Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já dipovala jen šátky a co vím, dřív se musela dodat faktura s cenou a nešlo prodat za víc. O ostatních nic nevím a teď jen zírám, co se dá dipovat.
No a jelikož jsem nic nevyhrála, tak jsem se na to vyprdla. ![]()
@aiwwa píše:
To by mi taky zajímalo, jak se losuje. Znám případ, kdy holka dražila věci na aukru od koruny a pokud se jí zdálo, že by se to prodalo za málo, tak její manžel na to přihodil jakože to koupil a za pár dní to dala do prodeje znovu. Lidi jsou vynalézaví.Ale hloupí jsou i ti, kdo si ta čísla koupí, stačí si to vynásobit.
přesně tak, já ty lidi nechápu
Holt ovce no…
![]()
@Yasminn píše:
no dobře, to chápu, že je taková aplikaceale ty co draží tak to přímo nevidí ne? To vygenerování? Nebo jo?
![]()
![]()
natáčí se video ![]()
Už asi sklapla past nebo co. Nemáte někdo přístup k článku na pravo.cz? Prej se hromadne mění nastavení skupin na tajné, aby nesly nahlásit zvenku a tak…
@Nowuka2 píše:
Už asi sklapla past nebo co. Nemáte někdo přístup k článku na pravo.cz? Prej se hromadne mění nastavení skupin na tajné, aby nesly nahlásit zvenku a tak…
bohužel nemám ale ráda bych si to přečetla, kéž by všichni dostali pokutu
@Nowuka2 píše:
http://tn.nova.cz/…-vezeni.html
Hehe
Jinak na tom právu to vypadá, že to je jen v tištěné formě dnes v novinách, online to asi bude zítra
http://www.pravo.cz/p278a01e.php
Možno přečíst za 17 Káčé ![]()
Ja v jedne jsem, zrovna vcera jeji spravkyne zmenila nastaveni na tajnou skupinj. Jako prachy se v tom toci desne - na jednom dipovani ma 200 a 300,– cista ruka a ona jich dela denne treba 5 a dipuje se opravdu kazdy den. Takze za ten rok, co se dipuje uz si prisla fakt na pekny prachy. ![]()
@Anonymní píše:
Ja v jedne jsem, zrovna vcera jeji spravkyne zmenila nastaveni na tajnou skupinj. Jako prachy se v tom toci desne - na jednom dipovani ma 200 a 300,– cista ruka a ona jich dela denne treba 5 a dipuje se opravdu kazdy den. Takze za ten rok, co se dipuje uz si prisla fakt na pekny prachy.
Asi vim koho mas na mysli..
Zuzana?
Hele, kdybych chtěla někoho konkrétního nahlásit (jelikož ta osoba vydělala víc než dost peněz), kam se obrátit?
@Anonymní píše:
Hele, kdybych chtěla někoho konkrétního nahlásit (jelikož ta osoba vydělala víc než dost peněz), kam se obrátit?
Asi finančák, případně ČOI, ti to řešit musí. Ideálně vědět aspoň pravý jméno, bydliště (ať víš, na který úřad to okresově spadá).
@Anonymní píše:
Asi finančák, případně ČOI, ti to řešit musí. Ideálně vědět aspoň pravý jméno, bydliště (ať víš, na který úřad to okresově spadá).
@Nowuka2 vsechno vim
ale nechci s tim byt spojovana, jen je chci navest na stopu. ![]()
Mě spíš přijde divné, kolik lidí vyhazuje prachy z okna, že jako doufají, že je mezi těmi 150 lidmi vylosuje???