Dipování na FB

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26854
1.12.17 11:36
@kam2 píše:
Mě spíš přijde divné, kolik lidí vyhazuje prachy z okna, že jako doufají, že je mezi těmi 150 lidmi vylosuje???

Vubec jsem netusila, ze neco takoveho existuje. Ale dnes po precteni clanku jsem si polozila uplne stejnou otazku. To jako „vyhodim“ 200 nebo 300 kacek??? Proc bych to delala? Nechapu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.17 11:55

@kam2 ja jsem ve skupine, kde se dipuje o parfemy, svicky, kosmetiku. Vetsinou je 25 dipu max, takze sance je. Drive jsem dipovala hodne, ale cim vic se dipovalo a cim vic si holky prirazely, tim min me to prestalo bavit. Ted uz nedipuji, protoze si opravdu prirazi 200,– na kazdem dipovani (cas, benzin, stravena doba - kecy..) a dipovacek delaji opravdu min. 5 denne. Si to vezmi, ze maji litr za den, 7 litru za tyden a 28 litru za mesic (minimalne). :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
35740
1.12.17 11:57
@Anonymní píše:
@kam2 ja jsem ve skupine, kde se dipuje o parfemy, svicky, kosmetiku. Vetsinou je 25 dipu max, takze sance je. Drive jsem dipovala hodne, ale cim vic se dipovalo a cim vic si holky prirazely, tim min me to prestalo bavit. Ted uz nedipuji, protoze si opravdu prirazi 200,– na kazdem dipovani (cas, benzin, stravena doba - kecy..) a dipovacek delaji opravdu min. 5 denne. Si to vezmi, ze maji litr za den, 7 litru za tyden a 28 litru za mesic (minimalne). :pocitac:

To by mi ani tak nevadilo, práce s tím asi je. Co mi vadí, že to dělají na černo. A bohužel všechny ty ženské co na to přistoupí, tu černou loterii podporují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.17 12:04

@pikola prave, ze je to na cerno. Jenze oni maji kolem sebe to svoje hejno, co jim zere kazde slovo a budou si stat za tim, ze nic nelegalniho nedelaji. :mrgreen:
A ano, prace s tim je, ale zrovna osoba, o ktere pisu, je na materske a ma spoustu volneho casu, takze si ho takto vyplnuje. Navic se ohani tim, ze ma manzela policajta :lol: Ma manzela policajta a nevi, ze je to nelegalni? :lol:

• Citovat
  • Upravit
126
1.12.17 12:35

Anonymni, Proč se schovavas za anonymitou? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
1.12.17 12:44
@KatkaGK píše:
Anonymni, Proč se schovavas za anonymitou? :nevim: :nevim: :nevim:

Protoze tim, ze se toho ucastni, to podporuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
1.12.17 12:48
@KatkaGK píše:
Anonymni, Proč se schovavas za anonymitou? :nevim: :nevim: :nevim:

Protože tam je taky a chce je naprášit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115768
1.12.17 13:23
@cecetka píše:
Vubec jsem netusila, ze neco takoveho existuje. Ale dnes po precteni clanku jsem si polozila uplne stejnou otazku. To jako „vyhodim“ 200 nebo 300 kacek??? Proc bych to delala? Nechapu :nevim:

je to taková sázka. spousta lidí si taky kupuje losy a sází sportku. Ale toto je tedy meganechutné!!! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
1.12.17 13:37
@pikola píše:
Protože tam je taky a chce je naprášit :mrgreen:

Ale proč? Co z toho bude mít ona? Dobrý pocit že někoho potopila??? Je mito z Anonymni na :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
1.12.17 14:17

Holky, z toho můžu mít postih i já? Jako, že jsem vůbec dipovala? 8o Nebo, že jsem věděla, že se to „nesmí“ a neřekla to? 8o
Já se teď tak vyděsila, že jsem ze skupiny dobrovolně odešla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
1.12.17 15:11
@Lucyanne píše:
Holky, z toho můžu mít postih i já? Jako, že jsem vůbec dipovala? 8o Nebo, že jsem věděla, že se to „nesmí“ a neřekla to? 8o
Já se teď tak vyděsila, že jsem ze skupiny dobrovolně odešla. :nevim:

Myslím že ne. Víš kolik lidi by mělo postih? A já taky. A spousta lidi kolem kteří se nepriznaji. Já odchazet nemusim, skupiny se prostě zrušili a mám po ptakach. Dipovani miluji, co už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
1.12.17 15:16

Tak to já jsem ve skupině, kde je třeba MK kabelka, nebo šátek LV. Chápu, že ten šátek za 4 tisíce musí koupit, ale nechápu, že na něm dvojku vydělá. Holky pak posílají platbu i za 4-6 čísel po 150,– Být jejich manželem, tak jim jednu majznu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115768
1.12.17 15:24

Kde není poptávka není nabídka. Nevím jestli je horší to provozovat nebo se toho zúčastňovat a tím to podporovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
1.12.17 19:20
@Doe_Jane píše:
No já už jsem takovou skupinu nahlásila na finančák, ale zatím se nic neděje.. megery jedny fakt, dipy v hodnotě 1500 a výhra za 800 :poblion:

Ty jsi teda drsná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
1.12.17 19:45
@GabinkaCh píše:
Ty jsi teda drsná

proč?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek