Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přijde mi, že odpůrci nějak polevili, asi mají starosti po krachu Bohemia Energy ![]()
@Zumpa píše:
Přijde mi, že odpůrci nějak polevili, asi mají starosti po krachu Bohemia Energy
A Ty patříš ke kterému táboru? ![]()
@malákráličice píše:
Nejpozdeji za 100 let to maji spocitane.
V tom majú pravdu, o 100 rokov bude každý teraz očkovaný mŕtvy 😱
@inkakřivák píše:
@catch-22 no jo, ale oni rádi mozky. No a protože ti chytří s mozky jsou ti nevypnutí neockovani, je to dost jasné.
No tak to sú všetci zachránení ![]()
@catch-22 píše:
Toho bych se nebál. Kreativní neočkovaní hacknou čipy očkovaných, přepnou je do režimu zombie a pošlou je vlastními těly zatarasit jižní hranice.![]()
Stačí dať heslo niektoré z vybraných slov a nikdy sa cez to nedostanú ![]()
@Anonymní píše:
@MrsNorris
A máš nějakou radu, nebo ses přišla jen ukájet a vysmívat?
Nemáš jinou kamarádku? Já bych nechtěla takovou, která by mi nadávala do ovcí.
Já jsem se před pár týdny nepohodla s kamarádkou, která mi sice neřekla, že jsem ovce, ale jako s ovcí se mnou jednala. Od té doby mám klid. Tobě radím totéž.
Někdy se to tak stane, že se prostě lidi definitivně rozejdou. ![]()
@ekira5 píše:
Stačí dať heslo niektoré z vybraných slov a nikdy sa cez to nedostanú
Snad mezi sebou najdou i nějakého nedouka, který místo sofistikovaných metod zkusí takovou trapárnu jako slovníkový útok. ![]()
@catch-22 píše:
Snad mezi sebou najdou i nějakého nedouka, který místo sofistikovaných metod zkusí takovou trapárnu jako slovníkový útok.
V škole života gramatiku ani matematiku neučia ![]()
@ekira5 píše:
V škole života gramatiku ani matematiku neučia
Nebude potřeba. Když nejsou skryté vládnoucí elity schopné poskytnout viditelným pseudoelitám ani věrohodnou pohádku o očkování, stejně nechají heslo na default. ![]()
@catch-22 píše:
To máš odkud? Nevěř těm konspiracím tak moc.![]()
Znáš knihu NEJHLOUPĚJŠÍ ANDĚL? Tak tam píšou, že zombíci milují mozky a sektorový nábytek, ideálně Ikea.
@inkakřivák píše:
Znáš knihu NEJHLOUPĚJŠÍ ANDĚL? Tak tam píšou, že zombíci milují mozky a sektorový nábytek, ideálně Ikea.
Neznám, spíš jsem myslel, že ses příliš dlouho dívala na Romerovy filmy.
Však uvidíme. Až ty čipy budou existovat, objeví se i hackerské schopnosti. Příroda si žádá rovnováhu.