Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@cecetka píše:
Vubec jsem netusila, ze neco takoveho existuje. Ale dnes po precteni clanku jsem si polozila uplne stejnou otazku. To jako „vyhodim“ 200 nebo 300 kacek??? Proc bych to delala? Nechapu
Já takhle vyhrála artipoppe šátek za asi 13 tisíc
stálo mě to 2 dipy po 80,–
@Doe_Jane píše:
@Nowuka2 už se to dá někde přečíst, netušíš?
Akorát jsem to četla na novinkách, je to defacto opis z pravo.cz.
@Doe_Jane píše:
No já už jsem takovou skupinu nahlásila na finančák, ale zatím se nic neděje.. megery jedny fakt, dipy v hodnotě 1500 a výhra za 800
@LenickaH a jak to funguje? Vy nahlasite jmeno skupiny a FU se postara o zbytek? Zjisti, kdo dipovani provozoval? Nechtela bych byt v kuzi tech, kdo to provadely a budou “vysetrovany”. Ale ze je to risk musely vedet. ![]()
Bože to jsou ty český povahy, já z toho nic nemám, tak nahlásím a udám…
i kdyby mně to sebevíc vadilo, nesnížila bych se k nějakýmu udávání. ![]()
A zase udání co jinýho čekat ubohá***
edit admin - odstraněn vulgarismus
Chtěl by jsem vidět jak vypadáš v reálném životě
ty musíš být ubohá hrouda božě můj. Jak člověk dokáže být tak ubohý povíš mi? špíno
@kokossokok píše:
Chtěl by jsem vidět jak vypadáš v reálném životěty musíš být *** božě můj. Jak člověk dokáže být tak ubohý povíš mi? ***edit admin - invektiva
@kokossokok Jejda, tak milý příspěvek jsem dlouho nečetla
Dlouho tady asi nebudeš. ![]()
@arinecka píše:
@kokossokok Jejda, tak milý příspěvek jsem dlouho nečetlaDlouho tady asi nebudeš.
ale jak si dali práci s tou cenzurou, nechápu proč to rovnou nesmazali
@Doe_Jane To se taky divím, z těch hvězdiček úplně bolí oči
Zase si tam ale může každý doplnit co chce dle fantazie ![]()
to je fakt..
ale kámoška zase kupovala nějaké pašované věci z jedné skupiny, podobné co na ali, fakt adidas atd. a pak u ní byla kriminálka a musela to odevzdat, takze by mohli kontaktovat ty, na ktere sezenou kontakt