečně skvělý pracant a leckterej doktor mu nesahá po kotníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21394
1.11.21 13:48
@inkakřivák píše:
Znáš knihu NEJHLOUPĚJŠÍ ANDĚL? Tak tam píšou, že zombíci milují mozky a sektorový nábytek, ideálně Ikea.

A jejej, tak to by si u nas smlsli. 😱

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová