Dipování na FB

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
70
10.11.17 13:04
@Nowuka2 píše:
Jo, rejžuje se na tom velmi dobře. A ano, musí mít samozřejmě všechny nutnosti k tomuto podnikání, od živnosti až po nějaký povolení FÚ jakožto se jedná o formu loterie.

no každopádně silně pochybuju, že ty na fb skupinkách tohle mají… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
10.11.17 13:05

Je to děs no, ale když má na to někdo žaludek… :nevim: Jsou i ženský co jezdí nakupovat hromady hadrů do Primarku a pak to prodávají totálně předražené. Třeba dětské tričko, tam koupí za 2 eura, nebo i méně, když jsou slevy a prodává ho za 100Kč. A to by jste měli vidět, jaký je o to zájem 8o 8o 8o nechápu… :nevim: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
10.11.17 13:06

Prostě někdo koupí třeba v outletu kabelku mk za 5500. Ale protože by si ji moc lidí nekoupilo, tak udělá systém tomboly. Můžeš si koupit třeba čísla jedno za 100kc a počet lístků na osobu není omezen. Takže se stane, že ji lide ve skupine naposilaji peníze za 8tis a ona pak vypisuje jedno číslo, které vyhrává. A jelikož jsou lidé ovce, tak vyhazují prachy z okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
10.11.17 13:10

@Yasminn Kdybych nebyla srab, dělám to dávno taky, jen by se asi prodražilo poštovný z německa :mrgreen: A pak mě ještě děsí komunikace s lidma, už jednou jsem chtěla něco vozit, ale po těch tupých dotazech jsem to vzdala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
10.11.17 13:13
@pikola píše:
@Yasminn Kdybych nebyla srab, dělám to dávno taky, jen by se asi prodražilo poštovný z německa :mrgreen: A pak mě ještě děsí komunikace s lidma, už jednou jsem chtěla něco vozit, ale po těch tupých dotazech jsem to vzdala :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
10.11.17 13:15

@pikola jako já třeba chápu, že to nemůže prodávat za stejnou cenu jako za kterou to koupí, když projede benzín atd…Ale prodávat to za dvojnásobek ceny mi přijde drsný no :nevim:
Ale zas na druhou stranu proč ne, když to lidi kupujou, že jo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.17 13:17

Tohle je taky slusnej podvod. 20× 26 Kc = 520 Kč a cena 1 cokolady v Nemecku vyjde cca na 1,50 e :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.17 13:19
@pikola píše:
@Yasminn Kdybych nebyla srab, dělám to dávno taky, jen by se asi prodražilo poštovný z německa :mrgreen: A pak mě ještě děsí komunikace s lidma, už jednou jsem chtěla něco vozit, ale po těch tupých dotazech jsem to vzdala :jazyk:

Ony to neposilaji z Nemecka. Vetsinou jsou to zensky, co bydli v Nemecku a jezdi to posilat do Cech, kdyz jedou za rodinou a nebo zensky co bydli v Cechach u hranic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
10.11.17 13:21

@Yasminn Tak v obchodě si koupíš věci i s větší marží, jde o to, za kolik ty jako obchodník nakoupíš. Je jasné, že to je výhodné pro toho obchodníka, je s tím dost práce a lidi jsou blbý, protože budou mít přece svíčku nebo hadr nebo nevím co za pade. I blbec si spočítá, že když prodává něco za dva tisíce a prodá toho za 2500. Otázka je, když se ti nepřihlásí dost lidí. Je to prostě vydělávání na černo, ale ženský si koupí cokoliv, hlavně když je to levný a je toho hodně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
10.11.17 13:21
@magdickakocicka píše:
Ony to neposilaji z Nemecka. Vetsinou jsou to zensky, co bydli v Nemecku a jezdi to posilat do Cech, kdyz jedou za rodinou a nebo zensky co bydli v Cechach u hranic.

však nikdo nepsal, že ta ženská to posílá z Německa. :-) To psala Pikola, že by se to prodražilo, kdyby to posílala ona z Německa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
10.11.17 13:25
@pikola píše:
@Yasminn Tak v obchodě si koupíš věci i s větší marží, jde o to, za kolik ty jako obchodník nakoupíš. Je jasné, že to je výhodné pro toho obchodníka, je s tím dost práce a lidi jsou blbý, protože budou mít přece svíčku nebo hadr nebo nevím co za pade. I blbec si spočítá, že když prodává něco za dva tisíce a prodá toho za 2500. Otázka je, když se ti nepřihlásí dost lidí. Je to prostě vydělávání na černo, ale ženský si koupí cokoliv, hlavně když je to levný a je toho hodně :dance:

jasný, to chápu, práce s tím určitě je, o tom žádná :-) No nejspíš to kupují lidi co v životě v Primarku nebyli a ani to neplánují (mají to třeba dost z ruky) a myslí si, bůhví co nekupují. :lol: :lol:
Ale tak jak jsem psala…když to lidi koupí za tu cenu, tak proč to tak neprodat že? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
10.11.17 13:36

Holky, ještě mne napadlo, k tomu dipování, jak se vůbec losuje? To je nějak online? Nebo jak? Nebo prostě pak ta ženská jen napíše na fb koho vylosovala? :nevim: Jen mne napadlo, že to může být ještě i udělaný tak, že se domluví s kámoškou a vylosuje podvodně jí a tím pádem je to dvojnásobná zlodějina :P :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
10.11.17 13:42
@Yasminn píše:
Holky, ještě mne napadlo, k tomu dipování, jak se vůbec losuje? To je nějak online? Nebo jak? Nebo prostě pak ta ženská jen napíše na fb koho vylosovala? :nevim: Jen mne napadlo, že to může být ještě i udělaný tak, že se domluví s kámoškou a vylosuje podvodně jí a tím pádem je to dvojnásobná zlodějina :P :mrgreen: :mrgreen:

jsou aplikace který náhodně vygenerujou číslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115755
10.11.17 13:43
@Yasminn píše:
Holky, ještě mne napadlo, k tomu dipování, jak se vůbec losuje? To je nějak online? Nebo jak? Nebo prostě pak ta ženská jen napíše na fb koho vylosovala? :nevim: Jen mne napadlo, že to může být ještě i udělaný tak, že se domluví s kámoškou a vylosuje podvodně jí a tím pádem je to dvojnásobná zlodějina :P :mrgreen: :mrgreen:

To by mi taky zajímalo, jak se losuje. Znám případ, kdy holka dražila věci na aukru od koruny a pokud se jí zdálo, že by se to prodalo za málo, tak její manžel na to přihodil jakože to koupil a za pár dní to dala do prodeje znovu. Lidi jsou vynalézaví :nevim:.

Ale hloupí jsou i ti, kdo si ta čísla koupí, stačí si to vynásobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
10.11.17 13:48
@amaz píše:
jsou aplikace který náhodně vygenerujou číslo

no dobře, to chápu, že je taková aplikace :nevim: ale ty co draží tak to přímo nevidí ne? To vygenerování? Nebo jo? :think: :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová