Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kam2 píše:
Mě spíš přijde divné, kolik lidí vyhazuje prachy z okna, že jako doufají, že je mezi těmi 150 lidmi vylosuje???
Vubec jsem netusila, ze neco takoveho existuje. Ale dnes po precteni clanku jsem si polozila uplne stejnou otazku. To jako „vyhodim“ 200 nebo 300 kacek??? Proc bych to delala? Nechapu ![]()
@kam2 ja jsem ve skupine, kde se dipuje o parfemy, svicky, kosmetiku. Vetsinou je 25 dipu max, takze sance je. Drive jsem dipovala hodne, ale cim vic se dipovalo a cim vic si holky prirazely, tim min me to prestalo bavit. Ted uz nedipuji, protoze si opravdu prirazi 200,– na kazdem dipovani (cas, benzin, stravena doba - kecy..) a dipovacek delaji opravdu min. 5 denne. Si to vezmi, ze maji litr za den, 7 litru za tyden a 28 litru za mesic (minimalne). ![]()
@Anonymní píše:
@kam2 ja jsem ve skupine, kde se dipuje o parfemy, svicky, kosmetiku. Vetsinou je 25 dipu max, takze sance je. Drive jsem dipovala hodne, ale cim vic se dipovalo a cim vic si holky prirazely, tim min me to prestalo bavit. Ted uz nedipuji, protoze si opravdu prirazi 200,– na kazdem dipovani (cas, benzin, stravena doba - kecy..) a dipovacek delaji opravdu min. 5 denne. Si to vezmi, ze maji litr za den, 7 litru za tyden a 28 litru za mesic (minimalne).
To by mi ani tak nevadilo, práce s tím asi je. Co mi vadí, že to dělají na černo. A bohužel všechny ty ženské co na to přistoupí, tu černou loterii podporují.
@pikola prave, ze je to na cerno. Jenze oni maji kolem sebe to svoje hejno, co jim zere kazde slovo a budou si stat za tim, ze nic nelegalniho nedelaji. ![]()
A ano, prace s tim je, ale zrovna osoba, o ktere pisu, je na materske a ma spoustu volneho casu, takze si ho takto vyplnuje. Navic se ohani tim, ze ma manzela policajta
Ma manzela policajta a nevi, ze je to nelegalni? ![]()
@KatkaGK píše:
Anonymni, Proč se schovavas za anonymitou?![]()
![]()
Protoze tim, ze se toho ucastni, to podporuje.
@KatkaGK píše:
Anonymni, Proč se schovavas za anonymitou?![]()
![]()
Protože tam je taky a chce je naprášit ![]()
@cecetka píše:
Vubec jsem netusila, ze neco takoveho existuje. Ale dnes po precteni clanku jsem si polozila uplne stejnou otazku. To jako „vyhodim“ 200 nebo 300 kacek??? Proc bych to delala? Nechapu
je to taková sázka. spousta lidí si taky kupuje losy a sází sportku. Ale toto je tedy meganechutné!!! ![]()
@pikola píše:
Protože tam je taky a chce je naprášit
Ale proč? Co z toho bude mít ona? Dobrý pocit že někoho potopila??? Je mito z Anonymni na
![]()
Holky, z toho můžu mít postih i já? Jako, že jsem vůbec dipovala?
Nebo, že jsem věděla, že se to „nesmí“ a neřekla to? ![]()
Já se teď tak vyděsila, že jsem ze skupiny dobrovolně odešla. ![]()
@Lucyanne píše:
Holky, z toho můžu mít postih i já? Jako, že jsem vůbec dipovala?Nebo, že jsem věděla, že se to „nesmí“ a neřekla to?
Já se teď tak vyděsila, že jsem ze skupiny dobrovolně odešla.
Myslím že ne. Víš kolik lidi by mělo postih? A já taky. A spousta lidi kolem kteří se nepriznaji. Já odchazet nemusim, skupiny se prostě zrušili a mám po ptakach. Dipovani miluji, co už.
Tak to já jsem ve skupině, kde je třeba MK kabelka, nebo šátek LV. Chápu, že ten šátek za 4 tisíce musí koupit, ale nechápu, že na něm dvojku vydělá. Holky pak posílají platbu i za 4-6 čísel po 150,– Být jejich manželem, tak jim jednu majznu. ![]()
Kde není poptávka není nabídka. Nevím jestli je horší to provozovat nebo se toho zúčastňovat a tím to podporovat…
@Doe_Jane píše:
No já už jsem takovou skupinu nahlásila na finančák, ale zatím se nic neděje.. megery jedny fakt, dipy v hodnotě 1500 a výhra za 800
Ty jsi teda drsná