Dipování na FB

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Doe_Jane
1.12.17 19:51
@aiwwa píše:
Kde není poptávka není nabídka. Nevím jestli je horší to provozovat nebo se toho zúčastňovat a tím to podporovat…

to je fakt..
ale kámoška zase kupovala nějaké pašované věci z jedné skupiny, podobné co na ali, fakt adidas atd. a pak u ní byla kriminálka a musela to odevzdat, takze by mohli kontaktovat ty, na ktere sezenou kontakt

• Citovat
  • Upravit
7205
1.12.17 21:13
@Doe_Jane píše:
proč?
Že to tak řádně řešíš
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
1.12.17 22:59
@cecetka píše:
Vubec jsem netusila, ze neco takoveho existuje. Ale dnes po precteni clanku jsem si polozila uplne stejnou otazku. To jako „vyhodim“ 200 nebo 300 kacek??? Proc bych to delala? Nechapu :nevim:

Já takhle vyhrála artipoppe šátek za asi 13 tisíc ;) stálo mě to 2 dipy po 80,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
2.12.17 08:46

@Nowuka2 už se to dá někde přečíst, netušíš? :)

• Citovat
  • Upravit
3
2.12.17 10:10
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
2.12.17 11:21
@Doe_Jane píše:
@Nowuka2 už se to dá někde přečíst, netušíš? :)

Akorát jsem to četla na novinkách, je to defacto opis z pravo.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.12.17 22:56
@Doe_Jane píše:
No já už jsem takovou skupinu nahlásila na finančák, ale zatím se nic neděje.. megery jedny fakt, dipy v hodnotě 1500 a výhra za 800 :poblion:
:palec: :palec: :palec: konečně na ně taky došlo, je to hnus :roll:
Též jsem nahlasovala 4 skupiny na FU
Nemáte některá soupis skupin, ktere jsou nahlasene a s kterymi je potreba jeste pomoct? :think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
6.12.17 11:01

@LenickaH a jak to funguje? Vy nahlasite jmeno skupiny a FU se postara o zbytek? Zjisti, kdo dipovani provozoval? Nechtela bych byt v kuzi tech, kdo to provadely a budou “vysetrovany”. Ale ze je to risk musely vedet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
12.12.17 23:05

Bože to jsou ty český povahy, já z toho nic nemám, tak nahlásím a udám… :poblion: i kdyby mně to sebevíc vadilo, nesnížila bych se k nějakýmu udávání. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.17 08:08

A zase udání co jinýho čekat ubohá***

edit admin - odstraněn vulgarismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.17 08:10

Chtěl by jsem vidět jak vypadáš v reálném životě :-D ty musíš být ubohá hrouda božě můj. Jak člověk dokáže být tak ubohý povíš mi? špíno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
14.12.17 08:13
@kokossokok píše:
Chtěl by jsem vidět jak vypadáš v reálném životě :-D ty musíš být *** božě můj. Jak člověk dokáže být tak ubohý povíš mi? ***edit admin - invektiva
:mrgreen: @admin
  • Citovat
  • Upravit
33558
14.12.17 08:18

@kokossokok Jejda, tak milý příspěvek jsem dlouho nečetla :mrgreen: Dlouho tady asi nebudeš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
14.12.17 09:07
@arinecka píše:
@kokossokok Jejda, tak milý příspěvek jsem dlouho nečetla :mrgreen: Dlouho tady asi nebudeš. :mavam:

ale jak si dali práci s tou cenzurou, nechápu proč to rovnou nesmazali

• Citovat
  • Upravit
33558
14.12.17 10:23

@Doe_Jane To se taky divím, z těch hvězdiček úplně bolí oči :mrgreen: Zase si tam ale může každý doplnit co chce dle fantazie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová